Msn

Marcus o min konversation såhär dagen före julafton då han tror sig ska få sig en ny mobil....

Mannen säger:

skulle va skönt om man fick en i morgon

- Mannen säger:

kanske därför dom inte frågat vad jag önskar mig ?

Lovisa säger:

hahaha mm maybe

- Mannen säger:

fan va segt

- Mannen säger:

lova att du inbte ringer lika mycket som du gjorde sist när jag hade en telefon

Lovisa säger:

haha jag kommer ringa mer

- Mannen säger:

shit varför tror du jag slängde av me den förra ?

- Mannen säger:

orkade inte mer tjat

Lovisa säger:

jag vet inye ?

Lovisa säger:
från vem ?

- Mannen säger:

dig

Lovisa säger:

vilket fult namn

Lovisa säger:

kan man heta dig

Lovisa säger:

haha aa då förstår jag

- Mannen säger:

HAHAH nu komemr dom här dåliga skämten som kanske en 5 åring hade garvat åt

- Mannen säger:

ändå skrattar jag

Lovisa säger:

hahahahahaha

Lovisa säger :

YEEES

- Mannen säger:

är du eller jag som är dålig

Lovisa säger:

haha aa du de är en bra fråga


julpaniken

julpaniken börjar komma.. fast i år har den inte exsisterat så mycket eftersom jag bara köpt två julklappar som jag lika gärna skulle kunnat köpt vilket fall för dom var så snygga att jag kände att de där måste jag köpa till PIP bara för de va så snyggt! :D och eftersom jag jobbat hela helgen har jag inte ens julstädat än så de ser ut som skit i mitt rum :) haha den ända julsak jag har i rummetr är julstrumpan, bara för det alltid är lika roligt när man vaknar av att pappa försöker vara smidig på morgonen o inte väcka mig när han kommer in o ska lägga paketet i strumpan.. haha han lyckas alltid slå i något eller typ hosta eller nått :P bästa pappa... men men får väll se hur dagen blir imorrn. Nu har jag ju iaf min lilla bäbis o gosa med :D det ser vi alltid fram emot.. kanske måste nämna evelina med men hennes energi excisterar inte i min kropp så jag brukar tröttna på lek o smink o dator efter typ en timme.. men det där blir nog bra :D En sak som jag är lite förvånad över är att jag inte känner mig det minsta sjuk.., två år i rad har jag haft feber på julafton.. men det kommer väll imorrn bara för de :P haha... men jag har iaf fixat så att barnen får en jultomte i år också.. i år fick tomten heta Viktor Larsson :P haha så himla snäll grabb de där! Me like very much ( även om man inte erkänner det för honom, för våran hatkärlek till varandra brukar alltid fungera bra, trots att vi faktiskt kan vara snäll mot varandra ibland :P ) I've got the best friends so to say!!!!

nu ska jag försöka få bort alla jultankar för då får jag bara panik o ångest, så nu ska jag kolla på sunes sommar :D PUSSSS

Stilla...

Nu har Lina kommit hem vilket känns underbart ! :D Ja måste dock prata engelska hela tiden eftersom Ashley är med. Men det ser jag bara positivt jag blir ju as bra på engelska liksom :D plus att Ashley är riktigt trevlig o de skulle jag ju inte veta om jag inte pratat engelska :P
Men en sak som jag kommit på nu när Lina är hemma är att mitt liv är så himla tråkigt! hon har varit borta i 4 månader och nu när hon kommer hem har jag i princip samma kläder, pratar om samma personer den ända skillnaden är att jag slutat äta skräpmat, färgat håret brunt och slutat dricka... haha OH what a change ?! jag är nog den torraste människan som finns... så himla tråkig.. blä ! Så nu ska jag ta o ändra de där o komma tillbaka till den där Lovisa som alltid göra saker.. Som en vän sa till mig för ett tag sen :
" Du kommer fan alltid med nya överraskningar, det går inte en dag utan nått nytt! " Det är såå jag vill vara!


Idag ska jag åka skridskor med Lina, Ashley, Östrand, Larsson och Jonte :D

Skridskor har jag inte åkt sen jag gick på borgsmo :P

Jag kommer bryta benen :D

nae vad sägs som att kanske åka till skolan ? baah orkar inte har franska redovcisning idag, den har jag inte gjort så den kan jag inte gå på.. men basgrupp brukar vara ganska kul så det får bli min ända lektion idag :D för till PH.t hinner jag inte.. jag har ju trots allt varit hos tandläkarn :D hon tycker att jag borstar tänderna duktigt :P STOLT!


So Bye then ! :D


Oh Lord

den norske badvakten till sin arbetsgivare:
- Det är ovanligt många trevliga badgäster här idag.
- Hurså?
- Minst 7 stycken har vinkat till mig

Har varit själv hemma det senaste dygnet - mycket skönt! Dock är det ganska jobbigt att laga mat till sig själv hela tiden, speciellt när man vet att man verkligen MÅSTE äta en speciell mat.. GAH! så nu sitter jag här o äter fisk, ris, sås o massa grönt som jag gjort all by myself! kommer bli världens kock snart om det ska fortsätta såhär.. ;D Igår fyllde jag 17 år och 10 månader! Grattis till mig.. :D så idag är det mindre än 2 månader kvar :D Inte för att det kommer bli världens skillnad o vara 18 men det är ju iaf kul att fylla år! lite skrämmande också, men jag är glad att jag inte fyller 30 redan iaf :D Helgen är snart här o vad erbjuds; ikväll är det självklart idolkväll HEJA AMANDA! måste somna tidigt för imorrn ska vi vara i sthlm kl 9 på morgonen. ska spendera halva dagen på drottningholm o kolla på min bror o chilla lite med Kungen ;) sen blir det stan! funderar på o köpa julklappar?! hmm nae det blir nog mer till mig själv mycket roligare då :P sen lördag kväll får man se vad som erbjuds, vet ju inte ens när jag kommer hem... söndag.. hmm hata söndagar, de blir nog bara slappt :D Idag har vart en ganska bra dag hittills istället för skola spelade jag innebandy i Finspång då, förutom att jag inte kan några innebandyregler o att jag är typ helt världelös så gick det ganska bra! förlorade båda matcherna men jag tror dom flesta var helnöjda ändå! tror dom flesta brydde sig mer om lössnuset.. När jag finally kom hem igen la jag mig vid tvn o slockna illa kvickt o nu har jag vaknat o lagat mat funderar på att kanske plugga lite skulle behövas men det är så himla överskattat ! skoltrött?! eh typ ja! snart är det jullov iaf! ska dock jobba i princip hela lovet men jag får ju pengar iaf! Det är även bara 8 dagar kvar tills Syster kommer hem!!! :D Miss you! :$

image164


jobbigt!

vet inte vad jag ska kalla det men igår var jag hos en typ kostrådgivare för mamma o pappa tycker att jag äter dåligt o att jag aldrig kan koncentrera mig o mitt humör o bla bla bla. Fick göra ett test där dom kollade mina värden, som självklart var i princip världelösa. Med dom här värdena så klarar kroppen egentligen inte av mer än MAX 30 minuters promenad varje dag. och jag tränar ju typ hård träning typ 1 timme varje dag, eller hård o hård men hårdare än o bara gå en promenad. så nu har dom typ lagt upp ett program om vad jag ska äta! o det är äckligt!
varje dag ska jag äta sill eller lax samörgås till frukost o helst ett ägg också. o till lunch och kvällsmat ska jag ha halva tallriken med grönsöker helst typ morötter eller blomkål o sånt, groddar går också bra. o mellan varje mål ska jag äta minst en frukt. det här kommer verligen ta kål på mig! men har man ett mål så har man.. jag ska springa maraton o om jag ska klara det så måste jag tydligen få upp mina värden så äcklig mat here I come!

nått positivt är iaf att jag ska flytta in i min kära vän Jennis lägenhet i tre veckor framöver. Hon åker nämligen till thailand imorrn o då ska jag va lägenhetsvakt! SKÖNT! ! ! !

dagen ser ut följande : Jobba 11.45-20.30 den orkar jag nog inte annat än sleeepa! så himla roooligt!


lördag kväll

no life!
det gjorde mig bara ännu sämre!
täcket HEJ!