trött och dä!

okej, tillbaka hos Evelina igen efter jobbet. Gissa vad vi gör, vi syr. Snart klara iaf :)
Jag har typ blivit beroende av nagellack, bara det att när man jobbar hela tiden så försvinner halva nagellacket efter en dag. Och jag orkar ju inte måla varje dag liksom, så jag går oftast med halvmålade naglar. superfint!
Jag äter makaroner med pastasås, det är gott fast jag mår illa. Riktigt synd för jag vill ju ha mer. Det börjar bli kallt nu med. tråkigt!
Min nya vinterjacka är min nya bästa vän, den värmer mig när jag fryser. den väntar alltid på mig i hallen, och den går aldrig någonstans utan mig. En riktig toffel! En bra toffel!
Idag på jobbet hade vi djävuls horn, svans och fluga, i rött paljett tyg. Eve har fortfarande på sig hornen, hon är tokig hon!
Jag vill ha godis, ska smyga in i Kimmys rum när jag kommer hem och sno hans godis. Är verkligen skitsugen!
Fick sms av jenni idag, det gjorde mig glad! Jag saknar henne, jag saknar massor med folk. Snart kommer jag hem och ska träffa så många jag kan. Men Jenni bor i London så det blir inget med de..
Vill vara med på fotbollen imorrn, men det hinner jag inte för vi måste fixa iordning lägenheten. Förfest imorrn, halloween tema, måste fixas! spindelnät, levandeljus och kuddar. Kan inte bli annat än en husbrand!
Kimmy och bempa åker till London imorrn, vilket betyder girlsonly hemma, jag disa och frolle! Wiiie, kommer va ifrån dom det längsta vi varit sen vi flytta hit. Tror inte ens det gått en dag utan att vi setts.. älska kollektiv!
Nu blev skinnvantarna för små med, allt vi syr är snett och för litet, tuttarna sitter i hakan, eller nae, dom är intryckta i bröstet så att det är som två hålrum, så tajt är min klänning, och sne, glöm aldrig att den är helt sne!
Nu blev jag sugen på messmör igen, jävla frolle och kimmy som började prata om det idag då! INTE OKEJ!
sötsug, sötsug, sötsug, sötsug!
Bempa var iaf supersöt och superfull förut när vi kom hem, han sprang omkring med stora hörlurar som han ville koppla in i våra öron, men jag har ju öronfobi så de blev inge med det!

En snäll djävul

En tokig djävul

En rätt creapy djävul med halvmålade blåa naglar

En djävul tillägnad Marcus


Ae, killikilli maggropen, nu stänger jag dagboken.


upsiii!

En vecka har gått, typ två, förlåt kompisar!
Pappa va här förra helgen, vi gjorde massas kul saker. Vi bokade biljetter till en jättefin båt på fjorden, men vi kom 10 mil norr ut istället för söder, men när vår båt skulle komma kom en annan båt. så vi fatta ju inte att vi va fel förns båda tänkte vilken liten båt samtidigt som vi lämna fram biljetterna och killen skrattade åt oss. Men det slutade iaf med att istället fför en stor och fin båt fick vi åka med en liten bilfärja tillsammans med 1000 japaner.. Japanerna tog kort på ALLT! Inkl mig, dom kom fram och fråga om min "nationalitility" och att dom ville ta kort tillsammans med mig.. visst sa jag och log :D Dagen slutade med 3 timmar tåg tillbaka till bergen där vi gick och åt den godaste fisksoppan jag nånsin ätit och massa mera mat, trerätters MUMS! Kvällen slutade med massa öl, sprit och dans. Vi gick en barrunda och slutade på metro, nattklubben killarna jag bor med jobbar på. Så kimmy gav oss drinkar och frolle skrattade åt oss i dj båset när vi dansade. Enn hellyckad dag!
Vi gick på stan och jag fick min älskade vinterjacka som jag redan börjat använda eftersom det är kallt och snö här!
vi åt sushi,  spelade fotboll, såg på film och bara chillade. En riktigt bra helg med farsi!

Och här skulle det komma massor med bilder, men internet är sjukt segt och hänger sig hela tiden så det hinner jag inte med.

Nu sitter jag hos Eve och syr tre klänningar. På söndag är det halloweenfest :D Jag Disa och Eve ska vara powerpuff pinglorna, ha! Disa-blomman, Eve-buttran och jag ska vara bubblan jag :) Alla taggar som bara den och fixar med kostymer och så. Det kommer bli sjukt kul :D

Ikväll ska jag i alla fall jobba på calibar, kan bli kul, men är riktigt trött har bara sovit 2 timmar.. Men sova tänkte jag göra i mitt nästa liv..

Jag kommer hem den 11 november och är hemma till den 15 :) kommer va i norrköping/linköping mest. Typ hela släkten fyller år, ska bli kul och träffa alla! Speciellt eftersom jag inte kommer vara hemma över jul.

run as fast as i can

är proppmätt! Kimmy lagade lasagne och greksallad till mig förut, sjukt gott! Nu ligger jag och väntar på att få klippa mig, sen ska jag hämta pappa vid flygbussen :)
Idag har vi haft storstädning, rätt chill dag ändå. va ute en sväng i det fina vädret med. Helt sjukt, det har vart bra väder i typ en vecka nu. Bästa hösten! :)

Friday I'm in love

Torsdagen bjöd på en sjuk förfest ala fröll o dis. Vi dansa, elller frågan är om man kan kalla det dansa. :P Dock lyckades frolle filma oss utan att vi visste, så nu va det dokumenterat också, sweeeeet!
Utgången bjöd på inga vi kände, några drinkar och lite dans.

Idag kommer farsi :D Jag har planerat en tur på fjorden om vi tycker att vi har råd. Gå och kolla på akvariet, tror det är typ nordens största eller va dom säger. Gå flöyen, kanske lite bio, och så... Fast får inte glömma att han ville åka turistbussen också! :P

På måndag måste jag tyvärr lämna pappa sista timmarna, för jag ska jobba på en prince konsert. Det ska iofs bli riktigt kul, typiskt att det var när han var här bara. Ska stå o servera öl tror jag :)

Undra om pappa vill gå ut och dricka öl ikväll, det verkar vara många som ska ut.. hmmmm

God jul


lite bilder

Bästa vän
Alayan spelar gitarr ;)
Onepiece chillkväll
Frolle dj
And jump
Emelies födelsedag
Matilda nersprutad
Emelie nersprutad
bästa David
dansa dansa våldtäktsman
Kimmy bartender
Viktor Pontus Disa
Bempa tar en kikings
Kärlek <3
underbara Evelina och Disa
Smoooth

Lycka!

I söndags började vi ordentligt  med träningen. Fotbollsträning i typ två timmar, måndag blev det en löprunda innan jobbet och gym efter jobbet och idag så gick vi upp för flöyen och sen spinnade. Det var sjukt kul på sspinningen, det var asbra musik och jag svettades som en gris! Sjukt kul, höll på o spy så mycket som jag tog ut mig!
Här är lite bilder från flöyen
på väg upp

utsikt
Disa och jag
Tresome
chillar mest i solen på toppen
restaurangen 
mera utsikt, där nere bor vi..
på väg ner..

Nu börjar hösten komma, men vädret har varit riktigt bra senaste dagarna. Det är så man bara går omkring och myser.

Jag borde sova, jag hade somnat, men sen kom Frolle hem och la sig i min säng, så låg vi och prata allt för länge tills han blev trött och somnade, fast jag är fortfarande superpigg och kan inte sova. Men det gör inte så mycket för jag är typ ledig imorgon, ska bara ta två timmar av david vid kl elva.. sen blir det lite mera träning :) Asskönt att äntligen kommit igång. Tror jag ska va med och träna teknik och snabbhet i fotboll med Alayan och Eve.. eller så gymmar jag bara, inte bestämt mig.. :)

Jag kan inte förstå att jag redan fått nya riktigt bra vänner, det va en sak som jag och Frolle prata om nyss, vi har det sjukt bra tillsammans, vi litar på varandra, pratar om allt, skrattar, skriker, gråter, vad fan som helst. Vi är bäst är vi!

no mind

Äntligen är arbetsveckan över! Imorgon ska vi spela fotboll igen :) sen blir det att festa till det lite, nyöppnade soho har premiär :) det kommer bli fett!
Jag måste faktiskt säga att jag trivs skitbra i bergen! Man lever i sin bubbla, gör roliga saker typ hela tiden.
Igår va jag asrastlös efter jobbet, ingen ville vara med mig, sen ringde jag eve. Hennes föräldrar är här så vi skulle visa dom sjoko. Men det blev så sent så dom gick och la sig så jag och eve gick dit själva. Det slutade med en riktigt kul kväll, vi va på sjoko, luxx och metro. Det var lagom med dricka, lagom med folk, lagom mycket dans, massa skratt och massa skvaller :D oplanerat blir alltid roligt! :D
Ligger i rummet och ska sova, Jag disa och Frolle, Frolle är svinvarm, Disa ligger med onepiece och täcke och fryser, jag är helt perfekt varm :D Så nu ligger vi och snackar om att hon är iskall och han är het. Fast det är rummets fel, det är fuktigt!
familjen är bäst, vi har kul tillsammans!
D,F,K,D <3

en helt vanlig onsdag.

- upp kl 6 efter 2.5 timmars sömn,
- jobba 7-15
- powerwalk i spöregn med Frolle
- överrasknings middag från Kimmy och Bempa
- powernap
- fix och trix innan fest
- förfest
- fira Emelie på Sjoko!

Ibland hinner man med mycket. Just nu sitter jag dyngsur i min säng och ska hoppa in i duschen.
Det regnar, som vanligt. Men jag har faktiskt börjat digga regn, det är mysigt, roligt att gå promenader och hoppa i vattenpölkarna, Fredrik tyckte jag va som ett litet barn. Jag var överlycklig och hoppade och skvätte. Man undrar ju vad det blir till mat, asnyfiken. Egentligen är jag inte så hungrig, men efter träning måste man äta, och innan alkoholintag måste man också äta. Så två flugor i en smäll SMASH!!!!

duschtime, wanna join? ;)

Här är jag o har det bra, o dä!


Baby baby oooh!

Jag hatar att vara avundsjuk, det kan vara det værsta i værlden, inte før att jag ær det just nu vad jag vet. Men kom och tænka på det nyss. Det gør otn i magen, man blir ledsen och oftast ær det helt onødigt, avundsjuka borde inte finnas!

Igår børjade det, mitt nya liv. Jag gymmade før førsta gången på typ AS LÆNGE! Trodde jag skulle kænna mig som en hundra årig pensionær idag, men ikke, har bara lite træningsværk i magen faktiskt... Imorse nær jag vakna vid elva tiden ( vilket ær tidigt nær man jobba till 4 och somna vid 5) så gick jag och Fredrik på en lång powerwalk innan jag børjade jobbet. tanken va gym ikvæll med, men det stænger kl tio så tror vi struntar i det. Jag slutar tre imorrn så då hinner jag, och jag har ju faktiskt gått en promenad idag :)

Igår nær jag jobbade på sjoko så var alla jætte konstiga. Det var flera som stod o prata med mig istællet før o festa med sina vænner, både tjejer och killar alltså. En tjej sa att jag hade jættefin dialekt (tror inte hon fattade att østgøtska ær en skam før svenska språket) En kille kom och sa hela tiden på norsk/svenska Jag ælskar svenska tjejer, och jag sålde jordgubbar i gøteborg i somras.. Han læt som en finnne som skulle prata svenska, ungefær som jag låter nær jag hærmar norska haha.. træning ger færdighet..

Det værsta i værldemn  ær nær det ær en paraplydag. ALLA har paraply oh i bergen regnar det ju JÆMT! vilket betyder att varje dag ær en paraplydag. Så alla læmnar in paraplyet i garderoben, så sæger jag till alla att vi inte ansvarar før løsa føremål så de kanske inte får samma tillbaka. Ændå så sår alla dær vid stængning och vægrar gå innan de får sitt paraply, och då tror dom att jag ska leta bland alla 200 paraplyer.. NEJ TACK!

hmm det va nog allt idag..

Saknar er dær hemmma!

No mind

Längesen nu.. har inte riktigt haft tid. Disas familj har varit här, det va riktigt kul och det lös om Disa hela tiden :)
Sen åkte dom hem och både jag och Disa hade världens pms dagar. Vi grät, vi skrek, vi skrattade, vi va tjuriga och ja ni vet hur det kan vara. Allmänna pms anfall helt enkelt. Killarna får vänja sig :P Kimmy säger att det måste vara ett extremt anfall, bara för jag blev tjurig för att någon hade tagit sista balsamet, men det är väl inte så konstigt,, mitt hår blev frissigt! Och frissigt hår vill man ju inte ha. Sen va diskmedlet slut med, och så sa dom att jag va dålig på fotboll, oså va de massa mer saker som jag inte ens kommer ihåg.... allt på en dag, jag är inte mer än människa!


Annars har vi haft några svarta nätter, det har varit födelsedagar och annat som måste firas.

Jag har sett sjukt mycket på film, har nog aldrig sett på film såhär mycket, igår såg jag tre stycken. Den bästa va allt för min syster, jag grät konstant..

Vi har köpt gymkort nu också, men får börja imorrn för idag jobbar jag från 15-04 :)
Sen ska vi träna varje dag!

Nu måste jag springa till jobbet!