förlåt

Jenni säger att jag bloggar dåligt.
Jag vet, förlåt... jag har ingen bra ursäkt förutom att julbordssäsong tar död på mig. äntligen är den slut.
Har varit hemma och vilat upp mig, träffat nära och kära. Tyvärr hann jag inte träffa just Jenni, men din julklapp ligger här hemma så du är mer än välkommen att komma hit och hämta den och jag kan till och med va så snäll att sova över en natt eller två.. Så snäll är jag!
Borta bra men hemma bäst. Och jag inser väl mer och mer att hem är här i min lilla bubbla i Bergenby. Sverige, norrköping/sthlm är mer min uppväxt, familj och något bra att ha :P Men här trivs jag som bäst, som fisken i vattnet.
Tyvärr så dog en fisk när jag var i sverige, det var Disas fisk, så nu tar jag hand om hennes sista det bästa jag kan. Matar och byter vatten. Jag pratar till och med med dom alla tre. Tror dom får mer syre av det :) Jag tror att Gullkurt och Willy kommer sakna Disas fisk som jag aldrig kommer ihåg vad den heter... Den som dog va Sally, det var väldigt synd!
När vi var hemma så blev andra Sally, Sally Gårdfalk sjuk. Det var synd, får försöka vara glad att jag hann träffa henne en liten snabbis varje fall..
Där va dagens snabbis blogginlägg för nu ska jag sova..

Godnatt <3