bajsdag!

Idag har varit  en allmänt crapig dag, har varit på dåligt humör och inte mått vidare bra.
Men jag lever på att imorgon håll i hatten nu för att imorgon ska jag vara med Disa!
Det kan inte ble mer passande, usch vad jag saknar henne!
Vill att klockan ska slå fem, jag kommer springa ut från jobbet och ut på parkeringen och springa till bilen och krama om henne så hårtjag bara kan!!!!!!!
När vi kommer hem ska vi äta och sen gå ut och ta ett glas :D
Du gör mig lycklig nu, du gör mig lycklig igen!!!


De tre vännerna..
Det är så det ska vara!


veckan i bilder

   
   
  
  
 

  

   
 

     
   

underbara dag!

Mamma blev glad för min present. Solglasögonen fanns dock inte så det slutade med parkhäng, rosévin och skagenbakelser och jordgubbar. Mycket mysigt!

Har precis kommit från sjukhuset, hälsade på jessica, stackars tjej alltså! men hoppas hon blir utskriven imorgon!
Sitter hemma hos Christoffer nu ska ut och dricka öl ikväll. Han envisas med att jag ska med vidare till white, men vi får se hur det blir med det.. Är fortfarande väldigt skeptiskt till det stället faktiskt.. men men, kan ju hoppas det finns ögongodis idag också! :P

Livet är underbart och jag vill inte flytta härifrån, men men..

I love this city!

telephone!

Har precis pratat med Jennibajs som har kommit hem från London och Grekland :) Nästa vecka får jag träffa henne om hon inte kommer hit imorgon :) Wiiie saknar pruttungen!
Sen får jag reda på att Jessica ligger på sjukan, så ringde och pratade med henne lite. Hon ligger i ett infektionsrum, ni vet sånt där man ligger i oom man har svininfluensan så man måste gå in utifrån. haha nyss va det en städerska där och spritade hela rummet, haha smitsiga jessica :P nee skoja. Hon har bestämt att hon ska med och dricka öl imorrn.. Tur att hon ärr positiv iaf :D

Krya på dig gumman!

Nu ska jag snart till stan och fixa allt till min eftermiddag med mamma. Det blir champagne och jordgubbar på enn filt i humlegården tänkte jag, plus att jag ska köpa en present till henne. Hoppas hon blir glad för det förtjänar hon. Jag har världens bästa mamma, mina föräldrar är mina bästa vänner! <3<3<3

Som en boll kommer jag tillbaks till dig..

Nu är har jag äntligen jobbat sista dagen på min mardrömsvecka..
Det har gått bra, men satan så trött jag är.
Benen värker en aning efter igår :P men det är bara skönt!

Imorgon ska jag förbereda kvällen med mamma, ska fira morsdag då. Hoppas påå fint väder för annars spricker mina planer rätt rejält.. Vi hade reservplan sex and the city 2 på torsdag, men det fanns inga bra platser kvar så vi sket i den. kan ju bero på att det är premiär på torsdag. Men jag har iaf världens bästa present till henne  :) Kan inte skriva vad eftersom hhon läser lite då och då :P Hoppas det finns kvar i affären bara!

Ska på stan och shoppa imorgon, dock inte något till mig själv, om det inte slinker med någon liten sak förstås :P
Det är lätt hänt!

Ledig onsdag torsdag, riktigt skönt :) på torsdag blir det nog några öl på en uteservering någonstans :) MYSIGT!


braa dag!

Jag har jobbat till åtta..
När jag kom hem var jag sjukt sugen på att springa. Så drog med pappa, med kravet att han valde sträcka..
Det var där tabben kom, att springa en mil efter ett år utan träning kan väll inte gå annat än åt helvete?! JO FÖR DE KAN DE VISST DE! Är sjukt förvånad över mig själv, gick skitbra, sprang på en timme typ. Och det är faktiskt bra för att varit inaktiv i ett och ett halvt år, tycker iaf jag! :D

Har fått svar från socionom utbildningen idag med, jag har gått vidare till intervju. Så jag antar att jag inte var helt kass på iq testet iaf! :D hihi.. ännu flera val..

Såhär bra gick det idag!


tosse far och tosse mor..

snipp snapp på snoken nu slår jag ihop dagboken
Har tänkt på en sak.. Nu är det mindre än två veckor kvar tills jag flyttar från sthlm för sommmaren.. När ska man börja tänka på  packning? Jag menar, kläder och sånt kommer jag ju behöva använda.. Lovar det kommer sluta med sista minuten packning till slut av med..

Jag är lycklig, på tisdag kommer Jenni hem! På söndag kommer Disa hem! Sen är det bara en vecka kvar tills jag åker till Norrköping och firar mina vänners student och Emelies 20års dag! :D

Längtar massor, samtidigt som jag har en klump i magen. Älskar att bo i sthlm, tycker verkligen om mina vänner här. Kommer kännas skumt att åka, okej om det bara var över sommaren. Men jag är verkligen uppsagd, jag ska verkligen till norge sen.. usch jobbigt.. Plus att jag åker ÖNNU längre ifrån mina vänner i Norrköping, det är ju redan svårt liksom.. men men, smögen  är grymt, och varför skulle inte norge vara det?! Man måste passa på! :D allt kommer gå galant! :D
snipp snapp på snoken nu stänger jag dagboken
Eller
killikilli maggropen nu stänger jag dagboken..

inneboende

Faktiskt skänt att komma hem, har inte varit hemma sen i fredags..
Har varit inneboende hos Jessica över helgen, funderar på o flytta dit asså, sjukt soft!
Hade jag inte åkt till smögen hade jag nog invarderat hennes place alltså!

Har haft en sjukt chill helg, jobbat varje dag iofs. Men  det har gått bra, förutom att jag varit helt slut i kroppen. Igår lyckades jag trycka på larmet så vakten och jouren kom springande och ingen fattade varför dom kom.. De kanske va jag säger jag, knallröd i ansiktet och kassan i handen... Fick iaf en applåd av alla innann jag gick hem för dagen, de va ju mysigt :D

Skräckkväll väntade, tjejerna och Daniel även kallad muttan kurade ihop sig i soffan. Ingen av de tre filmerna var läskig, men ändå en helmysig kväll!

Idag jobb igen, utrymningslarmet gick och vi var tvugna att utrymma hela varuhuset, har inte hänt på fyra år tror jag de va.. Men det va ju roligt att jag hann med det innan jag slutade.. Det är alltid kul att se hur människor reagerar..

1. Dom "normala" människorna småspringer mot närmsta nödutgång och låter det gå snyggt och smidigt
2. Dom lite räddare springer i panik och gråter.
3. En del vägrar att lämna sin mat och ska prompt äta upp maten innan de går ut, vilket  slutar med att vi får tvinga dom ut och säga att dom får ta med sig maten.
4. Dom som glömde ikeakatalogen som fanns borta vid barnavdelningen och vill gå tillbaka innan de utrymmer.
5. Dom som vägrar lämna sina varor för dom rest långt för att gå på IKEA.

.. och så vidare och så vidare...

Men som tur va så var det varken brand eller bombhot utan bara en vattenledning som gått sönder i taket så det forsade ner vatten på tag själv lagret, vilket betydde  att av säkerhetsskäl var vi tvugna att utrymma..

snipp snapp på snoken nu slår jag ihop dagboken
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=3717732

Får se hur mycket spännande som händer nästa vecka.. :D


provet

Moster!

socionomprovet var ett liknande iqtest. Massa figurer i en ruta så skulle du gissa vilken figur som saknades. En bok som man skulle fylla i, sen skulle du skriva ett brev om varför du sökte och så.
Det kändes rätt okej, men det vet väll alla att jag alltid får bra resultat på iqtest? Eller??

Har fått lite inside info om att antagningsintervjuerna är första veckan i juni så får väll se hur det gick snart antar jag.. :D


kanon underhållning för underbar publik

ligger på verandan och har det allmänt bra.
Vi har grillat, solat, blåst såpbubblor, tänkte bada men tror jag bangar asså..
På verandan ska vi spendera natten, det är ju varmt hallå?!
Fast det är massa spindlar så får se hur länge jag vågar vara kvar!

schema för kvällen

kissa
vända tvn mot uteplatsen
se på Bert
sova (eller ligga och vara rädd)

Jag trivs vad gör du?

sommarvärme!

Efter en lång dag på jobbet ser jag fram emot imorgon :)
Ska hem till en speciell vän TIDIGT och sola och dricka kaffe hela dagen på verandan!
Jag funderar på att ta med kött så vi kan grilla! :D hihi överraskning!
Ska ta det sjukt lugnt eftersom jag sen ska jobba onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag.. Klirr i kassan!! :D
Jag är nog som alla andra, överlycklig för att solen är här!! :D:D

ending weekend!

Helgen har varit stressig, rolig, ett helvete, jobb, jobb och jobb...
Men var ute i fredags, världens impuls men slutade riktigt rolig. Hängde med christoffer till ambassadeur och gick senare vidare till white room.. Även om white var sjukt överskattat så var jag glad över mitt ögongodis! Andreas, sjuuuukt snygg, ännu snyggare i verkligheten än på tv, as nice klädstil, rent ut sagt riktigt fräsch!!

MUMS!

Lördag var ingen rolig dag på jobbet, strålande sol och 25 grader utomhus, jag va bakfull och ville bara ligga på min baalkong och sola!
Idag var en bättre dag, till och med rätt rolig :P

Har tagit massa extra pass nästa vecka, skulle bara jobbat 3 dagar, jobbar 6 dagar istället :)  måste tjäna så mycket pengar som möjligt innan sommaren känner jag. Så det vaa riktigt nice att det fanns lite lediga pass :)

Idag är det bara två veckor kvar tills jag kommer hem från jobbet och hittar DISA sittandes i min soffa! WIIIIE!
Mamma o pappa hämtar nämligen henne på arlanda den 30maj. LYCKA till 1000!!

Prinsessan, zorro och gymnasten!

Allt för att göra en filmkväll lite mera spännande

Lugn torsdag

TjenaLena! Mamma väckte mig igår o sa att vi ses på söndag, just det! Hade glömt att dom skulle till Skåne.. Så mycket skönt måste jag säga! Igår drog vi ihop en liten filmkväll hos mig :) jessica Linda Ayar och jacob kom förbi och kom inte hem förns imorse. Riktigt längesen jag va med på filmkväll asså! Helt klart underskattat! Dock sög filmen, funny people. Nästa gång får inte jacob välja film iaf! ;D idag ska alla på jobbet ut, men jag funderar faktiskt på att stanna hemma och ligga framför tvn :) jobbar hela helgen och ibland måste man ju ta det lugnt också, visst?? Så om någon känner för att komma förbi ikväll så är ni hjärtligt välkomna! Dags att springa ner till tvättstugan och tvätta jobbklädrrna! Hel och ren och rätt monterad ;) chill out!

Måndagsmys

Låg i sängen till kl tolv, sköönt!
sen va jag tvungen att gå upp, bada, äta, o fixa mig för stan..
Mötte upp Mathilda :D Köpte Sallys födelsedags/student present, jag kände mig nöjd!
Slutade med en t-shirt från zara också.. jag kan inte låta bli :S
Sen gick vi och fika, tre timmar satt vi och bara prata om allt och inget! supermysigt!
Mamma ligger och sover i soffan och jag ser på Håkans bar, sen hollywood fruar, yeees det är måndag :D

Idag saknar jag Sally massor och tycker det är jättesynd att jag inte kunde komma på hennes födelsedag! 
Du är bäst!

TjenaLena! :D

Mår superbra! Allt är bra förutom vädret, det är skittråkigt. 
Men inte långt kvar till sommaren så jag börjar bli alldeles pirrig i magen :P
Lada Gaga va grym! Trots skitdåliga platser så lyckades vi byta till oss lite bättre.  högst upp i mitten slutade vi. Men vad kan man kräva om man köper biljetterna dagen innan? Ne just det, inte så mycket. Så jag var mer än nöjd! Till och med pappa tyckte det var bra :)

På väg till konserten

Några bilder från konserten




Lördagen en underbar dag. Söndag blev det sovmorgon, låg i soffan till kl fyra då jag va tvungen att fixa mig för kl fem skulle jag hämta Jessica och Soushi på jobbet. Det va dags för jordeen runt på fuyra timmar resan. Vi började i Rinkeby/Tensta, gick av o kolla läget på rinkebycentrum. Jag blev rädd! Det va värre än jag trodde, inte för att jag är rastistisk någonstans, men jag tycker att det är fel av socialen att bosätta alla på samma ställe. Det är inte konstigt att det tar tid att ta sig in i det svenska samhället när skyltarna i affären inte ens är på svenska. Alla vände sig om och kollade efter oss, förrmodligen för att vi var dom ända svenskarna där..
Efter ett tag fick jag nog och vi begav oss mot djursholm/danderyd-sthlms rikaste område.. Kollade in björn eller bennys villa.. han har en egen ö han. Hans granne har världens största hus, en tennispplan på tomten, och tomten ser ändå gigantisk ut. Alla hus är övervakade med kameror och järnstängsel..
Inte lite skillnad mellan rinkeby-djursholm, svart på vitt alltså...


Superlördag!

Har precis kommit hem från stan. Massa folk, idoluttagningen på kulturhuset..
Träffade världensbästaSebbe en snabbis. Hoppas på en längre stund imorgon :)
Va med mamma o pappa så vi gick en sväng på medelhavsmuseet. Det va ganska litet occh inte så roligt. Men supermysigt med kvalitetstid med mami o papi!
Nu ska jag snart åka och hämta biljetterna till Gaga, sen är det dags att ladda ordentligt!
En jättebra dag med mamma o pappa iaf!
Ikväll kööör vi! :D

Superglad!

En veckas jobb äntligen är det helg!
Kan inte bli gladare än vad jag är nu, för gissa vad jag nyss fick?!
Det fanns 8 biljetter kvar, vi fick 2.. LADY GAGA!!!
Usch så glad jag är, det är inte bara låtarna som är bra, fatta vilken show!
Superglad är jag!




första provet på ett år..

Ska snart åka till Ersta Sköndals högskola och skriva ett intagningsprov till socionomutbildningen..
Känns rätt skevt i och med att jag egentligen inte vill plugga redan i höst, plus att det är första provet på ett år och jag har ingen aning om vad det handlar om. Allmänbildning är en gissning, vilket betyder att jag förmodligen är körd. Så jag hoppas det är typ varför vill du läsa socionom, vem är du, hur skulle du göra i den här situationen.. Då har jag nog en chans eftersom jag är bra på att flumma till bra svar..
Jag har typ gett upp att komma in på mina betyg, om jag kommer in på dom är det för jag har full pott i meritpoäng.. Men vad händer om jag skulle komma in då? Ska jag chansa att jag kommer in nästa år? eller ska jag slopa norge? Då kommer jag inte kunna spara pengar till asien, plus att jag måste ta en sabbats termin, vilket inte  är något vidare på den här utbildningen.. Många frågor virrar i huvudet just nu. Men jag ska iaf gå dit, skriiva provet och se det som en bra erfarenhet att ha gjort det en gång.. Det är ju roligt att ha kommit en bit på vägen iaf! Inte alla som blir uttagna till provet liksom..
Usch för att bli vuxen!

Natthumor

säg det här på engelska högt för dig själv

Snö

Ärta

Stol

Tio

Vad blir resultatet?!
hahaha

är det jag som är efter? I Åby körde vi bara

köpa

se

stol

tio

Fast såhär dags är den också ganska rolig!

 


So fresh and so clean clean!

Nu har jag och mamma ätit världens godaste laxpasta sallad som jag lagat :)
Vi har städat hela lägenheten och tvättat all tvätt.. Så nu är det superfint hemma! :)
Ligger i sängen och kollar på hollywood fruar och myser med tända ljus :)
Är så nöjd med mitt rum, äntligen!















Bor man hemma får man visa vad som gäller! ;D





Lovely black <3



Sommar shoesen! :)






Valborg/Marcus 20års fest

                       

Tack för en riktigt rolig kväll!


Underbara dag!

Åkte in till stan för att möta upp Matilda.
Gick runt på stan ett tag, hann köpa både sommarskor och chinos! duktigt va?! :D
Fikade på en uteservering i solen, MYSIGT!
Kul att träffa henne, senast va nog i slutet av augusti tror jag?!

Nu har jag typ inga pengar kvar den här månaden, vad är det för datum?? 3e, jo men det här kommer gå kanon! :D Men det va det värt! Nu har jag ju både nya tygskor, converse och sandaler. Så nu behöver jag  inga fler skor till sommaren. Kan int e bli bättre?! :D Det är svårt att hålla i pengarna när man bor i sthlm och älskar att gå på stan! 

Imorgon ska jag skriva prov för intagningen till socionom utbildningen, även om jag inte vill plugga så är det väll bra att ha så många öppna dörrar som möjligt? Det är väl kul att man kommit så långt att man får göra prov iaf?! :D Ingen aning om vad det är för prov dock, det gör mig lite nervös, men samtidigt skönt för då behöver man inte förbereda sig. Får se hur det går, håll tummarna! :D

Jag ljög!

Jag jobbade inte i helgen, jag va i Norrköping..
Skulle överraska Marcus lite, busig som man är.
Jag tror han blev glad iaf!
Jag hade en rolig fredag, skön lördag och mysig söndag!
Träffat både bästa vänner och bästa släktingar!
Jag är nöjd, och helt slut så orkar inte skriva så mycket mer.
Kommer bilder imorgon!
Godnatt!