Uffa mig!

Jenni har varit här. DET var kul!
Det var mindre kul att hon blev dålig och var magsjuk :/
Men alltid lika kul att träffa henne och bara hänga :D
Längesen vi hade flera dagar tillsammans!
 
Helgen efter det åkte jag ut i skörgården med jobbkollegorna och gick på konsert och hade det super mysigt!
Dagn efter var det min tur att ligga hemma och spy hela dagen. Trodde först jag var magsjuk men när jag legat med huvudet i toaletten i 4 timmar och inte sovit något så förstod jag att det var sjukan som kommit.. Så låg hemma i 2 dagar Sen tillbaka på jobbet...
 
Jobbade en dag och bestämde mig för att ta en öl med Kimmy på kvällen.
Träffade massa folk och hade en chill kväll med folk jag inte hängt med på ett tag.
Kvällen slutade då tyvärr med att jag på ett eller annat vis hamnade mitt i ett slagsmål.
Blev slagen med en ölflaska i huvudet, så kvällen slutade med polis, ambulans, akuten och var tillslut hemma haöv 7 på morgonen, mindre glad!
Så var jag sjukanmäld i 2 dagar så fick gå till polisen och lägga till sjukanmälan jag fått av doktorn och ringa försäkringsbolaget, så nu hoppas jag på att polisen tar tag i allt så att min anmälan blir tagen på allvar.
Väntar fortfarande på besked...
 
Nu sitter jag med hål i huvudet, ny frisyr, utan pojkvän... Nej vi har inte gjort slut! Men han är på ett ställe som heter Voss och jobbar på extremsport veckan. Så där ska han vara i en vecka. uffa mig, hur ska detta gå?!
Sen så åker jag en tur till Sverige veckan efter det. Ska på bröllop, så kommer tyvärr inte ha så mycket tid till och träffa alla jag vill träffa :( Men ska bli kul o träffa familjen. Det är min syssling som är den lyckliga bruden så det blir kul att träffa HELA släkten! :D så blir det en dag där, en dag med pappa och en dag i stockholm innan det är dags att åka hem igen.
Så får jag se om jag hinner ut på lördagskvällen efter bröllopet, det tar vi då!
 
MEN! Jag har inte sagt till någon att jag ska hem, för att jag kommer förmodligen ändå inte hinna träffa någon så ingen får ta åt sig av att jag kommer utan att höra av mig så hoppas folk inte blir sura! :/ Hade gärna stannat längre, men det finns helt enkelt inte tid för semester just nu :( tråkigt men sant.
 
Jag är efter omständigheterna väldigt glad, väldigt kär, och jag älskar mitt liv! :D <3
 
Peace and Love