koh tao

Idag åker vi till koh tao, där ska vi möta upp Victor Skepp :) Ska bli helt awesome att dyka i några dagar. Koh tao ska tydligen vara ett paradis. Det låter ju inte helt fel iaf!

Festivalen va helt okej, vi va dock bara där en av dagarna, mest för att vi inte orkade vara bakfulla idag när vi skulle resa hela dagen. Så vi missade Timbuktu, men jag va rätt himla sliten igår så jag deckade så fort jag la mig i sängen. Men i lördags va vi där och då tappade vi bort jocke som vanligt, vi minglade lite med olika profiler, röjde till looptroop och maskinen, dansa lite på stranden, jag ramlade ner i en asäcklig damm, hade verkligen velat se det måste sett grymt kul.


Tänk er en väg som är 4 meter bred. Jag går på ena sidan och hör en låt jag verkligen vill dansa till. Börjar dansa men tappar balansen. Så jag blev typ baktung och vinglar över hela vägen och stupar ner i dammen. Som förövrigt va svinäcklig och luktade bajs! Disa sa att det såg ut som jag sprang och dök ner i dammen. Ha! Lovisas vanliga klantighet :D Den bjuder jag på.
Idag ska vi va med i tidningen hemma i sverige http://cityskane.se/malmo/ s19 i dagens 28/2.. för er som vill kolla :P Sviiinintressant ;P


Har bränt sönder mig efter att jag somna i solen igår med. Så jag vakna typ en gång i timmen inatt för det gjorde så ont varje gång jag vände på mig. haha.

sola!

Riktigt kul att åka moppe, Jocke är helt kär i det :P
Idag ska Jocke åka runt hela dagen och jag ock Disa ska åka till någon strand så länge.
Regnet som kom igår va 3 stänk i 2 min. Sen va det fint väder hela dagen..
Vattenfall såg ungefär ut som ett vattenfall, en kul utflykt iaf!
Imorgon börjar festivalen, det kommer bli grymt! :D

waterfall!

Okej, massa frågor.
vannessa, nopp det va typ 10000 andra på full moon så vi träffade inte dom tjejerna :P
Mamma, nej jag har inte köpt någon dagbok än för jag hittar inga, men skriver i mitt lilla block sålänge :D
moster, tyst jag är ordentlig och har koll på mina saker, ett benband är en fotlänk, men tyckte benband lät mer kul!


Idag ska vi hyra moppe, ja mamma vi ska ha hjälm, bra skor, knäskydd under långbyxorna, armbågsskydd under långärmad tröja OCH akta oss för alla andra i trafiken, bara köra på smålandsvägar där det inte är annat än elefanter. Känns det tryggt?? :D vi ska utforska öns alla vattenfall, det ska bli tufft, jag gillar vattenfall! Och Disa har alltid velat bada i ett så nu hoppas vi på det! Det ska tydligen regna lite idag, men igår sa dom att det skulle va molnigt, men det va superfint och vi solade hela dagen :) så nu är min bonnbränna nästan borta och jag är röd om näsan!


Ikväll funderar vi på en invigningsfylla till festivalen. träffade Malin och Moa och gänget igår, rätt oväntat. Vi va riktigt sega och inte alls på partymode så vi snacka bara lite och sen åkte hem så fick dom festa vidare själva. Får se om man möts igen.. :) Världen är liten!

Kap kun kaaa

Lite små dåliga nyheter.
1. Både Disa och jag har tappat våra telefoner. Litet ljus i den historien var att jag bara tappade min norska så jag har iphonen kvar) Så om någon vill Disa något får ni ringa/smsa min telefon.
2. Det är lite halvdåligt väder och vi har kommit på att vi inte har råd att göra tuffa saker varje dag och det är molnigt så vi kan inte sola. Och imorrn ska det till och med regna. Så bruna är vi verkligen inte.
3. Nu kom jag inte på mer dåligt, kanske att jag faktiskt får myggbett här trots att jag trodde att jag var immun.
Igår va vi på ett zoo. Det slutade mest med att vi tyckte synd om alla djur, fast Jocke va mer rädd. Man fick ta kort med en tiger för 300 baht, men då slog dom på tigern så den skulle kolla in i kameran. Och när det va tigershow kändes det också bara elakt. Men sälarna va ganska roliga, dom ser ju iaf ut som dom har kul. Nästa gång jag ska kolla på djur ska vara om dom är mer fria. Inte i små burar med människor som slår dom.
Vi har shoppat lite med. Jag köpte en bikini och ett nytt band till benet :P Mitt förra gick sönder i Bergen, bästa benbandet!
Det har även blivit lite fler dumma kommentarer
Jocke om en svår tvålförpackning.
""den här jävla tvålgrejen är ju svårare att komma in i än en riktigt snygg brud.."


"Alla klädda kort är värda 10 poäng"
Disa: "Så du menar att 2 är värd 10?"

Lovisa: "ALLTSÅ HAR DU HÖRT JÅÅÅRNEY?????
Jag vann tävlingen, den fulaste brännan, och den här bilden är ändå snäll.
Bue Loco fick avsluta dagens. Får se vad som händer idag, funderar på att ringa vår thaipolare som skulle visa oss massa spännande saker på ön. I en turist broschyr stog det "Discover places that never been seen". Typ såna saker ska han visa oss ;)

full moon

Full moon partyt va fett, kom hem halv nio utan skor och utan pengar helt dyngsura efter att Marcus slängt i oss i havet. Färg över hela kroppen, färg över hela kläderna. Vaknade upp med skaplig huvudvärk och bestämde oss för att stanna på koh phangan en natt till för vi inte orkade resa idag.
Imorgon åker vi vidare till Koh samui där vi förmodligen blir kvar till den 28 circus...
Känns lite länge och ön lockar inte så mycket men det är re earth festival 26-27. Men får se hur vi gör, måste prata ihop oss lite här borta :P
Nu är det största problemet att hitta en bankomat för alla pengar flöt bort igår i vattnet. Som tur är klarade sig både mobilen och kameran :D men orkar inte lägga in några bilder nu, jag är faktiskt bakfull!
Herrå!

Koh Phangan

Resan hit tog svin lång tid och va as tråkig!
Tyskt flygbolag vilket innebär, alla filmer är dubbade till tyska och ingen text. Det fanns verkligen ingenting att göra, men det gick bra ändå. Mest träsmak!
i Bangkok va allt mest hysteriskt och jag fick lite panik. Den ända engelskan dom kunde va "200 per person". Men vi va bara där en halv natt på ett äckligt och dyrt hotell (med dyrt menar jag 1300 baht per person alltså ca 250kr snabb huvudräkning)
Resan till koh phangan va också rätt spännande, båtarna gick inte som dom skulle och vi kom 1.5 timme försent, och fick stå och vänta i en timme i strålande sol med ryggsäckar och inget solskydd. Jag fick den finaste bonnbrännan av alla! STOLT!
På Koh Phangan fanns det inga hotell lediga men vi ljög och sa att vi hade bokat så efter typ en timme fick vi ett rum på ett jättefint hotell där allt ser ut som i vingkatalogen. grymt vackert! 600 baht per natt/rum (50kr) så jag klagar inte.
Full moon partyt blev flyttat till idag för igår hyllade dom någon gud, vilket kanske va tur eftersom vi inte sovit typ nånting på 2 dygn. Så nu har Jocke redan börjat dricka cocktails.. :)
Han har även börjat anteckna alla våra dumma och osmarta kommentarer, det har redan blivit endel och vill inte tänka på hur många jag slänger ur mig om dagen. Den som lever får se! :P
Tittade på wallander: kuriren. I början av filmen åkte kuriren på sin motorcykel förbi en busskur
Lovisa: "Åhhh, nu ska han stanna vid busskuriren och döda någon"........
Jocke: ser en neger sitta mellan två europeer och säger
"Han måste vara svensk" och han är seriös.
Disa:
Disa kollar ut genom flygplans fönstret och utbrister.
"Åhhh där är månen"
"Nej det är lampan på flygplans vingen"
Disa som inte är spindelrädd har nu erkänt att det finns riktigt vidriga spindlar för igår när hon giclk på toan så va det en knytnävestor tjock och hårig spindel på toan. Jag är glad att det inte va jag. Det tråkiga är att jag inte vågar gå på toa längre.. Börjar få kramp, men vad gör man då?!
Har inte blivit så många bilder än så länge, men här är några Jockebilder...
Nu ska jag gå och sola klockan är alldeles för mycket!
6 timmars tidsskillnad för er som undrar, så här är kl 12.28 nu. Ni ligger nog och sover för ni är 6 timmar efter...
inge mera gnola
nu ska jag sola!

oeho flygplan!

Nu har vi fixat det sista, va visst mer än jag trodde.
Disa har precis kommit till mig.
Alla tre äär samlade och taggade.
Fast som vanligt har man inte fattat att man ska åka.
Klockan står på 06.30, sen så måste man ju hinna snooza en del med.
planet lyfter kl 11 så vill du ringa och säga hej då får du ringa innan! :P


Jag kan nog inte förstå hur mkt vi kommer va med om, just nu har jag mest lite panik. Den gamla vanliga paniken, och NEJ jag lämnar inte. Jag åker på en liten semester. STOR skillnad!
Vi kanske inte diggar att resa, vem vet. Vi kanske inte vill va borta så länge, vem vet?!


Men förhoppningsvis så kommer det bli hur fett som helst!


Det börjar bra, Jocke har svin ont i halsen och mår rätt dåligt. Disa har feber. Jag mår bra, fast har en sticksig tröja på mig, funderar på att ta av mig den och hoppa ner i sängen snart..


Hade velat hinna med en sista sak, men det verkar inte bli så. Inte lätt när man inte får bestämma själv.
jag tycker om dig ändå... :$
oeho flygplan oeho flygplan, luftens hjältar över stan i vårat flyplan!
Nu sticker vi!

aouch

Ska ta tag i att sälja lite av mina fonder. Fixa lite med försäkring. Hämta ut lite olika vaccin.
Det snöar massor och 9 av 10 bussar är inställda i hela sthlm. Men det verkar som att tunnelbanan går som dedn ska. Ska fika med Sofia med :D Massa att fixa, har inte tid att sitta här. Men orkar inte riktigt ta tag i allt nu. Fast snart stänger banken och då är det försent. ÅH!
Ser på Ellen De Genres, haha hon är sjuk :P
tråkigt inlägg, har inte mycket att säga för tillfället..
Ikväll kommer bror, helgen kommer gå galet forrt, sen kommer Disa och Jocke och sen drar viiiii :D:D:D:D:D

Sthlm..

Då va man klar i norrköping på ett bra tag.. Tack till alla som gjorde mina dagar bra!!!

Just nu känner jag mig helt ut o in och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Har aldrig känt den här känslan förut och kan inte sätta ord på den heller. Ge mig onsdag så jag kan åka iväg och börja mitt livs äventyr. Istället för att sitta hemma och tänka på allt. Jag har berättat tidigare om när jag blir sådär att jag bara vill stänga in mig i ett mörkt rum och ligga där tills bättre tider kommer. Inte prata med någon, inte göra något, inte behöva bry mig om något. Det är nära nu. Som tur är så kommer bror hit imorrn så ska ha en mamma bror helg. Och så har jag ju faktiskt helt underbara vänner här i sthlm med som jag vet alltid ställer upp. Men just nu känns allt väldigt konstigt, väldigt deppigt, väldigt ut och in.

Hörde häromdagen någon som sa att

Man lever bara en gång, passa på att vara där ditt hjärta säger att du ska vara. Varje sekund som går, för just den sekunden kommer aldrig tillbaka.


Om det ändå gick att leva efter det, det skulle vara helt underbart. Saknad gör ont.

badhuset

Badhuset va superkul. Jag älskar min kusin! Han är bäst, roligast och sötast, han gjorde mig glad :D

Förövrigt är norrköping rätt tr¨kigt, eller ska väll säga mer att jag har kul med mina vänner, men ingen som kan hitta på något., Här ¨åste man tydligen bestämma på fredag om man vill ses på onsdag. Spontanitet finns inte?! Imorrn ska jag fika med min gamla lärare och Emelie, deet ska bli nice! Mia har alltid varit som en liten extramamma för oss i basgruppen. Kan prata om allt och är hur skön som helst, så deet ska bli kul o träffa henne med.

Sen åker jag till sthlm för att hänga med mamma, brorsan, pappa och mitt dreamteam! Får se vad vi hittar på :)



BITE ME!

stor rensning

Cissi fick för sig att rensa garderoben, hon drog ut alla kläder, la in hälften, började snickra, började rensa byrån, drog ut alla papper, la in hälften.... och nu sitter hon här med både papper och kläder över hela golvet och sängen. Under tiden sitter jag här, dricker min drink och kollar på. Samtidigt som jag sitter och ler åt henne.. Nu sjunger hon kalla det änglamarken, och slutade med att svära över hur dålig låt hon fick på huvudet.. Vilka problem hon har!

Imorgon ska vi till badhuset med Wille, min kusin på 3 år :) Det ska bli riktigt kul faktiskt. Har haft en helt underbar helg tillsammans med släkt och vänner. En perfekt födelsedagshelg. Sen i lördags har jag hunnit träffa massa folk och mest spenderat massa kvalitetstid med min brallan! Hann också med att gå förbi morfars oh farfars grav igår. Det kändes bra :)

Klumpen i magen är kvar, men försöker inbilla mig att det kanske är bra, det skulle väll vara konstigt annars. Nu är det bara en vecka kvar tills vi drar på riktigt. Jocke ska med nu också! Superkul, tror vi kan behöva en energikick med oss! Bestämt oss för att bara ta med handbagage och fixa kläder och sånt när man kommer dit. Lika bra va?! Ska på 2 festivaler redan första veckan, likabra att börja hårt! sen ska vi ju faktiskt se massa kulturella saker. Shit vad allmänbildad jag ska bli! ;)

Vill komma iväg nu, 4 månader kommer springa iväg. Det kommer gå fort!!!




change

Har flyttat från bergen nu. Känns inte alls bra. känner mig rätt deppig, gråter ganska mycket, grämer mig över att jag åkte hem så tidigt innan resan. Samtidigt som jag blir grymt glad av mina underbara vänner här hemma. Oh imorrn ska jag träffa släkten med :) Men det är svårt att lämna. känslan just nu beskriver han ganska bra.. http://www.youtube.com/watch?v=lJaFgeLTYgY.
Men ikväll ska jag bara ha kvalitetstid med mina vänner och vara GLAD! För ikväll ska vi fira min och Cissis födelsedag!! Wiiiiiiie
Igår va som vanligt en rätt sjuk kväll, blir oftast så med Linda, christoffer och jessica. Va på oxid och ambassadeur. På ambassadeur va det ungefär lika mycket folk som sjoko har på fredagar :P Så vi gick ganska snabbt. Men det va nog likabra för jag va lite för full och skulle upp tidigt så det va nog första gången jag kom hem runt 4 tiden efter en kväll i sthlm. En riktigt lyckad kväll!
Nae nu får sally ta och komma, tråkigt att sitta själv i en lägenhet. Och saknar ihjäl mig efter sally! min vackra, underbara, helt fantastiska Sally! Jag är typ lite nervös, haha töntit!