Dåligt av mig!

Okej, tror det här med bloggen inte är min grej. men men någon gång ibland.
Har haft supper mycket att tänka på, massor att göra.
Den här veckan har jag verkligen blivit testad, på både gott och ont.
Den här veckan har restaurangchefen varit på semester vilket har betytt att det varit jag som har allt ansvar själv. Jag har blivit prövad på olika sätt, och jag själv tycker att det har gått riktigt bra!
Självklart är det alltid några saker man måste bli bättre på, men så är det väl med allt? Nu känner jag mig faktiskt väldigt glad över att Lennarth kommer tillbaka. Det är alltid lättare att vara två. Och hans erfarenhet är mitt stöd i jobbet. Men jag känner också att den här veckan varit ganska viktig för mig, jag har lärt mig mycket och kommit in i min roll och allt känns mer verkligt. Så jag är riktigt glad över min nya tjänst!

Jag har också hunnit med en Bruce Springsteen konsert. Magiskt är nog ett bra ord för den!

Jag har kommit på att jag vill flytta till en större lägenhet, kanske närmare centrum?

Tobbe från Norrköping har varit på besök.

Och en sak jag glömt att skriva om är också att jag har varit hemma en snabbis. Offret att överraska denna gång var min älskade mormor. Hon fick mig i födelsedagspresent :) Det var riktigt kul! Så nu har Kimmy satts på prov rejält och fick vara med på "en liten släktmiddag". Hela min släkt och massor av vänner till mormor och Per-Arne var där. Jag fick även träffa några i hans familj, och hann med några vänner också mellan varven :) Så min Sverige resa var en av de bättre!! :D

Just nu rullar livet på ganska bra och jag är för det mesta väldigt glad :D

:)

Nyheten jag lovade att berätta är att jag har fått en ny tjänst på jobbet :)
Jag har uppgraderat mig till hovmästare :) Det känns riktigt bra, klart att det är lite nervöst eftersom jag nu kommer driva restaurangen tillsammans med Lenny som nu blivit restaurang chef. Så framöver kommer det bli väldigt mycket jobb, mycket att sätta sig in i och lära sig.. men det kommer gå bra! Jag är vart fal väldigt glad! :D


Schitzofreni....

Okej har haft lite upp och ner dagar ser jag när jag läser bloggen. Men nu va det nästan 3 veckor sen jag skrev. Så ville bara meddela att jag mår helt underbart. Jag är världens lyckligaste och allt går superbra!
Har lite saker att berätta i slutet av veckan.
I love my norwegian life!

Och OM jag inte hinner skriva det till helgen eftersom jag har 1000 saker att göra just nu, upptagen i princip dygnet runt så vill jag bara säga grattis i förskott till min älskade mormor! Hoppas ni får det helt underbart på lördag! Kanske vi till och med hinner skypa?! Jag lovar att ringa vart fall!  Grattis till Per-Arne också!

ta hand om er så ska jag berätta så fort jag kan! :D