msn konversation

- Lovisa säger

så skäms gör jag inte längre

- Marcus Ringqvist säger

nae

- Marcus Ringqvist säger

de är jag som gör nu :D

- Lovisa säger

för igår

- Marcus Ringqvist säger

undra om jag blir mobbad i morgon på träningen

- Lovisa säger

haha men så farligt va de ju inte.. :D

- Marcus Ringqvist säger

då såg mig ju inte äns du trodde ju att jag stack tidigt

- Lovisa säger

hahahahaha just fan :D:D:D:D:D

- Lovisa säger

du stog ju för fsan o dansa utan tröja :D:D:D

- Lovisa säger

hahahahahahahahaha

- Marcus Ringqvist säger

nae ?

- Lovisa säger

hur kunde jag glömma de

- Lovisa säger

hahahaha roligaste:D:D

- Marcus Ringqvist säger

hahahaha du ljuger :D

- Lovisa säger

mm du får väll höra imorrn hahahahaha

- Marcus Ringqvist säger

haha sämst du är lollo vixetr skulle dagt de direkt vi har gått igenom hela kvällen

- Lovisa säger

han va inte där då hade precis pratat med honom där ute så går jag in o där stog du

- Lovisa säger

hahahaha synd

- Lovisa säger

:D:D:D:D:D:D:D:D

- Marcus Ringqvist säger

haha nae för då var jag med sebbe du suger lollo

- Lovisa säger

haha noog

- Marcus Ringqvist säger

sämsta

- Lovisa säger

men du blev lite nervös

- Marcus Ringqvist säger

OHHHHHHHHHHHHHHH :D:D

- Marcus Ringqvist säger

jag ska DÖDA DIG :D

- Lovisa säger

hahahaha:D

- Marcus Ringqvist säger

jag trodde dig stenhårt :D

- Lovisa säger

hahahahaha

- Marcus Ringqvist säger

fy fan

- Marcus Ringqvist säger

blev fan svettig till och med :D

- Lovisa säger

YEES

- Marcus Ringqvist säger

ohhhh jag dööör

- Marcus Ringqvist säger

fan vilken lättnad :D

Marcus Ringqvist säger

jag var sekunder från o bryta ihop :D

- Marcus Ringqvist säger

ditt jävla as :D


saturday life

Då har man haft sin sista avslutning med fotbollslaget, lite sorgligt faktiskt.. har många fina och underbara minnen tillsammans med det där laget.. efter 12 års fotbollsspelande så blir det lite halv svårt o bara säga hej då till det helt plötsligt men får se hur det blir i framtiden.. kommer sakna stämningen och glädjen i laget.. en sån där match när man lyckades få spelet att bara flyta på, korv och läsk i omklädningsrummet, skratt och skvaller.. allt.. usch.. men det va en toppen kväll, mat och lazerdome riktigt kul..

sen bar det åt mot smedby, familjen johnsson bjöd på förfest sedan blev det utgång..
mycket trevlig kväll tycker jag.. och Grattis till Anton som fyllde år :D


 outfiten :D

idag missade jag ännu ett kalas :( jag som längtar så dant efter min älskade William <3 allt för längesen jag fick pussa o gosa med min lilla tjockis.. men kanske om två veckor :D hoppas



 


en dag i augusti

det va ett tag sen nu, mina vänner Disa och Daniel skulle bege sig till Grekland vilket blev ett äventyr för mig och min vän Sally.. vi ställde upp så snällt och skjutsade dom små liven.. när vi kommer till arlanda skäms Daniel för mig men varför är hemligt hihi.. på vägen hem pajjar Sally stereon så vi fick sitta i tysthet från sthlm och hem men vi underhöll oss ganska bra ändå.. vi hann med mkt planering inför nästa veckaoch den stora hämtningen.. Det gick en vecka sen var det dags att hämta krakarna igen.. vi gör iordning oss två timmar innan det är dags att åka, folk kollar på oss ganska konstigt när vi susar förbi dom på olika mackar och så.. när vi väl möter upp Disa och Daniel så känner dom inte igen oss.. men det var ett av få välkomnande dom verkligen kommer komma ihåg, det kommer nog jag och Sally också göra..

       
       


break the ice

nu har jag o mamma varit på vinden och hämtat julsaker.. hjälp det är verkligen snart jul.. men ångesten har inte börjat riktigt än, det är ju fint med julstjärnor och så iaf hihi...

ge mig mera snö : )
 

tjejkväll

igår bar det av mot palace på tjejkväll, det va en trevlig kväll. Det va jag Linn Emelie Cissi Fredrika Elin Julia och Jessica.
Linn vann en moppe hjälm Jullan vann cd singlar med Kevin och jag vann en resväska haha. vi va nöjda och gick vidare till Deli. Jag och Emelie blev kvar och hade en sån där typisk Lovisa Emelie kväll.. alltid lika roligt att vara med dig !
 

idag är det desto sämre.. vaknade och skulle gå till duschen men svimmar och slog huvudet i golvet :S jätte läskigt.. men nu sitter jag och dricker juice och försöker få i mig yoghurt men har så satans ont i huvet och det jobbiga är att jag verkligen måste plugga..

stolt

Igår va jag med Viktor :) jag vann över honom på fifa 09 :) weeii. han blev tjurig o ville inte spela mer haha bästa bästa Viktor.. o på fredag ska vi på utflykt om jag inte har massa i skolan fortfarande.. får plugga som en gnu imorrn :)

Idag har jag vart jätteduktig :) Jag gick upp i tid, gick till skolan fast jag va ledig. en timme va jag där...
sen gick jag till stan där jag mötte Moa :) vi åt lunch o pratade om projektarbetet, mycket trevligt.. sen gick vi på stan för vi tyckte att vi hade varit alldeles för duktiga så vi va värda några festblåsor till helgen :) jag kom på att jag inte shoppat på länge så jag unnade mig själv en jacka och två klänningar.. och några toffsar också :) Moa köpte bara en klänning, men hon prova 1000 :)
sen blev Moa trött i fötterna och jag blev hungrig så då gick vi hem :) sen åkte jag på min handbollsträning, blev uttagen till match på söndag men ska på personalmöte på Deli och knät gjorde lite ont så jag sa ifrån, får göra min debut en annan helg :):) vågar inte riskera att få rehab träna 3 månader till...

hala dag

idag har vi åkt skridskor på vägen dit slira jag med bilen på vägen hem halkade jag i en backe och en tant sprang fram och frågade hur det gick.. den här gången var jag dock själv o då vet man inte om man ska skratta eller gråta eller skrika eller va tyst eller hur man ska reagera.. men jag tror jag körde på o mest resa mig upp o gå så fort jag kunde.. tanten va ju snäll iaf.. hihi..

en sak som tröstar mig är att jag inte är ensam om att vara klantig


everythings gonna be okey

tur i oturen eller vad ska man säga..
min älskade katastrof vän boendes i London har blivit av med sin plånbok..
fick reda på att hon kanske var tvungen att komma hem i veckan och ordna upp allt, pengar är bortas alla kort är borta typ allt man behöver när man inte bor hemma är borta..
stackarn verkade ledsen, arg, orolig och jag gör det säkert ännu värre för att jag själv blir livrädd och vill inget annat än åka dit och krama om henne och säga att allt löser sig.. men det ända jag kan göra är att göra allt hemifrån istället.. och då kom jag på att min bror faktsikt ska till london redan på fredag. så nu löser sig förmodligen allting och hon verkade bli lite mer lugn och lättad så nu ska jag fixa med massa saker tisdag onsdag för att ge henne allt hon behöver.. vill verkligen bara ta ledigt hela helgen och följa med ner för jag har faktiskt råd just den här helgen, men det är hopplöst, måste verkligen jobba..
men men det löser sig ändå, jag älskar dig min vän och saknar dig till tusen. så om du läser det här vilket du förmodligen inte gör men om du gör det så vet du att jag helst av allt bara vill krama om dig och slå dig i huvet och säga din jävla klant allt löser sig, vi klarar allt tillsammans <3<3<3


bio

okej hur ska man sammanfatta bion.. en vampyrfilm ska man inte skratta åt, en vampyr film ska man bli rädd för. jag skrattade för att det va lite humor i den, jag skrattade för det blev så patetiskt. jag blev bara rädd när en tjej skrek hjääälp en orm för att en kille försökte ragga på henne o sprang o jaga henne med en orm på en strand.. visst jag sa innan att jag va trött på vampyr filmer för jagf sett typ tre stycken senaste månaden, men ändå den här kan knappt räknas som vampyr film. det va bara en scen med blod och då dog hon inte ens, hon blev inte ens en vampyr..
men men lina tyckte ju att den va ganska bra iaf..

imorrn ska vi åka skridskor, ska köra bil dit.. haha vet inte om jag vågar, kan sluta riktigt illa.. saken är ju bara den att jag har lovat 4 tjejer att åka med o om jag inte kör så måste alla gå.. men men dom får väll åka på egen risk eller nått..

drottninggatan by night.. mysigaste med snööööö
dålig skärpa dock men jag skyller på dålig mobil hihi


snoooow

vaknar, snoozar, vaknar snoozar i en timme. sedan ringer telefonen det är pappa. han tvingar mig att gå upp o hjälpa honom med en sak.. jag går upp kollar ut SNÖÖÖ SNÖÖÖ SNÖÖÖ jag älskar snö, jag blev genast helt peppad för att gå upp för att hjälpa pappa. åt frukost och gick till skolan vid elva fast jag började kvart i två, kände mig hurtig..
första timmen innan lunch blev visst i cafeterian med djupa och roliga samtal med ellaellen o lite tilda tills hon bestämde sig för att gå hem och äta.. men jag tänkte glatt vad är det för fel på chiliconcarne.. den va ganska äcklig men ner gick den ju.. sen blev klockan kvart i två och det va dags för min ända lektion, förberedelser till provet som är imorrn.. gick ju bra efter en halvtimmes krånglande.. men nu är jag så förberedd man kan bli datamässigt.. dock är inte huvet med men jag tänkte som fredrik, jag tar en fusklapp sen får det gå som det gör..
på vägen hem halkade jag en gång men som tur var eller vad man ska kalla det så var det precis utanför skolan och jag va inte själv, för det pinsammaste som finns är när man halkar och går helt själv med folk man inte känner, då kan man inte skratta åt sig själv, man kan inte skrika och det är jätte pinsamt att bara resa sig upp och hoppas att ingen såg o låtsas som ingenting.. så nu både skrek jag och skrattade och linn hjälpte mig så snällt upp..

alltså vinterns första snö och vinterns första vurpa.. GE MIG MERA SNÖ snön gör mig på bättre humör och gör mig glaaad.. ikväll ska jag på bio, en vampyrfilm ska jag se.. hjälp..

outside my window


   

ingen passande rubrik

frågan är hur jag alltid lyckas..
jag vet inte om jag ska skratta bort det o hoppas att ingen kommenterar de
eller om jag ska skämmas ihjäl o hoppas att ingen kommenterar de
eller om jag kanske ska ta och gömma mig i min säng o hoppas att ingen kommenterar de
eller så kommenterar jag det själv och låtsas som att jag inte skäms
eller så kommenterar jag det själv och säger att jag menade det men fick ut det väldigt fel
eller så kommenterar jag det själv och säger precis samma sak och hoppas att ingen kommenterar det den här gången heller...


varför lyckas jag alltid få ur mig de saker jag velat säga så länge på helt fel sätt och vid helt fel tillfälle...

:D


adventure

sthlm igår va riktigt intressant, fick massa information om hur jag ska göra, har i princip bestämt vilken organisation jag ska åka med.. nu är det bara o börja spara pengar då haha... jag drömmer vidare så länge..

tack för igår Emelie du gjorde min kväll :D

thursday night...

lektionen gick ganska bra, klart man alltid kan göra vissa saker bättre.. men men nu är jag av med det iaf :)
Mamma ringde förut

mamma - vart är du ?
jag - på väg hem, något speciellt ?
mamma - jaa pappa har tänkt att vi ska äta på restaurang ikväll, ska du med ?
jag - jaa klart jag ska
mamma - jaha fan då blir det ju dyrare
jag - du vet att du alltid kan räkna med mig när det är restaurang på g :)

ibland känner man att det strömmar kärlek från mamma <3 kärlek till dig

me and my mum
solen i ögat mamma ?

så jag antar att det blir en riktigt mysig kväll tillsammans med min familj, världens bästa familj ! ! ! ! !

   
       
     
   



snart snart snart :)

Beställde studentmössan idag :) äntligen börjar förberedelserna, snart är det bara ett halvår kvar :) wiiiie
gäller bara att orka sista.. klart jag gör det, plättlätt ;)
idag ska jag hålla i idrottslektionen så efter idag är ledarskapen så gott som avklarad :) en kurs mindre..
imorrn ska vi till sthlm på saco-mässa, kanskeblir liten utflykt till stan om vi är busiga, men har hittat flera intressanta föreläsningar jag vill gå på :) massa om plugga och arbeta i Australien, vill verkligen åka efter sommarn :) hihi


tiden går fort nu :D

creepy

fick höra att jag verkligen va tvungen att se den här filmen
den skulle tydligen vara så läskig att jag inte skulle kunna somna på flera dagar iaf inte samma kväll som jag sett den..
nyfiken som jag är letar jag upp den.



men nu ska jag faktiskt sova.. får se hur det går haha
godnatt <3

historia

Han gör det igen, Zlatan Ibrahimovic! guldbollen för tredje året i rad, den första i hisatorien som lyckats. han är en stjärna. Jag gillar hans sätt att tacka, hur egoistisk som helst en diva, men på ett så positivt och charmigt sätt.. han är skön! kul också att damfotbollen börjat ta mycket plats också! 

Njut


crying like a baby

såg nyss på ladder 49 med mami..
riktigt bra film, men slutet va sjuuukt sorgligt, tårarna bara sprutade på mig, jag har gråtit till 2 filmer i hela mitt liv det här va tredje, jag grät inte ens till titanic.. sjukt sorglig, rekommenderad att se den är inte bara sorglig utan rolig och spännande o aa allt.. bästa filmen :D nu ska jag snart gå o lägga mig och försöka att inte gråta så mkt mer över den filmen ikväll.. puss o godnatt <3

awesomeee

igår va roligaste kvällen på länge, känner såhär dagen efter att det verkligen var för längesen jag umgicks med vänner.. too bad.. kvällen va planerad myskväll med disa o sally men då bussarna går som skit ut till lindö så kom vi inte dit.. då kvällen slutade med förfest hos totte o sedan utgång på hugo..
jag hade som vanligt panik över min tråkiga garderob och disa tvingar på mig hennes fransklänning som jag faktiskt erkänner att jag tycker är riktigt snygg haha, jag har hela tiden trott att jag skulle se ut som en pajas i den men den va chill ändå.. haha det va bara en sak lilla söta rara disa glömde nämna innan vi gick ut... det va så att vi står på verandan på hugo då jag fastnar i en killes skärp med fransarna jag märker det när jag käner hur hela klänningen dras upp o jag är nära på att visa hela bakdelen för att han drar som en galning och skriker -hon försöker sno mitt skärp.. hela skärpet knäpps av misstag upp o jag skämms ihjäl av den oväntade händelsen och disa asgarvar och säger - ja just det jag glömde säga att man fastnar i allt o alla o speciellt dom med knappar osåå.. så resten av kvällen sa jag - du är inte den första, alla fastnar..

förövrigt riktigt kul kväll med riktigt rolig sällskap, tack för det tjejer o killar ni gjorde min helg värdefull :D

american pie

igår på jobbet så va de en kille som kom fram till min och sa
- du är så sjuuuukt lik hon gifter sig med mobboffret i american pie
jag visste inte riktigt hur jag skulle ta det men just då  tog jag de inte alls som en komplimang, men när jag tänker efter så är hon ju fan ganska skön.. och känd haha, det är typ som att jag med är känd då.. eller

vad tycker ni





helg igen...

jag orkar inte egentligen, ska jobba ikväll.. jag är genomförkyld och mår allmänt piss.. hoppas att det kommer lite roligt folk till jobbet idag iaf.. får gå dit och lägga alla tankar åt sidan och dra på smilet, ler man tillräckligt länge så inbillar man hjärnan att man mår bra och då blir allt lättare.. gäller bara att få upp inställningen..

jag har ju faktsikt egentligen inte ens lust att festa själv ikväll så vad tjuter jag om. det är väll bara det att man inte gjort annat än jobbat i en månad nu, det blir lite mkt när man har två jobb på helgen, speciellt när det är mkt i skolan samtidigt. men jag kämpar på. det positiva med deli är ju iaf att man får träffa mkt folk och det är kul att jobba, man blir mer peppad där..

så sjukt trött på mc donalds så jag skulle kunna säga upp mig redan imorrn, men jag behöver verkligen börja spara pengar nu så då behöver jag jobba såhär mkt om det ska gå ihop sig, jag får inte ihop hur jag kunde klara att leva på bara studiebidrag helt sjukt.. haha

nog pratat om jobb jag orkar inte tänka på de mer än jag måste... idag har jag sagt att jag vill vara lucia på skolan och eftersom jag va den ända trean där och en av 4 tjejer så gick det igenom haha, än så länge är vi två ettor en tvåa som inte ska vara med i själva tåget för hon håller i det oså är det jag.. hahaha det här kommer bli såå bra

dagens konversation
Tilda sitter och leker med en penna och efter ett tag inser hon att pennan gått sönder
Tilda- nej pennan gick sönder
Fredrik- jo jag vet, jag fick en bit i huvet förut


skiva

för att trösta mig själv lite efter en ganska deppig dag som du kanske såg i förra inlägget så fixar jag lite med min cd till idrottslektionen.. musik kan vara den bästa trösten :D och eftersom det är till idrotten blir det lite mera fartiga låtar men jag va inte så sugen på en massa techno så det blev en liten partymix typ :D så nu är jag på lite bättre humör o dansar i stolen igen :P o bara för att det är min snälla dag idag och för att jag inte orkar bry mig om att tänka att alla tycker att jag har dålig musiksmak för dom här låtarna ÄR FAKTISKT bra :D så delar jag med dom till er.. ni har nog hört dom flesta ett antal gånger men ändå :P

Katy Perry - hot n' cold
Pussycat Dolls - when I grow up
Britney Spears - womanizer
Rihanna - Disturbia
Johan Blad - inget med dig är underbart
Crossfire - lady
Britney Spears - break the ice
Lady Gaga - just dance
Katy Perry - I kissed a girl
Kat Deluna - In the end
Swingfly - singing that melody
Chris Brown - forever
Darin feat Kat Deluna - breathing your love
Flo Rida feat T. Pain - low
Flo Rida feat Will I am and Fergie - in the ayer
Akon - right now nana
Guru Josh Project - infinity 


irritation

jag vaknar genomförkyld nästintill feber.. men släpar mig till skolan ändå för att inte missa ännu en fek b lektion.. när jag kommer hit drar våran kära lärare upp att vi ska ha två prov ett uppdrag plus en extra uppgift.. och egentligen är det väll inte hans fel med uppgifterna det är bara det att han hittar på 10 saker som vi inte har med i vår nuvarande uppgift som inte ens stod med i uppgiften okej svårt att förklara.-.. sen iaf så skulle vi ha lektion. då har gubben inte ens bokat en sal så vi inte kan ha lektionen.. nödvänduigt att jag gick till skolan.. känns bra att man får så mkt hjälp när man tycker att något är svårt.. vissa lärare borde uinte ha jobb.. hur svårt är det att boka en jävla sal??? okej va tvungen o skriva av mig lite hoppas inte att allt för många läst det här helt onödiga uinlägget.. men irritationen är på max...


men kan nämna att handbollsträningen igår va grymt kul och att det faktiskt gick ganska bra för mig :) lite ovant att köra med klister bara.. eller nej VAX va det :P man va visst tvungen att släppa bollen mkt tidigare vilket inte va det lättaste :P men men kul va det och fortsätta ska jag :) nu ska jag o elin äta macka o dricka te pusssss

Ny människa...

Min bästa vän har äntligen tagit körkort och kan nu köra runt lite på mig.. det brukar alltid låta
-men du har ju körkort så du får komma
-det är du som kör, bestäm du
o lalalala äntligen är det min tur att kunna säga samma sak hihi



jag är förkyld, vaknade upp helt igen täppt. :(
Men inget hindrar mig från kvällens träning.. ska träna handboll ikväll ska bli riktigt kul har saknat handbollen riktigt mkt.. och äntligen ett lag där alla inte är mils avstånd i utvecklingen o där man kan köra för skojs skull.. känner några som spelar där också lite skönt, det är min lärare Mia och min mammas vän Johanna :D torr någon av mina gamla tränare också spelar men är inte säker.. iiiiih vad kul det ska bli :D

i skolan idag hände det inte mkt.. är ledig på onsdagar egentligen men eftersom jag inte va i skolan i måndags så fick jag gå idag istället.. det ända jag kommit fram till idag är att Marcus faktiskt är ganska lik Dexter.. visst ?


GRATTIS!!! :D

idag fyller mamma 45 ett stort grattis till henne !

dagen har varit blandad, försov mig idag igen men lyckades vakna en kvart innan jag börja men lyckades också komma bara två minuter försent riktigt duktigt tycker jag själv. självklart va det bortslösad stressande ennergi eftrersom jag inte kom in på SPCS programmet som vi skulle jobba med så då gav jag upp och gick ner till cafeterian och löste zuduko eller hur det stavas med Marcus istället.. där satt vi i någon timme under tiden får jag ett sms av fredrik där det stod

Michaela till Lennart
förlåt jag försov mig!
Lennart
ja du går säkert på droger för att dämpa smärtnaden
ja vad ska man säga.. våran lärare är bra, väldigt bra.. alla älskar lennart :D

vi sitter kvar tills brandlarmet ringde och Avni skrek på alla som lugnt gick och hämtade sina jackor, inne igen klarade vi våran zuduko och sedan rullade dagen vidare..

dagens konversation

Fredrik - jag har gått och stört mig på att han hade en as ful jacka på sig, det va så att jag tänkte att varför har han på sig den där jackan ?
Lovisa - hur såg den ut då ?
Fredrik - som en vanlig träningsjacka, men jag tror han är snobb så därför blev allt mycket konstigare
Lovisa - haha jaha ?
Fredrik - jaa för när han kom närmare såg jag ett jättelitet boomerang märke och då kom jag på att den där jackan faktiskt inte va så dålig.. den va faktiskt riktigt snygg.. om jag såg den i affären skulle jag nog också köpa den :D

du lyser upp min vardag :D

höstrusk

efter ännu en lång helg va jag ovanligt trött imorse.. så när klockan ringde lyckades jag stänga av den och ställa om den i sömnen.. grejen va att jag trodde att jag ställde om den en timme framåt men icke sa nicke, en timme bakåt såklart så där försov jag bort tre föreläsningar och korvstroganoff till lunch. mycket dåligt av mig. fast måste erkänna att jag njöt av att se att kl va halv tolv när jag vaknade :) är sugen på att ge mig ut och springa men vädret är inge vidare lockande,


då sitter jag hellre hemma i mitt rum med tända ljus och myser med varm choklad :)

     


idéspruta

motivationen är tillbaka och lite till.. trots att träningsvärken är värre än efter ett boxpass så är jag så sjuuukt motiverad att ta tag i träningen igen nu får jag ju verkligen träna! och ja mamma, jag lovar att jag ska börja försiktigt! :D
Har anmält mig och Viktor till Göteborgvarvet nu, när jag fråga Disa sa hon "jag skulle inte ens springa om jag fick en miljon :O" hon är ju lite kinkyyy :P men Viktor va på även om han ångrade sig lite efter han sagt ja, men ja är ett ja så nu är han anmäld den lille rackarn och jag är helnöjd :D
sen så körde vi petras lek på idrotten igår och jag fick då fram mina handbollsskills tyckte jag själv¨så nu tänkte jag börja spela handboll också och det är iaf disa med på :P ska börja i samma lag som min lärare tänkte jag.. NKIK är det iaf men inte dom som är sådär bra utan "tantlaget" eller vad dom kallar det.. grymt kul om det skulle bli så.. funderar på o träna redan nästa onsdag :D

Ligger här i en säng hemma hos Viktor och ska sova men jag är för pigg, Viktor snarkar redan i andra sidan av rummet och det gör mig ännu piggare :P men men låt en hållas i vanliga fall är det ju jag som snarkar :P hihi.. såhär låter han typ...

iiiiiiiihhh :)

överraskande svar från sjukgymnasten.. eftersom jag inte längre känner av mitt så kallade hopparknä så får jag alltså börja träna mer igen.. dock lugnt och försiktigt så att det inte gör ont. den nya onda är förmodligen bara någon liten bristning i en muskel eller något o det kan man träna med men bara det inte gör ont där med.. så efter mitt besök på medicincentrum knallade jag hem sov lite till åt mat och gick till skolan till klockan ett.. :) spcs funkade bra idag och sen va det idrott. RIKTIGT KUL jag blev svettig :O hihi har saknat att vara med enormt!! så när jag kom hem lagade jag mat till hela familjen och drog ut på en löprunda.. dock inte så lång men helt klart över förväntningarna med konditionen. jag förtjänar en kondition sämre än sämst men det gick ´faktiskt helt okej inte allt för andfådd.. uppbyggnings träningen från maraton kanske sitter kvar :O snart är jag i toppform igen.. funderar på att anmäla mig till göteborgsvarvet i år istället för maraton :D haha,.. målberoende människa :D


dagens roliga: tyvärr är den inte så jätte rolig idag men en historia är ju alltid en historia

när är bästa tiden att gå till tandläkarn?



svar: på håltimmen

Fredrik smittar av sig :)

Bläddra vart tionde sms och svara på frågorna


vad skulle du säga om din partner var otrogen mot dig  ?
2-300 är väll bra?

vad säger du alltid till din bästa kompis ?
Chill :)

vad är det först du säger när din kompis blir påkörd av en buss ?
haha lycka till! ;)

vilket sms blev du mest berörd av ?
Balle!

vad säger din mamma innan du går och lägger dig ?
använd besvikelsen och gör något bra av den.

vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor ?
Ingen puss? :O

vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom ?
whatever. om du föredrar å va fler än två i sovrummet så är det upp till dig, jag vill inte höra några snuskiga detaljer bara

vad vill du höra mest av allt ?
saknar dig!

vad skulle du säga om du fick MVG i allt ?
snälla gud i himmelen säg att du vill gå och äta pizza med mig när du slutar?

din romantiska replik ?
utgång?

vad skulle du säga om du blev bestulen ?
HALLO ? KOM HIT DÅ ?

blandade känslor

Idag vaknade jag upp i Linköping i hopp om att vara blond igen, färgade håret igår, men det blev verkligen ingen skillnad.. men men hellre ingen än för mycket.. fick ganska bråttom när jag va vid universitet vid kl ett och skulle vara i norrköping färdig ombytt för träning vid halv 2.. motorvägen va inte allt för trafikerad så jag tog mig till träningen och kom bara tre minuter försent så de gjorde inget.. knät är sämre så det gjorde bajsont :( så imorrn ska jag va på medicincentrum kl 9 för att träffa sjukgymnasten igen.. ge mig bara ett mirakelpiller så jag får börja träna ordentligt igen :):) men tror det är omöjligt, den som kommer på den lösningen ska få nobelpriset det ska jag se till!!! fatta om alla kända fotbollsspelare aldrig behövde vara skadade eller inte någon människa, fast då skulle vi kanske va en aning överbefolkade i o för sig... men bara småskador liksom det är ju onödigt att inte kunna spela fotboll för en liten infektion liksom... äsch nu yrar jag igen..

efter träningen gick jag på stan o letade efter present till mamma pappa moster morbror o kusin eftersom alla fyller år och farsdag på söndag.. men det slutade med present till mamma och en kjol och en foundation till mig :D hihi.. behövdes faktiskt. ville köpa en jeans vöst på monki också men kan inte bestämma mig om det kommer bli ett sånt där plagg jag bara använder en gång.. hmm får se hur jag gör.. och sen så känns det faktiskt som att hela stan har monkis kläder och då blir det ju inte lika ösigt liksom..

vidare från stan till åby på möte med fotbollen.. tyvärr blev det som jag trodde, åby ifs damlag måste läggas ner.. alldeles för få spelare så laget slås ihop med flickor 93-94 och då va vi över 90 för gamla så vi får antingen byta klubb, sluta fotboll eller bara träna utan matcher.. så får se hur det blir jag ligger lågt tills knät blir bra sen får jag se hur jag gör.. kanske blir tränare för något flicklag istället.. eller testar någon annan klubb, eller helt enkelt en snygg trimmad gymchick :D som alla mina andra tjejkompisar verkar blivit, stolt över dom!! :D

dagens positiva: tar en konversation från helgen::

jag och en killkompis pratar om p-piller..

Jag- du vill inte veta vilka risker vi tjejer utsätter oss för när vi tar dom där jävla pillerna!
Han- men vadå, varför använder du inte en sån där binda då ?

haha han trodde alltså att p-piller va skydd för mensen hahaha sötaste.. inte lätt att veta vad p-piller är vid 19-års ålder :D

hmm...

äsch jag drar till linköping istället.. flyr från tråkiga, nedstämda vardagen i Norrköping.. till min älskade, glada, uppmuntrande syster.. tur att hon finns.. hihi

skrikvään

idag är en sån dag som jag bara måste ha den där promenaden, den där promenaden som jag bara skriker ut allt och sen går hem och mår kanon. ända haken är att jag måste ta mig ända till London för att ens ha en möjlighet att få denna lilla promenad. Usch för det. Jag vill inte att du ska komma hem för jag vet hur mycket du velat det här. jag vill bara att du ska vara där men ändå här. här o lyssna här o ta emot mina skrik så som jag vill ha minst lika mkt tillbaka.. Ge mig skit helvete. haha det är nog bara vi som förstår det där.. men usch vad jag saknar dig såna här dagar, de dagar som skulle varit våra...

jag är bäst, jag är såå bra, allt går toppen, älskar vädret, älskar mitt humör, älskar allt bara för att jag är så bra och hatar att ironi en gång uppfanns...



dagens början smittar av sig på slutet

jag försover mig
släpar mig till skolan i slowmotion
första lektionen får reda på provresultatet - mitt första ig på ett prov
sen går dagen vidare utan att jag tänker mer på det eftersom det samma lektion faktiskt händer en helt oväntad händelse.. kan ha varit dagens roligaste
vår lärare ska öppna ett dokument på powerpointen då en ruta kommer upp "dokumentet kåt kan inte öppnas"
alla börjar skratta men inbillar sig att detta bara är en förkortning.. men sen så lyckas han tillslut öppna ett annat dokument då andra rutan kommer upp " kåt kamel kebab ab används redan i ett annat dokument " alla brister ut i asgarv och han försöker fibrilt försvara sig själv genom att säga- någon måste ha hackat sig in i min dator. vem är det? jag måste ha glömt att logga ut.. haha inte lätt, men han piggade upp stämningen iaf och sen har jag varit på helt okej humör hela dagen tills nu när jag kom hem o kände hur trött jag va o insåg att jag faktiskt måste plugga..

insåg nyss ...

insåg nyss att mina senaste inlägg har handlat om jobb jobb och lite mera jobb.. jag måste vara den tråkigaste människan.. så för att försöka inbilla mig att jag faktiskt har gjort något annat på lovet än o jobbat så har jag vart endel med underbara vänner spenderat lite kvalitets tid med mamma, vi va o såg på mamma mia och sen gick ut och åt på pappa grappa, världens bästa mami :)
en sak jag måste börja få tillbaka är min träning, vart tog den vägen :o så nästa vecka blir det medicincentrum och långpromenader igen tror jag :) ingen som ärt sugen på en promenix ? :)

jag har tagit en bild med mobilen under lovet så veckans hedersplats fick gå till nattis :)



sen har jag massa gamla bilder som jag har tänkt att lägga upp men har visst glömt bort så mer än jobbat så har jag :


badat skumbad hos Lina :) jag gillar när det är mycket skum :)


gått på stan i Linköping med Cissi


ätit god mat



och soooovit :P
GODNATT