Fjelltur

Idag har jag och kimmy gått en fjelltur. 3.5 timmar tog det. Vi hittade en stig som vi tänkte kolla vart den gick, därav 3.5 timmar. Upp på fjellet, i skogen, hittade en damm, massa forsande vatten nerför berget. Superfint va det iaf :) nu är vi hemma och har precis ätit fläskfile klyftpotatis bearnaissås och grekisk sallad, snart grönsaker chips och dipp :) helmysig dag!!!

 


Two days off :)

Kanske måste börja med det viktigaste, kändisbloggen. Den här veckan har varit väldigt händelserik faktiskt. Det började med 2 dagar med veronica maggio. 1 dag med ett norskt band cc cowboys, sist men inte minst igår, då var melissa horn inne på restaurangen och åt.
Listan börjar bli lång nu...



Idag är det söndag och jag är ledig två dagar i rad :) jippiiii! Får se vad som sker, inget bestämt än.


träning och jobb

Men moster, en dag i veckan måste man få unna sig att vara ute med vännerna? Och eftersom jag blir bakfull av 3 glas vin så behöver det inte bli så himla dyrt ;)

Idag ska jag iaf snart gå och träna, sen ska jag jobba 16-04 :) Tror det blir en bra dag faktiskt.

Trääääääna :) wiiiie



Vill ha dig här!
Kan inte förstå hur jobbigt det ska vara att säga hejdå till någon. att vara ifrån någon man är van att träffa varje dag. Sally Gårdfalk <3


Hela världen står utanför

Idag har jag serverat Lars Vaular, en norsk artist.
Och Några kända danska skådespelare som jag inte kommer ihåg namnet på. Tror jag måste bli lite bättre på namn och kändisar nu när jag börjat kändisblogga ;P haha
Snart ska jag träffa självaste Erik Amarillo också men det kommer senare.
Jobbet idag va sjukt lugnt och jag har mest gått och haft panik över att det varit så lugnt. men men såna dagar uppskattas också :) Imorgon är det dubbeljobb :)

en vanlig måndag..

Börjar som vanligt jobba halv 12, som jag gör varje måndag.
Sådär lagom bakfull.
Lugnt på jobb så stora delar av dagen går åt till städning och tjejsnack med Gunhild. En riktigt bra tjej på jobbet. Hon är den jag har bäst kontakt med på jobbet och vi jobbar ganska mycket tillsammans så det är superkul! :)
Nu ligger jag hemma äter chips och dip och är med Kimmy. Håller på att somna med datorn i knät. Sjukt trött, mitt eget fel jag vet.. :P

Godnatt :)

Disa Lovisa 17 år



Ge tillbaka mitt långa hår!
Hjälper brorsan att göra sig fin till balen :)


förvirrande

Jag vill inte, mina bästa vänner, stanna hos mig!
Mina andra vänner kom hit!
Jag behöver er..
Idag har jag varit ganska nere, tanken slog mig att Evelina faktiskt kommer flytta. Nu sitter jag och ser på när hon packar ner sitt liv i lådor, jag känner igen den känslan. Känslan av förändring, osäkerhet. Men ändå skönt att ha tagit ett val. Jag är stolt över henne men samtidigt väldigt ledsen. Kommer bli så tomt här i Bergen, utan henne hade jag aldrig hamnat här från första början. Det är henne jag har att tacka för att jag kom hit den där dagen i augusti för ett år sedan.
Själva tanken av att Disa kanske flyttar också får mig att känna mig väldigt ensam, men det är inget som är klart än, så det orkar jag inte ens tänka på.



Jag vill göra något, jag trivs hur bra som helst här, men jag har fått mersmak. jag vill resa. Jag vill uppfylla min dröm jag haft sen jag var 16. Men inget händer om man inte tar tag i saker. Så nu ska Lovisa börja spara 100% och ta tag i saker. Sen när det sker det vet man inte... Att flytta hem är inte ens ett alternativ för mig just nu, tyvärr. Alldeles för mycket nytt och inget känns som mitt hem. Bergen är mitt hem, känns både sorgligt och bra. Ibland gör sanningen ont...

framtiden är ett frågetecken..

In the sky!

Sitter på flyget, wifi på plan. Soft! Sjukt bra tidsfördriv :) har haft en helt okej vecka hemma. Mycket blandade känslor. Har träffat släkten både helt ny och gammal. Fick en heldag tillsammans med min kusin Wille 4år, älskar honom. Finns ingen som gör mig så glad som han! Han får mig att skratta och tänka på annat. :) riktigt nice att hänga med Sally, min saknade bästa vän, det gör ont i mig varje gång man behöver säga hej då. Har varit på spa på Clarion hotell. Takpool med utsikt över hela Sthlm, 45 min massage, massa prat med mamma. Fick även träffa hennes nya kille och hans barn, inte så lång tid men det va riktigt kul att få ett ansikte och en uppfattning om hur hon har det nu. Och jag förstår att hon trivs! :) Pappa hade ordnat middag med släkt jag aldrig träffat, fascinerande att träffa ett par på 90 och 94 år gamla och fortfarande pigga och glada. En snabbis med Lina, linn, viktor och jonte är bättre än inget. Cissi pratade på som vanligt :) Jessica och Christoffer stod för underhållningen i Sthlm, ibland tänker jag på hur det hade varit att bo med Jessica i Bromma, hon förstår mig på något sätt jag inte kan förklara en ny vänskap som kommer hålla!! :) gått på stan och köpt lite nya kläder, dock lite besviken på utbudet men fick ändå med mig ganska mycket nytt hem. Som vanligt återvänder jag med hur mycket packning som helst och har fortfarande 5 kartonger fulla med prylar hemma hos mamma. Hur mycket saker har jag egentligen??? Ska bli skönt att komma hem, hem till tryggheten, har saknat jobb, vänner och pojkvän. Jvarje gång jag kommer till Sverige inser jag hur bra jag har det i Bergen. Bergen är verkligen mitt nya hem. Något som får mig att må bra! Snart hemma i min lägenhet, tvätt och fix i lägenheten står på schemat, ikväll ska jag jobba :) wiiieee

kändis

Eirik Bakke. Fd leeds spelare, brann, norsk landslagsspelare.
Han körde på i onsdags på metro. :)



Imorgon kommer jag hem. :)

goodie

Fick supertabletter av fredrik, så det gick över snabbt för ovanlighetens skull.. :)
Min vän försvann :)

Jag har börjat träna!!!!! :O :D
Träningskort på sats :D
Känns super!

Många utropstecken, nu jobb på Metro! :D

hmmmm

huvudet bankar så jävligt, ska snart lägga mig i det mörka rummet med kudden över huvudet. Min värsta vän har angripit mig. Jag kallar den migrän. Jag vill göra slut med denna vän. Hej då!

GRATTIS FISEN! <3



Raske menn

Idag va en vanlig dag på jobbet, eller en vanlig lördag. Hur mycket som helst. Men det har sin charm det också! Jag tror jag skrivit det tidigare men vi har några norska komiker som har en show på teatern som bocca samarbetar med, så varje dag kommer dom och äter. Jag tänkte på det idag, jag hade ju ingen aning om vilka det var innan dom kom. Men nu har jag börjat digga dom riktigt mycket, hur trevliga som helst, eftersom dom kommer varje dag så känns det (iaf för mig som inte vet riktigt vad dom gör) som vanliga stammisar man småpratar med. Igår hade showen gått bra förutom att ett gäng pensionärer blivit så fulla att de spydde, hahaha!

Något annat som höjer min vardag är definitivt att jag kommit in i baren, hur kul som helst!
Och jag älskar mitt nya barblade jag fått av Kimmy! :) Tack så mycket!


kändis bloggen

Imorgon kommer Rasmus Seebach till metro, dock ska jag stå i baren så kommer nog inte servera. Men tycker det är värt ett kändisblogg inlägg i vart fall :P

Igår var min första lediga onsdagkväll sen jag kom tillbaka till bergen, så Lovisa full och glad och dansade super mycket :) Idag har jag mått bättre än förväntat, jobbat dubbelt. vilket jag ska göra imorgon och på lördag också. På söndag är det flairing competition igen så då är det Soho som gäller.

Trött men glad får sammanställa den här dagen!

Ett extra TACK till Kimmy som hjälpt mig väldigt mycket senaste tiden! Tack Managern ;) <3

soho sunday

Andra dagen ledig, känns som i en dröm. Super skönt att vara ledig två dagar i rad. Är dock bakfull och trött. Men soho sundays är tillbaka och jag hade en helt ok kväll. Så helt klart värt baksmällan!

Just nu har jag lust att bara dra igen. Idag är en sån dag jag verkligen vill ligga och vara bakfull på en strand och sola och lukta cocosolja. Inte sitta i en soffa halv deppig, regnigt och kallt. usch.


having a good night.

Allt gick mycket bättre än jag trodde, jag fick inte blackout en ända gång. Vilket jag trodde att jag skulle få hela tiden. Jay som är den som lär upp mig va riktigt bra, så nu är det bara att fortsätta träna. :)

En instickare, retorisk fråga, eller svara om ni vill?! Har man jobbat för mycket när det ända man drömmer om är jobbet. Jag drömmer om bocca minst en gång varje gång jag sover, inte för att det är så negativt för jag älskar att jobba där. Men när ska jag få vara ledig då? Om jag jobbar heltid och när jag väl är ledig så är hjärnan på jobbet... hmmm.

Saknar att sitta på en strand, utan att behöva oroa sig för något. Att kunna känna känslan att du kan göra vad du vill, att känna sig fri. Den känslan ska jag se till att få känna igen.


Nervös...

Är supertrött egentligen, men nervositeten har redan börjat krypa i min kropp..
Ikväll är första dagen i baren som ni kanske vet. Just nu kan jag de flesta drinkarna när jag sitter hemma i soffan, men jag vet ju att när man blir stressad, då kan jag inga. men men, ska inte låta nervositeten ta över för mycket, jag kan det här! :D

Nu jobb på bocca, Snakkes!