Lovisa

Att packa är så himlå tråkigt, vad ska man ha med sig? Jag försöker alltid tänka att jag alltid tar med mig för mycket, mnen sen står jag där och saknbar just den där tröjan som jag tog ur i sista sekunden. Vilket brukar göra att jag alltid tar med mig för mycket ändå.. hmm usch. tråkigt!

Sitter med Disa och Eve, har druckit glögg, asgott ioförsig! Sitter och pratar om packning, dööööö!

Såg titanic 2 igår. Det är precis vad det låter som, likadan som titanic 1 fast i modern historia. Det borde vara olagligt att göra en uppföljare på en sån film. Däremot så va den nya shrek riktigt bra! 4 av 5 toasters! (Y) kanonkul!

Ge mig en dos av Sally tack!

Första advent

Nu tänder vi första ljuset
sover av oss ruset.
För det är första advent
och första ljuset är nu tänt!



massa saker att fixa idag. För imorrn blir det Geilo! :D TAGGA!!! :D

Lördag=jobbdag

Fy så skönt jag sov inatt, riktigt längesen jag sov så skönt. Tyvärr så hjälpte inte det, har varit fullt upp hela dagen på jobbet, så nu har jag verkligen jätteont i huvudet och vill bara ligga med en blöt handduk över ögonen i ett mörkt rum. Men nej, börjar få bråttom till nästa jobb, börjar kl elva på sjoko. :) hoppas det är mycket att göra så jag inte hinner tänka på huvudet, och så går ju tiden mkt fortare då med :)
Idag har jag saknat Axel, en av cheferna på smögen, hade behövt hans hjälp idag, haha. Han är  bra på att fixa tjejsaker om man säger ;) Bästa Axel, bästa bue locos!!!
a lot of looove

kaaaallt!!!

Det är verkligen jättekallt här, imorrn ska det bli -15! Har spenderat två dagar till att köpa vinterkläder, så nu är geilo utrustningen klar! Det blev, skor, handskar, termobyxor och mössa. jacka hade jag ju redan :) Men riktigt tråkigt och lägga pengar på sånt, det finns ju inget fulare än vinterskor!!!! USCH!
Ge mig måndag nu nu nu!!!! Det kommer bli så sjukt kul  tror jag. Dock ska det bli mellan 20-25 minus, sjukt kallt att ha vinteraktiviteter i. men men.

Har tänkt väldigt mycket de senaste dagarna. går i min egna värld, försvinner bort in i tankarna titt som tätt. Tror jag alltid varit sån, jag har mina perioder, perioder då jag bara vill ligga hemma, inte göra något speciellt. Det är inte för att jag mår dåligt, för det gör jag verkligen inte. Jag är bara väldigt tankspridd. Jag behöver tid för mig själv, bara vara ensam, samtidigt som det är mitt värsta, att vara ensam...


Sverige Pussas och kramas

Mycket kärlek till mina vänner och familj där hemma, fick inte med alla på bild men ni är bäst!

hallajsan

dagens tema måste nog bli pepparkaksbak. Började morgonen med att öppna på jobbet, jagoch David bakade pepparkakshus och gjorde knäck. Det blev ett skitfult hus och knäck som inte gick att få ur formarna, men vad gör väl det när det är jul?!
Lagade god mat till Kimmy och Basse med, kycklinggryta i cocosmjölk o ris. shit det lät inte allss gott, men det va det! Såg Arsenal, pinsam match måste jag faktiskt säga.. Riktigt tråkigt. Sen va det dags för nästa pepparkaksbak. Jag, Disa, Eve, Viktor, Pontus och Adam bakade en by. Jag gjorde en häst och en jätteporrig tjej :D Ett tips bara, om du är ute efter att äta pepparkakorna, gör inte hästen som en klump, den blir iofs en fin svart häst, men riktigt mjuk, tjock och geggig :P Precis som en häst ska va i och för sig.

Imorrn ska jag ta tag i mig själv och dra mig till gymmet..

Längtar tills på måndag, då ska hela bergen servering (ca 60 pers) på en tre dagars personalfest. ska bli helt grymt kul! vet inte riktigt vad det innebär men förra året hade dom åkt snöskoter, massa roliga aktiviteter och festat konstant. wiiie.  :D

Nu är mitt oth klart, så ska se på det.

killikilli maggropen nu stänger jag dagboken!

knegar dag

Igår blev en utekväll för Tobbe kommit och hälsat på oss.. Det var mest en konstig kväll, men rätt kul ändå :)
Idag har jag inte gjort annat än att jobba, 13-21 och nu 22-04 :) Yeeeeah! Dagarna bara försvinner iväg.

Disa är i Sverige nu, jag saknar henne redan. killarna skrämmer mig lite. Dom är helt tokiga dom :P

Är lite ledsen, min kamerasladd är borta så kan inte lägga in några bildeeer, har ju massor från helgen i sverige o dä! men men jag hittar den nog så småning om. Det är ju bara killarna som vägrar säga vart dom gämt deen, alltid ska dom gömma mina saker!

Imorrn blir en lika kul dag som idag, dubbeljobb.. Sen är det äntloigen söndaag och alla är så himla lediga!!! :D
Alla utom vår älskade Frolle :/


happiness

massor har hänt, är skitdålig på att uppdatera.
har inte jobbat så mycket, varit ute ganskemycket, ätit massor, vart i sverige och sovit lite...

i sverige hade jag hur kul som helst! Jag hann träffa nästan alla jag ville :) på fredagen blev det förfest hos linn en sväng förbi deli sen hugo o otten.. riktigt kul kväll med lite för mycket av det goda :P Träffade Lisa ute med, vet inte varför det kändes så oväntat att träffa henne, men usch så glad jag blev av att träffa henne! Lördagen va planerad släktkalas och myskväll med sallybrallan. Men efter kalaset så blev jag kidnappad ute i skogen, så satte dom på mig ögonbindel och knöt fast mina händer. sen åkte vi någonstans, kom in i ett trapphus. Kom in i en lägenhet, cissis nya. Och där står Jennibajs! Shit va jag skrek, och grät lite och så :P så ingen myskväll, det blev lite mera hugo och otten. Superkul kväll tillsammans med cissi jenni o viktor :) ute träffade jag massa kända människor riktigt kul! På söndagen åkte jag tillbaka till sthlm, cafe opera med jessica, christoffer och markus. Dj challenge semi final, riktigt grym kväll, sjukt bra musik och riktigt bra sällskap. allt blir så sjukt när man är med jessica :P på ett  braa sätt. Måndag efter 3 timmars sömn åkte jag till ikea o sa hej till alla gamla kollegor. saknar dom massor!

Nu är jag hemma i bergen igen. trivs som aldrig förr, det var längesen jag mådde såhär bra!

jag har även börjat knivar i stenhus med en skicka masssms, ha hemligheter. och kasta knivar  i stenlegosoldaterhus med blåkläder-

Lexikon

Nu har jag fått höra att det är svårt att hänga med när jag bara skriver om massa namn och att ett kollage med namnlistapå familjen önskas.. ska se vad jag hittar
Bempa
Frolle
Kimmy
Disa
Eve är lite som familj fast i annan lägenhet
Hoppas det här gör det lite enklare att hänga med i svängarna ;)

viktig

Idag har vi gjort massa viktiga saker. Vi har pratat med vaccinationstanten. Det blir att vaccinera sig när jag kommer hem. Vi har fixat allt med banken så nu har jag äntligen mina pengar på mitt egna nya norska konto. Jag har gått ur akassan, jätteonödigt att vara med när jag måste spara mina pengar och inte ska jobba i sverige på jättelänge. Vet att mina älskade föräldrar inte tycker som jag, men jag har inte råd! Sen ikväll ska vi förmodligen boka resan :D wiiiie. Jag har kollat upp hur mycket mina fonder är värda, 10000 mer än jag trodde :D

Va på intervallspinning igår, oj oj oj vad kul och svettigt det var. Riktigt nice!
Jag börjar dock bli trött på att vara ledig nu, jag vill jobba!!! Måste få pengar har lite panik! Men kommer förmodligen få lite mer tider på sjoko iaf, det är bra!

Den här veckan har jag pratat massor med mina saknade vänner, Jenni, Cissi och Marcus, smsat med Linn, Emelie och Jessica. Planerat massor med Viktor också. Det ska bli så kul och träffa er!!!

Just nu mår jag hur bra som helst och trivs som fisken i vattnet här i bergen. Kommer förmodligen inte flytta till ny lägenhet i december heller, vilket är grymt sköntt om det blir så. Men vi får se hur det blir..

Disa har bög i hela huvudet och gör så jag skrattar hela tiden, Frolle ligger i sitt rum men lyckas ändå få mig att le med sina småkommentarer lite här  o där.. Familjen är bäst!




Skratta eller gråta?!

Igår fick jag ett mail på facebook. Det var från en norsk tjej jag jobbar med..
"Minnet litt om deg når du ikke forstår hva noen sier på norsk ;-D hehehe."
vad ska jag säga mer än att jag känner igen mig så sjukt mycket :P Haha

vintertid..

Att stælla om klockan ær faktiskt ganska deprimerande, det blir mørkt en timme tidigare. Vilket betyder att det ær svart nær man går till jobbet nær man øppnar. Men vad gør væl det?! Jag førsøker tænka att det ær mysigt, fast nær det ær som imorse ær det fan inte mysigt någonstans, mørkt, spøregn och blåsigt.. usch..

Fan vad jag sovit skønt inatt då, hade ett tæcke som kudde tillsammans med 5 kuddar :) Ælskar att sova i kimmys rum, det ær ænda rummet som ær mørkt i lægenheten, och nu nær han ær borta så får man ju massa kuddar och kan gosa till det riktigt mycket! Lovisa gillar detta!

Något som ær grymt underskattat ær smothie, jordgubbssmothie! MUMMMA!!!! Synd bara att det ær kallt ute før då ær det inte lika gott. Mer varm choklad åt folket!

Your my lover, undercover!

slitna tjejer efter en sjuk kväll igår. Vi skrattade nog hela kvällen. Slutade dock tidigt för mig. Jag trodde att klockan va typ stängings dags, men sen sa Frolle att jag hade kommit hem tjugo i ett. Och då hade jag hunnit köpa kebab med. Haha, jag är så ansvarsfull som går hem tidigt. :D









där fick ni lite av det goda! :D