Hallåååå

Jag vill vara stark och glad
Jag vill vara stark och snäll
Jag vill vara stark och fri
Finns det blommor att plocka idag
som kan skydda mig från mig själv
Ikväll ska nog dom flesta Norrköpingsbor ut på krogen... Men inte jaaag :D
För jag ska vara på jobbet 05.30! :D WIIE
Tyckte bättre om livet som arbetslös då jag gjorde precis vaaaad jag ville!



Ilska!!!!

Har fortfarande inte fått min dator, nu ringer dom efter en och en halv månad och säger att den är på verkstan för att dom kanske måste gå in i datorn.. NEJ!! Har sagt tre ggr till dom att dom inte får rensa datorn, alla studentbilder, bilder från smögen, massa dokument, sjukt mycket som jag inte hann lägga över på usb.. jag vet ju att dom kommer rensa, min vanliga tur. ORKAR INTE!!!!!

livet är en filosofi..

Kommer ni ihåg den där känslan man hade när man var liten då man verkligen inte ville duscha?! Mamma fick dra in mig i duschen och jag grät och skrek konstant, sen när man väl stod där i duschen så va det så skönt att man aldrig ville gå därifrån?! Eller va det bara jag?!
Den känslan hade jag i alla fall  igår, fast av ren utmattning..
Kom hem halv nio efter jobbet, somnade nio i soffan, vaknade halv 2, tvn är avstängd mamma o pappa sover. Jag inser att jag inte har duschat än och tvingar in mig i duschen, somnar lite lätt i duschen. Duschar någon timme, går till min säng deckar igen och vaknar kl 12 idag.
Mina drömmar är läskiga, konstiga och ganska äckliga... hur blir man av med drömmar? Går det? Kommer aldrig glömma den drömmen när jag blev jagad av troll och mamma och pappa skrattade åt det. Eller som när jag drömde att det va en häxa på vinden, jag vågade aldrig mer gå in i det rummet där dörren till vinden var. Inte tala om nuförtiden.. Jag tror det är något fel på mig, kan man råför sina drömmar? I natt drömde jag att kalle anka va min pojkvän och han njöt av att slå mig så fort vi skulle ha sex, för det första va det en snuskig dröm, sen blev det till en läskig dröm för jag höll på och dö, och inte bara det OFTA KALLE ANKA?! jag blir rädd.. men jag hoppas att det va för det va ansiktsmålning på jobbet häromdan, eller nått..
I valet och kvalet om att klara sig själv, eller följa med?! Är ganska delad, vill inte bo kvar här, men vill jag bo i sthlm? Just nu vill jag nog flytta, men att flytta till en stad där jag inte har några vänner, inget jobb är ju inte så himla rockigt va?! Fast det är väll sånt som löser sig? Platsannons för vänner, finns det såna? eller finns det bara dejting sajter?! dåligt i så fall, jag ska starta en skapa vänner sajt!
Ibland får jag en klump i magen utan att veta varför, nu för tiden får jag den alltför ofta. Tänk dig typ att ha en såndär stressgubbe av mjöl. Fast i magen liksom, mjuk utanpå men om den spricker så kommer det mjöl överallt! När jag får den här klumpen i magen och någon säger fel sak eller på något sätt punkterar den här klumpen. Då kommer allt, ibland gråter jag, ibland skriker jag, ibland ligger jag tyst i mitt rum i flera timmar. sjukt olika, men det är jobbigt. Eftersom jag inte vet varför jag får den här klumpen?!
Börjar inse att pengar faktiskt gör människor lyckligare. Har inte ett öre kvar, får pengar nästa 25e. Kanske är bra att jag går upp i tid på jobbet? Jag får pengar, jag kan inte slösa pengar, jag får utslag, jag får magsår, jag får fula naglar, jag får ingen ork.. Det här kommer gå as bra!
Sist men inte minst hår! Vad gör man med håret nu till hösten då? Först tänkte jg klippa av mig det, men jag kommer ju aldrig våga. Sen tänkte jag jag färgar det brunt igen. Men att hålla på med utväxt eller försöka bli blond igen är ett helvete! Kanske bara lite brunare slingor för att inte utväxten ska bli världenstydligasteutväxthejdetserutsomattduärråttfärgadutväxt...  Eller just det, pank va det..

måsten..

Hatar verkligen att ha massa saker man verkligen måste göra!
Igår satt jag i flera timmar och sökte olika utbildningar, idag måste jag skriva psykologi, hänga tvätten och jobba! det är ju bara så himla tråkigt! Fast igår firade vi Disa lite också, det va iaf roligt! Men jag orkar inte jobba till 1 i natt och jag orkar inte hänga tvätten. Plus att jag vet att jag måste städa hela dagen imorrn med. Nae fy fan va tråkigt! Ge mig lördag!




Jag vill inte!

jag vill inte
jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte jag vill inte
jag vill inte jag vill inte
jag vill inte

DISA!!!

Det finns en tjej som betyder i princip allt för mig,
idag är hennes stora dag och jag ska försöka göra den till den bästa!

Grattis Disa Tell!!

busy...

En till dag av mitt lediga liv har typ försvunnit, gick o la mig i sängen efter lundbergs varit här och låg väll kvar där till typ kl fyra.. Både Disa och Sara hann komma förbi under tiden i ett försök att söka jobb, men vi hann inte som vanligt.
Efter fyra har jag hunnit med massa bra saker, sprungit i färgaffärer, byggvaruhus och möbelaffärer. Hittat lite olika inspiration och börjar faktiskt känna att det iaf ska bli kul att renovera allt :) Hela lägenheten ska göras om och vi har hittat massa schysta saker :)
Sen kom jag hem och fick nästan springa ner till restaurangen för jag va så hungrig. Italienskt, sjukt gott, mysigt ! Så efter god mat och några glas vin ligger jag i sängen igen :) Lär väll ligga här några timmar till innan jag somnar :D Jag typ, älskar min säng!
Måste bara erkänna en sak till, jag saknar Mackan!

Får man skratta?!


Färdigt

Igår va vi och skrev på kontraktet till lägenheten, idag har lundbergs varit här och kollat lägenheten. Känns sjukt konstigt, jobbigt och typ inte alls bra just nu. Men hoppas det blir bättre när man väl kommer dit. Just nu känns det bara upp och ner och allmänt konstigt. Vill inte flytta ifrån alla mina vänner, det hade varit en sak om jag hade något o göra där uppe, men nu har jag verkligen ingenting.
Känner mig typ.. tom, eller något.

Helg..

En rolig, skön och jobbig helg :D
utekvällen i fredas blev faktiskt rikitgt rolig! dansa stjärtarna av oss! ;)
Upp o jobba kl 11 inte lika roligt, men att komma hem till färdiglagad mat och Tessan, Cissi och Philip :) Myskväll!!
Idag upp o jobba igen, nu är jag hos cissi, hon rensar sin garderob :D
Imorrn ska jag till stockholm och kolla på lägenheten vi har köpt :) Den blir våran redan 13 november, shiiiit vad fort det gick. Så Lovisa ska alltså bli en äcklig och dryg stockholmare, naerå en östgötsk feg, och försiktig wannabe stockholmare?! Jag har klaostrofobi ursäkta?!
Inga vänner har jag heller, hur ska det bli o lämna allt hemma?! ni måste komma till mig HELA tiden!!! Jag kommer ju vara så himla ensam... många tankar på en gång, mest hjälp!

hemma?!

Vad är hemma?
Finns det någon plats man kan kalla hemma?
Någon plats där man faktiskt känner sig som hemma?
Jag tror inte man inser vad som är hemma förens man faktiskt har lämnat det.

tankarna snurrar i mitt huvud och jag orkar inte tänka på det så mycket, jag gör som jag brukar.
Sluta tänka, allt blir som det ska bli!




Ledig :D

Jobbet ringde nyss och frågade om jag ville vara ledig. Fick panik, behöver ju pengarna, men jag vill ju vara ledig. (För det är jag ju inte allt för ofta?!) Så jag sa att jag ville det. Ångest. Men sen ringde media markt, har lämnat in min dataladdare där för den är trasig. Det va för tre veckor sen och jag undrar vad det är som tar så himla lång tid?!, så ringer dom nu och säger att dom inte kunnat beställa någon ny laddare för att dom har fått fel serienummer! Jag blir så himla trött, jag behöver verkligen min dator. Jag ska skicka ut tackkort från studenten, måste ha mitt cv, måste ha massa gamla skolgrejer, ska skriva ut massa bilder, vill lyssna på min musik, massa massa massa, jag gillar ju min lilla söta dator! Så nu måste jag åka till media markt så dom kan kolla på datorn sen sak jag och sara träna! Den du ;P


Vad händer ikväll?!

hemmadag

Efter en hel dag hemma har jag städat hela lägenheten, lagat mat och nu har jag och mamma köpt chips och dip och ska mysa framför tvn! :D Längesen jag bara va hemma med mamma, ska bli mysigt :)
Jag tror mamma älskar att jag är ledig så mycket, för jag är så himla duktig! :D:D

Imorrn blir det dock jobb.. 11.30-20.00
Ett plus är iaf att jag är själv hemma hela helgen, så jag kan göra precis vad jag vill i min lilla lägenhet :D SKÖNT!
Någon som vill hälsa på??

Migrän...

Jag hatar att ha ont i huvudet! Igår gick jag o la mig i sängen vid åtta tiden med världens migrän. Slutade med att pappa fick ringa mamma o tvinga henne att ta med några starka tabletter som hjälper mot migrän, panodil och ipren funkar inte. eeze kan va det sämsta jag ätit och alla sånadär är bara så himla dåliga. Så när mamma kom hem fick jag något muskelavslappnande. Tror inte dom hjälper så mycket men man blir iaf trött så jag somnade tillslut, efter många ångest tankar, tårar och panikanfall... hatar det mer än världen. Det värsta av allt är att när jag fått dom här extrema migränanfallen så vaknar jag med ont i huvudet också, att det inte bara kan gå över. Vaknar helt utmattad, ont i huvudet och är fortfarande hur trött som helst... Så idag ska jag vara hemma hela dagen och göra så lite som möjligt. Ändå ganska skönt, är sugen på typ choklad, eller chips.. kanske ska springa ner till emils livs o shoppa lite..



Jag saknar

'
<3

Snickra

Har snickrat hela kvällen igår, hela natten, hela morgonen och halva dagen. Har varit hos Sally blev klar lagom tills hon kom hem från skolan vid ett tiden idag :D byggde först en låda med lådor i :P sen en byrå, som för det första va as krånglig och för det andra välte och gick av en gång. men vi limma ihop den med karlssonsklister så nu är den heeeel o fiin :D vi har varit på returpunkten också. där skrattade gubbarna åt oss redan innan vi klivit ur bilen. det slutade med att dom följde oss till alla conteinrar och slängde sakerna åt oss :D helnöjda! Vi har grillat med, sjukt gott, har typ inte grillat något i sommar. Typ svindåligt av mig, jag älskar ju grillat!

nu sitter jag här hemma på datorn jag inte får använda, hihi busigt.


Duktig!

Nahe.. fick inte sova längre än halv 10. För då ringer Cissi och är rastlös, så hit kom hon och myste ett litet tag och nu ska jag till stan och träffa Lina :D
Jag har ett problem. Hur ska man kunna spara pengar till något roligt när det är så mycket saker man behöver?! Jag måste köpa en ny säng, nya lakan, betala tillbaka mamma och sally.. Förstår inte riktigt. Vilka kläder ska man ha på sig i vinter?! Jag har ju typ bara sommar kläder nu. Inte så najs och gå i shorts och linne på vintern?! Måste köpa jeans, mysiga tjocktröjor, jacka, skor.. listan kan göras lång! Men jag ska ju gå upp i timmar på jobbet nu så jag får ju ihop lite iaf, typ betala av till mamma och sally sen får jag nog vänta en månad till, men då är det ju typ jul och då måste man köpa julklappar... fan, blir nog och gå i shorts och linne i vinter..

Glaaad!

Har haft en grymt rolig helg! Har skrattat typ konstant :)
Jag tror fan jag är kär i det där gänget, vi har så roligt tillsammans!
Kommer leva på den här helgen ett bra tag framöver..
THANKS FOR EVERYTHING!!!
Imorgon ska jag och Sally bygga byråer och hyllor och fixa i ordning hennes rum :) Det ska bli sååå fint! Hon slutar skolan tre så jag kan sova LÄNGE! Kan behövas, har väll sovit typ alldeles för lite.. men jag är glad ändå! :D


Words don't come easy

Linköping

Igår va vi på IKEA och Sally köpte massa bra saker. Nästan så att hon får lite vuxen poäng där ;) Vi åt ganska äcklig mat och gick i massa affärer. Sen åkte vi in till Linköping för att dricka lite öl oså. En bra dag med bra vänner!!!!

Ikväll blir det linköping igen. Smögen reunion! :) ska bli grymt kul att träffa pöjkara! Saknar dom faktiskt ganska mycket.  Så det blir att vara i linköping tills på söndag :D





En bra dag!

Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt, har¨hunnit med massor! Vaknade ganska skapligt, åkte med Linn och Emelie och åt lunch på färjargården och myste jättelänge, behövdes och behövs göras oftare!! Sen träffa jag Cissi och följde med henne till Åby, känner mig ju på något sätt så himla hemma där fortfarande. Jag gillar Åby! Sen efter att ha rotat i hennes garderob, ätit upp maten i kylskåpet och pratat jättemycket så åkte jag hem och blev upphämtad av Sally. Så hämtade vi Disa och Sara och åkte hem till Sally och myste och färgade hennes hår. Jag målade naglarna också, det blev inte så fint.. Nu ligger jag här med en kissnödig Disa i sängen, hoppas inte på en sängvätare till sovkamrat, det är inte så najs! Nu ska vi fortsätta skratta några timmar till, sen vi ska gå upp och åka till IKEA :D



Once in a lifetime


ledig

Man får så himla mycket gjort när man är ledig. Idag har jag varit en snäll vän och gått ända till stan bara för att köpa en näsring till min vän sara som glömt sin hemma och va på jobbet. Den jäveln ringde och väckte mig kl 10 men jag sket i o svara och gick upp vid ett istället :P Men iaf så gick jag med näsringen till hennes jobb som ligger på min vanliga springrunda (vanliga för 4 månader sen) så då va jag ju tvungen o träna. Så nu har jag precis kommit hem från en springtur, trot eller ej så sprang jag nästan hela tiden. Gick ganska bra, men blev helt slut så nu ska jag hoppa in i duschen och sen hjälpa pappa att flytta massa saker. Ikväll ska jag träffa cissi! mysfaktor typ 10!!!!

Fisk!

Imorse åt jag lax, har tydligen tagit mig i håret innan jag tvättade händerna för min lugg luktar lax hela tiden! Äckligt!!!
Är med Disa, hon har skurit sig i fingret och svimmade i bilen i natt hahaha. Töntig!
Måste sola idag med, har börjat flaga. SHIIIT! jag är prickig :O


Huvudvärk

sitter helt själv hemma och har allmänt tråkigt..
Brukar tycka att det är skönt och va själv, men inte idag. Jag är sällskapssjuk idag!
Har jobbat hela dagen, så nu är jag trött!
Men kommer ju inte somna på ett bra tag om jag känner mig själv rätt. Eller så gör jag som igår. Somnar klockan elva! Så schönt! Fast sen när jag tänker vidare på den så kom jag på att det va en lördag kväll, är det okej att gå o lägga sig klockan elva en lördag när alla ens vänner festar?? hmm jaa! Det va okej!
Jag vill göra något roligt, något busigt, något impuls! Hjälp mig någon?? Kom hit och busa med mig?!?!?!

Min busiga min!


Nyfikna


Känslan jag snart kommer känna eftersom ingen vill leka med mig ikväll...


:D

Även om allt inte alltid blir som man själv vill så får man se det ljusa i saker och ting.
Jag har på senaste tiden förstått att saker kan gå snett, hemska saker kan hända men även tråkiga och allmänt onödiga. Men på något sätt så inbillar jag mig längst inne att allt blir som det ska bli, allt som händer har en mening. Så i allt som nu händer så borde det finnas något positivt. Häromdan rensade jag mitt rum, va på ganska kasst humör och tyckte lite synd om mig själv för allt som hänt den senaste tiden. Hittade en dikt som jag skrivit i ett gammalt block för typ 5 år sen. Den va så passande att jag nästan blev tårögd..

Jag borde vara glad, ändå bara gråter jag.
Jag har ett sånt bra liv, tänker knappt på människor med hiv.
Dom får det så lätt, för de vill inte förlora sin släkt.
Eller fattiga barn som bor på gatan, som gör allt för att få ett lakan.
Något att värma sig i när det är kallt, om jag tänker efter har jag redan allt..

En annan kul grej jag hittade va en gammal dagbok. Haha sjukt roligt och läsa.
Mamma är jätte söt, liknar mest en liten gröt.
Pappa är en liten bock och en smula tjock
Victor är jätte dum och när han får skäll blir han helt stum.
Jag är en snygg och snäll brud och blir nöjd med snälla bud (och godis)
HAHAHAHA jag va så påhittig, självförtroendet va på topp. Kanske ska ta o bli 10 igen?! ;)

persika

Då va man tillbaka i vardagen mer än vanligt. Begravningen gick bra, jobbigt, men skönt att den är över. Kvällen igår blev himla trevlig, Philip fyllde 20 så vi firade honom. Plockmat och drinkar på manesa med massa underbara vänner jag inte träffat på alldeles för länge! Efter några drinkar gick vi hem till Philip, planerad förfest slutade med en mysig hemmakväll med dom som orkade vara kvar. Precis vad jag behövde! Tackar för den och hoppas Philip hade en bra kväll även om det inte blev som planerna såg ut först :)
Idag har jag jobbat, det gick bra. Fick en utskällning av en sur tant, tre bilar som drev skiten ur oss och en gubbe som pratade tills jag fick säga till honom för bilarna bakom började tuta.
-jävla surfitta!
-ja, jo den luktar lite surt men jag är glad ändå :)
Vad händer ikväll?? Jag är sugen på myskväll, någon som ställer upp eller ska alla mina vänner toffla eller supa?!

Karl-Axel Bjälke

*26 April 1926

+19 augusti 2009

Idag står jag här, med en obeskrivlig känsla över mina axlar. Att försöka beskriva den känslan skulle låta ungefär, sorgligt, jobbigt men också en lättnad. Farfar har alltid varit den som kämpar in i det sista. Hade han bestämt sig för något så skulle det vara så. Detta var något som följde honom ända fram till den 19 augusti 2009. Han kämpade in i det sista och ville inte ge vika, tillslut sa kroppen ifrån och han fick lugnt och stilla somna in.

Ett utav mina första minnen med farfar var när vi var på Ämtetorp. Jag tror vi skulle förbereda ett scoutläger som skulle vara där några dagar senare. Jag kommer ihåg att han bar upp mig och satte mig i en skottkärra som han sprang runt med, runt hela stugan och ut på ängen. Jag skrattade så att tårarna sprutade och magen värkte.

Farfar har alltid varit den som pratat om sina tidigare upplevelser och livserfarenheter med stolthet i rösten, det har varit alltifrån pojken som gick i skolan med bara tjejer, vara i Tyskland och sist men inte minst hans älskade hustru Ingrid. En dag när jag var hemma hos farfar för att farmor skulle gå och handla så berättade han för mig hur stolt han var över farmor. Hur påhittig hon var och hur hon tog hand om honom. Han pratade så att stoltheten över hans livs kärlek riktigt sprudlade om honom. Detta var något som jag utan att han visste om skrev ned och läste upp när farmor fyllde 80 år. När jag gjorde det fäste han blicken i mina ögon och log och kramade sedan om mig sådär som bara han kunde göra.

Att veta att farfar nu har lämnat oss här nere gör mina ögon tårfyllda, på något sätt med både glädje och sorg. Det var nog det bästa som kunde hända honom. Nu vet vi alla att han är på en säker plats och vakar över oss. Han ser ner på oss och hjälper oss i våra svåra stunder, samtidigt som han skrattar med oss då det är lyckliga dagar. Han har det bra nu, det är den känslan som jag tar med mig och kommer att bespara tills den dagen kommer då vi ses igen. Vila i frid farfar <3

 

 


full i tankar

Varför tänker man så mycket på kvällarna? Kan jag inte bara få slappna av och ta dagen som den kommer? Börjar få panik över imorgon. Farfars begravning, jag vet att det kommer bli skönt så fort allt är över. Men jag vet också att det kommer vara så sjukt jobbigt och tungt hela dagen imorgon. Bara tanken av att se och höra farmor får mig att vilja hjälpa henne så mycket mer än man kan. Den känslan, känslan över att känna sig så hjälplös är den värsta i världen. Trots detta så vet jag att hon är överlycklig över allt jag och alla runt omkring gör för henne. Bara tanken av att komma in i kyrkan och se kistan ger mig den största klumpen i magen som kommer sitta kvar där länge. Bara tanken av att farfar inte längre finns känns så främmande. Vila i frid älskade farfar! <3


Linköping

Det blev en rolig kväll igår, eller egentligen ganska skum, men ganska kul. 
Jag blev nog mest rädd för allt konstigt folk som va ute, det va konstiga killar och 5 tjejer, och då är vi tre inräknade. haha men men. 
Nu ska jag se på män som hatar kvinnor, har velat se den så länge! :D 
Idag ska jag börja mitt nya liv, eller kanske imorrn för jag har nyss ätit pizza. Men sen ska jag börja äta bra mat och börja träna! saknar att träna och har verkligen inte gjort det sen... hmm maj :O hjälp.

Glädje!

Jag har bestämt mig! Ingenting blir lättare när man har en dålig inställning :)
Har träffat massa av mina underbara vänner och dom får mig att bli så glad! Så om jag har dom, varför tjura?!
Och snart är det ju reumion också :) den 12 får jag träffa smögenfolket igen :) och några redan ikväll! För jag ringde Disa och Sara för att jag tänkte tvinga dom bära upp läsken i min bil till lägenheten, då sa dom jaa, om du följer med till linköping och går ut med oss :) okej sa jag. Så nu håller sara på och välja kläder och jag passar på att låna datorn eftersom min hemma inte har några batterier och laddaren är trasig! Ofta det tar 3 veckor innan man kan få en ny?! :O Men men kanske är bra för mig att inte sitta vid datorn hela tiden. Det finns ju massa annat att göra, idag har jag städat, tvättat, rensat garderoben, handlat och hunnit sova lite framför tvn där emellan :D Det va såå schöönt! Men då kom pappa hem och skrek att jag va tvungen att ställa in mjölken i kylskåpet så jag va tvungen att vakna:/

måste hjälpa sara nu innan klädpaniken blir för hög!
PUSSS <3

hemma igen..

börjar tröttna på den överskriften.. Den borde inte få finnas, varför ska något så underbart behöva ta slut?
Har haft en underbar vecka och vill bara tillbaka, har redan panik över att vara hemma och det har gått två timmar eller något. Men imorrn måste jag få träffa min saknade Sally! Helt sjukt hur mycket man kan sakna någon när man blivit så van att få ligga bredvid den varje natt och prata sönder varje dag.

Tack Becca och Disa för en underbar vecka!!!