Fräcka!!

skulle verkligen behöva en systerfika på fräcka nu!!!
en sån där fika som tar en hel dag med massa prat om bara massa strunt!
Det är så mkt jag vill säga, men det spelar ingen roll nu..
du är där jag är här, vi lever olika liv..
saknar bara tanken om att ha en syster...

Ronald McDonald ;D

Idag har man ju träffat självaste Ronald McDonald då :D jag trodde han hade lockigt hår, men han hade nog plattat de en dag som denna. ;D Har vart på elgiganten med, slutade med en ny mobil och en ny TV. FiinFiint :D så nu har man ju då en RÖD och GULD mobil ;D mycket söt :D får se vart kvällen lider, ska i varje fall börja med myskväll med min kära familj, brorsan är ju hemma nu :D

förövrigt så är min plånbok borta, ingen aning om vart den är, kom på de i torsdags sen när jag tänkte efter när jag hade den senast va de i fredas förra veckan, så den kan väll vara i princip vart som helst :S ÅÅÅH jag blir så trött!

men idag känns som en bra dag så idag ska ingen höstdepp få ta över! Jag gillar inte höstdepp!

nästa dans

Hatar att vissa texter speglar så sjukt mkt på verkligheten, det värsta är att man aldrig hittar positiva texter som passar in. hatar höst depp.. det som känns pinsamt och erkänna att jag har samma höstdepp som förra året, till o med över samma person. ända skillanden är att skolan är ett helvete..

Han skrattade och sprang när hennes hjärta brann
Jag minns hur dom sa till mig
Det där går aldrig bra
Det fattar vem som helst
Han vet inte vad han gör, han är alldeles för vild
Aldrig hemma någonstans
Nästa dans

varför lyssnar man aldrig?
varför lyssnar jag inte ens nu?
alla säger samma sak o på nått sätt innerst inne vet jag att ni har rätt..
tro mig jag vet. men jag vill inte erkänna det för mig själv
tror inte ens jag vill lyssna. jag stänger bara av istället..



Usch, egetnligen förstår jag inte varför jag skriver detta. hoppas inte allt för många läser det. så himla deprimerande. hösten är deprimerande.
*Det värsta är att mina vänner också är nere, då vill man hjälpa, men jag räcker inte till.. då känner jag mig bara ännu sämre. skönt med lov snart iaf, då kanske man får lite tid tillsammans med ens närsmat, dom man verkligen bryr sig om!

drömde om syster inatt, jag va o träffade henne, dock i London. Men vi hade en såndär syster helg som man bara kan ha med henne. Usch vad jag saknar henne. även om vi kanske inte brukar umgås så mkt så va den senaste tiden av sommarn nästan som våran. kanskr för att vi båda innerst inne visste att hon skulle åka. bara inte visste när. det känns i varje fall bra att vi va mkt med varann de sista dagarna- frågan är bara när jag kommer få träffa dig igen... för de kommer jag väll?! jag vill att du ska komma hem när jag fyller 18! då ska vi gå ut tillsammans på lagligt vis! sen när jag tar studenten också! o det är verkligen ett måste!!!! jag ska försöka sno åt mig massa tider på jullovet o jobba arslet av mig så jag har råd att ta mig tid att besöka dig! hatar att allt ska va så himla dyrt! deprimerande det med..

påtal om pengar kom jag på idag att jag ska börja lägga undan pengar, typ 1000 kr i månan. så jag har en början på en bil. o i julklapp ska jag bara önska mig pengar. eller kanske bara dyra saker som man kan lämna tillbaka o få pengarna :P haha för om man bara önskar pengar så får man så lite.. iaf i min släkt.. dock så funderar jag på att jobba julafton. lika bra hatar ändå allt med julen. och det ser ju bra ut hos chefen om man erbjuder sig iaf.. :P han hatar mig ändå så ingen idé o försöka börja smöra nu iogörsig.. men försöka går ju alltid.. idag när jag jobba var det faktiskt ganska kul, eller skapligt i varje fall. dock två minuter innan jag slutade så lyckades jag bränna mig på armen :( det gör ont, svider massor. skulle ju bara va snäll o hjälpa till med det sista. nae men då ska jag bränna mig självklart! snart ser hela jag ut som ett enda stort brännsår. jag gillar såren över handlederna som ser ut som jag försökt ta självmord.. men det har jag faktiskt inte sån höstdepp har jag aldrig haft.. nej jag hara bara ett farligt jobb :P ett jobb med värme :P haha

jag har prov imorrn. Geografi. hart inte börjat plugga än. FY! jag va lite motiverad söndag måndag. sen kände jag mig så duktig för jag presterade så bra. så lusten försvann o den omotiverade lovisa kom fram igen. så nu sitter jag här vid datorn och fördriver tiden till max när jag sa för typ 2 timmar sen att jag skulle börja plugga.. men nej orkar inte.. om jag skulle sätta mig och läsa dom där papprena såp kommer jag ju ändå ssomna.. oooh hurra vilken inställning.. men provet är ju ändå inte förnbs kl 1 imorrn så jag hinner ju läsa lite i skolan.. har bara ett seminarium innan o så har jag lovat o bjuda viktor på lunch men annars har jag inte planerat in nått mer. tror nog att jag ska hitta på några fler ursäkter imorrn för att slippa undan. jag är sämst verkligen dålig!! mamma o pappa tror att jag inte äter längre. det är bara det att jag inte äter när jag är hemma för jag mår så illa. det låter sjukt men jag får bara i mig snabbmat, jag mår illa annars. skollunch blä! de blir lunch på stan. frukost, nej tack de blir ljusa mackor med massa smör i skolan. mellanmål brukar sluta med snabbmackaroner eller nudlar sen kvällsmat så äter jag bara om vi köper mat.. eller så sympoatiäter jag bara för o få dom tysta.. detta har lett till att jag inte får åka till gbg på fredag. bara för jag har så mkt i skolan och för jag inte äter ordentligt. men jag äter ju!!! usch blir så trött.. o så klagar dom på att jag bara är arg hela tiden. ja men sätt dig o plugga dygnet runt själv då!  det är inte så jävla rockigt att gå upp o ¨åka till skolan vid kl 8 när man börjar vid halv 12! o sen när man kommer hem borde man siytta i typ 7 timmar till ända tills man ska sova.. nae men det är svin kul! jag är såååå glad :D:D

usch nu orkar jag inte ens lyssna på mig själv längre.. borde sluta tänka högt, får kramp i käkarna av såhär långa inlägg.. Hej då!!!

- - - -

 Im so confused about the way I feel.
Im trying with all my mind,
So if you ask me why boy.
Please be patient and Ill be true til it´s time...








Something in your eyes
Captured my soul
And every night I see
you in my dreams
Youre all I know
I can't let go


snart över!

Snart är det över!!!
jag försöker verkligen tänka positivt just nu. SNART ÄR DET LOV!
idag har jag fixat till massa utav de sakerna jag låg efter med! jag är helnöjd.. :D

[ x ]  GeA regionsanalys
[ x ] GeA ordlista
[    ] GeA prov (torsdag)
[    ] GeA sem (torsdag)
[ x ] NkB kemiska föreningar
[ x ] NkB syrabas
[ x ] NkB genterapi
[ x ] NkB gmo
[ x ] NkB kloning
[ x ] NkB hemuppgift
[ x ] NkB uppdrag
[ x ] Fek uppdrag
[    ] Fr4 verbprov (tisdag)
[    ] Fr4 redovisning (tisdag)
[    ] EngB läsa bok ( efter lovet)
[    ] EngB steg 4 (efter lovet)
[    ] MaB komma ifatt i veckoplaneringen!

Och en grej jag tycker ni ska tänka på att ALLA kryss jag kryssat i gjorde jag klart idag! :D riktigt stolt över mig själv. dock vet man aldrig hur resultatet blir men nu är dom sakerna borta i varje fall. Förutom att skolan gör mig deprimerad och gör så jag får näsblod 3 ggr på ett dygn så mår jag bra! tror jag :P haha det ända jag gör är ju o plugga?! men snart är det över.. ÄLSKA KUNSKAP!! <3 kom inte hit o säg att de är slappt. det va slappt en gång i tiden, men det har dom kommit på kan jag säga..

har även idag utfört en dagens gärning: går på bussen och hör att någon inte kommer ut, jag ber då snällt den arga busschauffisen att öppna dörrarna åt mannen som skulle ut. sen väl i resecentrum missar jag och min vän Fredrik bussen. i väntan på nästa kommer det fram en norsk med rolig mustasch och frågar vart bussen till västervik går. kjag pekar då mot gamla resecentrum och förklarar vänligt att han måste gå över vägen till andra sidan´. han sprang sedan dit och hann precis med bussen.. tänka sig.. jag o bussar.. kanske ska bli bussinformatör eller nått.. jag kan ju de här med att be chaffisar att öppna dörrar, vart bussarna går och även hjälpa blinda.. jag har tidigare hjälpt en engelsman till sats (med min engelska!) tror det är mitt framtida yrke! BUSSINFORMATÖR finns det ?!

pratade lite med Viktor i fonen förut också.. vi kom på att det va längesen vi gjorde nått nu. så vi bestämde att imorgon tisdag blir de syskonmyyys :D <3 tur att jag har honom. han gör dagarna ljusare på nått konstigt sätt.. :D

BAJS! inget GBG i helgen?! jag ville verkligen, men mina föräldrar har tydligen märkt mina humörsvängningar, mitt näsblod och mina ätvanor så tydligen måste jag stanna hemma.. jag hoppas verkligen det beror på stressen, men jag kan inte äta annat än skräpmat just nu. det ända jag åt förra veckan va åby krog, mc donalds, chicken kebab och på en pastarestaurang. men idag lagade jag i varje fall maten hemma. det blev köttbullar och potatismos, det blev faktiskt gott och jag åt mer än vad jag gjort på länge utan att må så illa.. bara lite.. men det satt fint i magen efter min varma koppen till lunch..

ta mig härifrån! Göteborg hallå jag vill verkligen!! dom vann matchen idagh med :D stolt är jag :D hahahaha FUCK stockholmslag!! jag gillar GÖTEBORG!

dagens goda gärning :)

Idag har jag i varje fall utfört en god gärning. Kände mig mycket snäll..
Jag hjälpte en blindman så att han kom på rätt buss och hjälpte honom att betala och såg till så att han satte sig och fick med sig alla hans saker. Efteråt tacka han så mycket för hjälpen :D
Man borde faktiskt göra fler bra saker, man känner sig ju så himla snäll efteråt. jag blev riktigt nöjd med mig själv och kunde sedan sitta hela bussresan hem med ett leende på läpparna..
Skämt å sido men man kan ju säga att jag haft min första Blind-date ;)


bara för vi är så snygga!

Fick höra idag att man kommit med på bilder.. fan tänkte jag jag hatar bilder!
Vad är det man brukar säga.. hm jag dansar aldrig nykter :P
Om man kollar på bilderna så förstrår man både att jag aldrig dansar nykter
OCH VARFÖR jag hatar att va med på bild.. haha men den bjuder jag på ;D



   


stadsvandring

Idag har jag varit med Viktor och Linus på stan. Fick då rollen som smakråd :O
Det slutade med att dom shoppa loss o sen bjöd mig på fika ;P haha de är så dom ska tas :P
Sen skildes vi åt i södertull då viktor gick mot sin träning och jag o Linus missade spårvagnen så vi tog 118. när vi kommer till resecentrum ser jag att spårvagnen som kom efter den vi missa va en ny spårvagn! Linus fick då en kort men intensiv utskällning för jag har verkligen väntat på att få åka den nya spårvagnen.. men jag får väll göra de en annan gång då!! sen väl sittandes på bussen kommer även självaste Phille in på bussen. han va lite småtrött på livet men egentligen va det nog mest på hans filosofi som han inte orkade göra. bussfärden gick fort och i jursla utbrister Linus : OHH COLT! jag har aldrig stannat vid de här trafiklyset förr!!! o då lovade jag honom att skriva de här.. o så skulle jag skriva att de va första gången för phille också. så nu vet alla de, att nu har både phille o linus stannat vid trafiklyset i jursla!! mycket viktigt.. Nu är jag hemma o väntar på maten som mamma håller på att kneda ihop.. MUMS min favorit blir det idag! wokader grönsaker kycklingfilé i cocosmjölk o ris!! JAMMIII ;D sen ska jag plugga :( bajs.. imorrn är det utvecklingssamtal också. tror de går bra :D



over and out you little scout

narkoman

Jaha då har man varit ute och sprungit igen. Ute på byn så att säga ;P Påväg att bli träningsnarkoman o jag som tycker att jag springer ofta nu :o och träningen har bara börjat. Även om jag bruikar tycka att det är skönt att va ute och springa så går det så sjukt mycket bättre nu när man har ett mål.jag ska klara maraton! Haha. Och när jag springer där i min egna lilla värld så kanske ni förstår att man hinner tänka och filosofera ganska mycket under den tid man är ute. Idag va det en låt som fastnade i huvet på mig. Den passade på något skumt sätt in så bra just nu. på de som hände precis innan jag gav mig ut o sprang. Och tro de eller ej men det var faktiskt en basshunter låt :o och ni som känner mig som bäst förstår nog vad jag menar.. :$

Hallå där, vem är du som ler så fint mot mig?
Hallå där, kom närmre, snälla vänd din blick mot mig.
Jag vill känna hur du andas, hur du finns intill min kropp.
Jag ville röra din hud men då så kom det ett ljud som sa:
Hallå dax att vakna upp, vakna upp.


Varje dag är som en evighet, varje sekund ja det känns som ett år.
Men när jag ser dig i min dröm, ja då vet jag att det går.
Å å å å går att hålla ut tills jag kommer hem till min säng,
för att sedan börja om och bli väckt på morgonen, snälla låt mig somna igen!
Ensam så tvingar jag mig upp, det är då fan att det ska vara så svårt,
Men även om min tid står still så sjunger jag min låt som går;

Hallå där, vem är du som ler så fint mot mig?
Hallå där, kom närmre, snälla vänd din blick mot mig. Mot mig.

image143

ett sista farväl <3

Idag var det begravning, skönt att vara där.
Nu är "allt över" på något sätt.
känns skönt. Det var fint!







förändring!

Jag kände att det va dags att göra en förändring.
egentligen vågade jag inte, men sen tänkte jag; vafan det mesta är ändå skit nu så då gör de väll inget om jag ser ut som skit också?!
så jag färgade håret brunt..
men trot eller ej, här är världens fegaste människa när det gäller att förändra sin frisyr. jag hatar att gå till frisörer och jag har alltid varit blond. men jag gjorde de! jag tog steget. så nu har mitt liv som brunett börjat! Jag är helnöjd! ;D

image142

ända jag vill


Det ända jag vill just nu är högsäsong!
glömma alla problem o bara roa mig..
Det är så vi gör det!!






skolan

sitter i skolan och "pluggar" företagsekonomi. men fredrik visade mig precis hur man fick annan bakrnd på bloggen ås då va man ju verkligen tvuuuuuungen o leka med de :P

provet gick ganska bra, hade nkb prov förut. elin är dock inte lika glad. bara för hon la alla papper på golvet framför mig så att jag fick alla svar :O kan ju inte jag råför liksom :P

smile like you mean it!

Hej jag heter Lovisa och jag har magkatarr!
Jag är inte alls trött på skolan som gör att jag får magkatarr.
Jag ligger inte efter i alla ämnen.
Jag har inte magvärk som gör att jag inte kan sova.
Jag mår inte illa så jag inte kan äta.
JAG ÄR HELNÖJD!

Idag (måndag) så fyller min äckliga bajs 18 år! som kanske många har förstått om dom läst mina andra inlägg..
hoppas presenterna duger! jag är lite spänd nu faktiskt! haha PRUTTUNGE!




Can't stop thinking..
även om jag vill, så går det inte. verkar som det inte finns några gränser. jag kan inte sluta :S Är jag dum?



blä!

Hade planerat bästa! torrbollarna sviker som vanligt.kvar är dom lata grabbarna. det kommer bli du o jag som vanligt! Jag gillar min bajs iaf. du ska få den bästa födelsedagen i hela ditt liv jag ska komma på nått bra! något fint o bra!inte elakt! FUCK ELAKT! Lite är redan klart iaf. Jag tycker iaf att jag är bra! va nära på o beställa bungyjump förut men de va i sthlm o för dyrt för min kassa.. du pratade ju så mycket om det då när vi satt i vattnet på nissi beach o gottade oss i de 25 gradiga vattnet och den varma luften. det glömmer vi aldrig va?! underbart! sen hittade jag en annan intressant sak.. fallskärmshoppning. men då tror jag du hade dödat mig plus att de va ännu dyrare. det får vi göra på din möhippa om du nån gång gifter dig. det låg iaf i linköping så de va lite bättre men jag tänkte att punga upp 2300 själv, nae det va inte ens du värd ;D moahahaha. men nått smart ska jag komma på. funderar på o supa mig riktigt full i helgen, man tänker så bra då har jag hört. man kan tydligen komma på riktigt smarta saker. det har man ju märkt här, som t.ex. sockerdricka i strykjärn, PROVA INTE. jag kan säga att hela källarnb luktar bränt när du stryker och har du tur så går de inte sönder. men fan inte värt  pappa va inte lika glad där på morgonkvisten när hela skjortan luktade bränt socker.. men jag vet bara hur smart jenni brukar bli, vi har kommit på många bra saker tillsammans speciellt runt 5-6 snåret. dock minns vi aldrig va de va som va så smart men vi kommer alltid ihåg att det va något rikitgt smart vi kommit på. någon gång va de nått om solnedgång o polishus sen minns vi inte mer och sist vet jag bara att jag va på väg hem till jenni på hamnbron. Jag är lite orolig över högsäsongen. men jag börjar bli riktigt sugen och det är inte långt kvar nu. men frågan är om det går att få en mer lyckad högsäsong än den vi hade förra året!? GRYMT LYCKAD GRYMT KUL GRYMT MYCKET DUMHETER! Men det är som vi brukar säga "we got our own jihad if you know what I mean"! det sägs ju att man ska sluta när man är som bäst så det är lika bra att sluta nu innan jag börjar tänka på allt jag har kvar att göra innan sömnen faller in...

Love you prutten (L)

Iiiih

Idag mår jag bättre
Du gör mig glad :$ :)

har fixat massa roliga saker till jennis lilla 18 års dag idag också :D iiihiiiii vad jag är bra hon kommer bli sååå glad ;D bahahaha. Jenni är du rädd ?! haha skulle jag va :P det är ju Lollo som har makten haha.. älskar att fixa såna här saker. känner mig såååå snäll :P hahaha

BROOOOOOM <3

image138

image140