Björn Gustavsson <3

"Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
när du fnissar som en liten flicka.
När man känner något man can´t deny,
when the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen,
när simba återvänder i lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla,
- min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut,
då ser man galen ut !
Det har egentligen inte hit att höra,
det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med elin en sommarnatt lång.
Och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.
När elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon, och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,
våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt, vad är mod, what is löööv?

Baby, don´t hurt me, don´t hurt me, no more."


Paris <3

Paris va underbart! vill tillbaka :P
o jag orkar inte berätta vad jag gjorde för det tar för lång tid :D men ett ord säger allt, UNDERBART! bilder säger mer än ord lovisaamalia.bilddagboken.se, check it up :P :D

så tänkte jag lägga in ett gott ord för min bästa vän Viktor!
som har börjat med sitt nya intresse att designa och sy kläder, riktigt duktig är han!
kolla in hans kläder: http://oestprod.blogg.se/
tror bestämt att man inom en snar framtid även kan beställa kläder om man råkar bli intresserad.


image173

måndag

Lov, skönt!

Helgen har varit sådär, jobbat hela lördag och hela söndag, hade planerat melodifestivalen i lördags men jag somna efter första låten sen väckte mamma mig när det va slut, då gick jag o la mig. sliten efter fredagens bravader och lördagens arbete. I fredags va det 18års firande av Alexandra :D så jag fick mig tre timmars sömn sen va det dags att gå upp och jobba 10-19.

Idag blev det ingen sovmorgon heller, upp kl 7, besiktningsmannen kom hit halv 8 o kollade igenom huset. men vadå jag brukar väll va morgonpigg?! NOT ! men jag har i varje fall fått lite nytta gjort idag, jag har börjat på mitt samhäll b uppdrag som skulle vart inlämnat i fredags. jag har även druckit världens godaste oboy :P vid kl 15.00 ska jag ta bussen mot jobbet. men jobbar bara tre timmar idag, skönt, känns dock lite onödigt.. men men, pengar som pengar.


Väskan är nästan färdigpackad, har fortfarande 3 kg kvar att fylla :P ska bli så kul o komma iväg! saknar ju dig, skitunge! :P tror jag redan börjat tycka om Paris, lite synd bara att mina franska skills inte är på topp.. trots att jag läser franska 4 så förstår jag typ nada! men men det här löser sig. engelskan är ju lite bättre :P får väll köra på improvisation... :P


image172

Glädje :)

Helgen har varit helt underbar! :)
I fredags hade jag planerat förfest hemma hos mig sedan utgång.. Dom ända som kom på min lila förfest var emelie, linus o viktor. Jag började lite smått undra vart alla höll hus och samtidigt misstänkte jag att något lurt va på gång. Då säger Viktor att hans pappa ville bjuda mig på en monsterdring innan utgång, så glad i vågen följer jag med hem till Viktor för att få min monsterdrink, jag lovade emelie och linus att komma tillbaka så fort jag bara kunde. utanför viktor kom jag på hur pinsamt de va att komma inklampades till johan o mia lite halvdragen men mitt i allt öppnar viktor dörren och jag möts av en hög ja må hon leva sång från alla jag bjudit på min förfest :D då slapp jag alltså städa, plus att jag fick världens varmaste mottagande som faktiskt var lite väntat men ändå överraskande :D sedan var det utgång Delhi va först på schemat. Där blev man i tvingad en bin ladin som sedan stog sig i princip hela kvällen i lilla Lovisas huvud. sen på hugo träffa jag Lisa :D även de en stor höjdpunkt på kvällen! en sammanfattning på fredagen blir nog överraskande och mycket lyckad kväll!
Lörda<g morgon var dock inte lika överraskande och rolig. men upp traskar jag och ger mig iväg till jobbet. fick lära mig kassan. äntligen! sen va det raka vägen hem till släktträffen. Evelina va helnöjd när hon fick en låda kulor och Wille va lika tjock som vanligt. sedan for jag in till stan för min andra överraskningsfest. dock visste jag om denna :P men jag spelade överraskad när jag kom dit och även denna kväll blev lyckad :D trots att era planer gick i spillo så blev det faktiskt riktigt trevligt :) idag va det jobb igen och lite lite plugg.. nu ska jag sova, inte sovit många timmar denna helg..


Om ca en vecka drar jag till Paris :D LÄNGTAR!
sen när jag kommer hem är det dags att börja rensa hemma. Snart blir Lull en stadsbooo :D

Livet leker :)

Då va man 18 år, igår faktiskt :D
Idag gjorde jag teoriprovet, made it :D
Imorrn blir det fira av :D
Sen drar jag till Paris :D
När jag kommer hem lämnar jag åby! :D
city here I come, 5 minuter till skola, 5 minuter till stan :D

Livet bara leker just nu :D

image170