konstigt men bra

Imorgon borjar vi var resa hemat..
massa blandade kanslor, men anda positiv just nu :)
har ju anda haft 4 helt underbara manader, traffat massa manniskor, vart med om saker jag aldrig trodde jag skulle vara med om. Massa aventyr, massa konstiga saker, massa roliga saker och massa av allt!!
Idag har vi tankt pa vara mammor samtidigt som vi tittade pa solnedgangen. Magiskt!
Imorgon vantar 16 timmars bussfard sen ar vi i bangkok.
Dar ska vi shoppa det sista innan vi aker pa torsdag 05.00.
Sa pa torsdag kara vanner da blire fest i christoffers tradgard. wiiie!

irl

Snalla kara Gud. Om du nu ska envisas med att sprida skan over varlden kan du vall vara snall att blasa den typ mest overallt? For annars blir vi fast i Ukraina. Men iofs, Kiev? Nice. Kan ju inte bli battre om jag tanker efter. 4 av 5 toasters! Kiev forever and ever!
Fast pa riktigt ar jag lite sma nervig, har vi tur gar allt over snart. Men kan ocksa bli sa att 3 flyg som jag ska komma med bli installda!

Forovrigt sa mar vi bra. Hittade en liten strand idag som vi va helt ensamna pa. Sen gick vi vidare till long beach. riktigt nice strand. Somnade sa fort jag la mig ner och sov tills Disa sa att det va dags att ga hem.
Riktigt soft dag!

Imorgon aker vi nog till Krabi. Moter upp Rosa och Minka fran england. Sweeeeeeeeeeeeeet!!!


lite bilder































sorgligt

Moment. manga moment.
Har lamnat Gilli nu. Vill tillbaka till Sama sama, man blev sa himla lycklig dar! Svart att beskriva. Men det var bra, riktigt bra!

Idag har jag blivit anfallen av en apa. Sprang mot mig och vaste, och drog tag i min fot. Jag blev livradd! Disa med, men det var ganska komiskt. Va i en skog, monkey forest. aporna var overallt, massor med apor! Sa satt en tjockisapa dar pa backen och chilla, disa tog ett kort med den. sen nar jag kom nara den fick han psykbryt. Jag va vall for ful eller nat! ;)

Inatt kl 3 gar bilen fran Ubut dar vi ar nu mot Lovina, dar ska vi simma med delfiner! :D sa nu ska vi ga hem och sova :)

Gilli

Innan vi akte hit sa sa alla att man blir fast pa gilli for att allt ar sa himla bra.
och ja, har ar vi. skulle egentligen akt igar, men nu har vi inte ens planer pa att aka inom de narmsta dagarna.
Alla vagar ar gjorda av sand, det finns inga fordon. man tar sig runt med cykel eller hast och vagn. supersoft!
Idag har jag och sara gjort det finaste sandslottet jag nagonsin gjort. Och jag och Disa kollade pa skoldpaddsbebisar som snart ska bli utslappta i havet.
Ikvall ska vi ha en myskvall och ga till en filmrestaurang, ar ett gang pa 6 pers nu som hanger. Riktigt bra hang!
Jag ar kar i Gilli!

Reaggeee

Igar gjorde vi annu ett amaaaazing dyk! Sag massa skoldpaddor, haj, muranor, havsorm. massor massor massor... men oronen va inte glada, nu hor jag inget, kandes som dom skulle sprangas. nu gor det bara ont och hor inget. Men latt vart!

kara i en reagge bar, kara i musiken, rosterna, stamningen, sangen... sa ikvall blir det forfewst med underbart sallskap fran linkoping! sweeeeeeeeeeet



En dag pa Gilli.

Igar var en riktigt bra dag! kom till Gilli ganska skapligt, hittade billigt hotell, svingod frukost och sen en dag pa stranden. Nar vi solat klart satte vi oss pa en strandrestaurang pa liggmadrasser, at mat och drack ol. Hoffmaestro spelades och killarna spelade fotboll pa stranden. Hur mysigt som helst! Sen va det utgang pa schemat. Traffade Ida och Sara, 2 tjejer som vi hangde med pa Koh Tao i borjan av resan. Riktigt kul, massa skvaller, massa dans, massa massa massa....

Tror dock att det inte va sa smart att dricka nar man precis blivit frisk, bakfylla fran helvetet, migran, feber och genom forkyld. Det ar jag det! Men jag orkar inte vara sjuk, sa nu ska jag skita i det. Imorgon ska vi snorkla, sen ska vi dyka i overmorgon tror jag, man kan se hajar har! Wiiie! sa sjuk har jag inte tid att vara.

Igar fyllde varan basta van 20 ar!
Grattis alskade du, snart kommer vi hem och da javlar ska vi fira dig ordentligt!
Underbara Sally gardfalk!

Aloha!

Kuta ar hysteriskt, mycket turister, mycket shopping, mycket fest, mycket surf...
Bade jag och Disa har dock varit sjuka sen vi kom hit sa har inte kunnat gora sa mycket vilket suger. Men nu borjar det bli battre. Vi har trost shoppat lite iaf, har aldrig prutat sa mkt som man gor har, det ar ganska kul! Men blev svin ledsen nar jag inte fick ner varldens finaste vaska till det jag ville ha, envis som jag ar sa vagrade jag ge mig och gick darifran och hoppades pa att dom skulle ropa efter mig. men for forsta gangen sa gjorde dom inte det. Fan, svinledsen tjej!

Sa idag ar det strandhang som galler, kanske ska testa surfa. Men jag vet ju att mitt talamod kommer doda mig!
Ikvall hoppas vi pa tt hitta Alexandra och hennes vanner, partyyyy?!

Nu beach hang och Alexandra jakt :P

see ya!

Filli i bilder

En blandning av chill, sol, bad, fest, taltning, valhajar, vulkan, konstiga gubbar, sjuk mat, oar, batturer, allmant gottande!!!!























































Det var nog en snabbis pa allt vi gjort.