usch

Nu förstår jag varför man säger att man aldrig ska gifta sig med någon innan man sett personen magsjuk.
Igår va det min tur. Jag åkte till jobbet och mådde bra, lite mensvärk bara men va  fan det gör juu inget. Sen blev det baraa värre, tillslut mådde jag så illa att jag va tvungen att ta rast. Sen kann jag säga att jag va tvungen att gå hem. Resten av dagen tillbringades på toaletten.
Tänk dig den värsta bakfyllan ever, sen lite värre. Typ som en jocke baksmälla fast spya utan blod, dom där uddevallaborna är ju rätt tunna av sig ;)
Det jobbigaste av allt är att man faktiskt är helt oskyldig den här gången och inte förtjänar att må dåligt,  så som man gör om man är bakis alltså...

Whatever, efter några timmars värdelös sömn så mår jag bättre, mest utmattad i hela kroppen och ont i magen eftersom man spänner den så mycket när man spyr. Men jag är fit for fight för ikväll iaf. Jag är helt säker på att det kommer bli en bra kväll!! Vad som än händer så kommer jag iaf ha sällskap av de bästa tjejerna :D:D
LYCKLIG!

Förra årets nyår, pusskalas. Bara för att jag ska kyssa Sally vid tolvslaget i år! :D

Skype!

Den här kvällen har jag uppskattat skype väldigt mycket.
Jag och Sally har haft på det hela kvällen, vi pratar inte så mycket, vi ser mest på film och hon skriver på msn.
Men att bara veta att man kan säga något när som, eller veta att hon finns där gör mig så glad.
Det känns typ som vi är med varandra, fast vi faktiskt inte är det. Flera mil ifrån varandra :(
Men tacka skype för den närheten jag får, för det behöver jag mer än nånsin.
Kanske ska tacka Bally lite också ;) <3

 
  



Botten upp!


Shopping!

Det är  farligt att bo i Stockholm.
Jag skulle bara byta julklapparna och inte köpa något annat.
Men efter fyra timmar på stan kommer jag hem med massa nya saker till min nya pärla till garderob, skor, två t-shirtar, en klänning, ett par jeans, två bh:ar, fyra armband, örhängen och två nagellack. Nu måste jag sätta handlingsförbud ett tag framöver.
Men guuud så nöjd jag är.
Förresten blir jag arg på mellandagsrean! Nästan inga snygga saker finns på rean, två saker av allt jag köpt va billigare, hur kul är det då?! Vart hittar alla sina fynd?? Sen så fort man hittar något billigt så tänker man, ja men den här köper jag, tills jag inser att jag aldrig kommer använda den där tröjan för den va faktiskt inte så snygg.







Tur att jag får äta onyttigt i några dagar till, för jag vräker i mig choklad. Sjukt gott, men snart kommer jag må illa och tycka synd om mig själv. Jag gillar detta!

BLÄ!

Kan ha haft den jobbigaste fast ändå en av de roligare dagarna på jobbet, det va sjukt mycket att göra o självklart va vi underbemmanade :P men det fick gå ändå! Tiden gick fort och vi skratta åt massa konstiga och stressade kunder. Eller målbrottskillarna, en mjukglAAs (AA=skit ljust) jag får jämt skrattet i halsen men känner mig alltid lika elak. Fast det är ju så himla roligt va.
Och nu är jag INTE rasist när jag skriver det här och menar verkligen inget dumt, men det är extremt många japaner såhär över jul. Dom måste ha jullov!

Dagens tråkigaste är att mami är magsjuk, eller halva släkten är magsjuk. Fick sms av Evelina imorse
"Hej jag är magsjuk. Det är tråkigt för jag skulle till badhuset idag! Mvh Evelina"
Stackars tjejen min! Är lite rädd för att jag blivit smittad eftersom mamma är stamkund på toaletten, och jag har ju varit med alla som är magsjuka under jul. snart nyår, jag har INTE tid!

Nyår har äntligen löst sig och jag är säker på att det kommer bli riktigt roligt! Jag är glad att det lyckades bli med så många av mina vänner! Inte för att ett nyår med bara sally hade varit fy skam, men desto fler desto bättre! Så imorrn blir det och åka till stan och shoppa kläder och julklappar. Vad blir årets nyårs dress då?? ÅÅH vad jag hatar att ha så snygga kompisar, det är ingen idé att försöka, för dom är ändå alltid snyggare! träningskläder for life! ;)

Hur mycket jag än anstränger mig...

Julhelgen

Julafton blev helt perfekt, först mysa med släkten, sen förbi Emelie och sa God Jul, sen sova hos Cecilia. Hur mysigt som helst! 

Juldagen började tidigt, farmor stod först på schemat, sen kom Sally till stan och hämtade mig. Vi fick den briljanta idén att åka o kolla till hennes land. Det va mycket snö och Sally brainiak ville inte stå i vägen för alla bilar som skulle åka förbi mitt ute i skogen (alltså inga). Hon kör därförr in så långt in till kanten hon kan samtidigt som jag skriker
- NEEEEJ, nu kommer vi inte komma loss!
- Jodå, vad snackar du om?!
vi går ner till huset,
 
lika myket snö där.

Efter två minuter fryser vi och vill åka hem. Men nej, bilen sitter fast och när vi gasar dalar den längre ner i diket och totalfastnar!
 
Efter några tappra försök att putta..
 
..ger vi upp och inser att vi måste få hjälp. Sally ringer sin barndomsvän Oskar som kommer och hjälper oss. En halvtimma senare är vi på väg till stan frusna och dana, men glada är vi ändå.
   

Kvällen bestod av goda  vänner, och vår saknade sara va hemma och visade sitt glada söta ansikte! :D Stort plus!
Dock tidig hemgång, men skulle ju faktiskt med bussen 07.10.

MEN! 07.10 bussen åkte jag inte med, utan 08.45. Vilket innebar 1 timma sen till jobbet, men men. Inte mitt fel! Jobbet gick bra,, när jag kom hem vid nio slocknade jag direkt!

Det va min julhelg iaf! :D

GOD JUL!

Midvinternattens köld är hård,

Stjärnorna gnistra och glimma.

Alla sova i enslig gård

djupt under midnattstimma.

Månen vandrar sin tysta ban,

snön lyser vit på fur och gran,

snön lyser vit på taken.

Endast tomten är vaken.


Dan före dopparedan!

1. laga  frukost till min fortfarande sovande bror
2. pynta granen som jag tjatat till mig
3. pynta lägenheten, tomtar tomta tomtar överallt
4. rimma till dom sista julklapparna
5. städa mitt rum
6. fixa julskinkan
7. äta julskinkan
8. sjunga högt till hög julmusik, Carloas höga toner i stilla natt brukar bli vackrast
9. Ta ett vackert julkort som ska skickas ut imorrn bitti, ni som finns på mail listan kan sitta säkert ;)

Busy busy busy



Förra årets gran, i år blev det tyvärr ingen 4 meters gran, skulle nog se fånigt ut här.
Men fin är den iaf och jag slipper använda stege när jag pyntar!


where am I?!

Dagarna går upp och ner, men idag blev en helt okej dag tillslut.
Förutom att alla kylar på hela ikea va trasiga så de blev ett jäkla spring och kaos. As mycket folk va det med!
Jag vill inte erkänna det här egentligen, men efter en dag med Jessica så förändras dialekten. Vart tog östgötskan vägen?! Den kommer tillbaka imorrn, nu får jag fortsätta låta som en gnällig fan tills jag hittar någon att prata med som INTE är från sthlm!! Men snart kommer brorsan o farsan hem så de är nog lugnt :D

Ledig till den 26 nu med, ska bli skönt! Har även fått förlängt vikariat nu med, så är skriven till september än så länge :D soooft!


:/

Hade jag fortfarande gått i skolan nu hade det här varit en typiskt "jag är sjuk idag" dag. Ni vet när man vaknar och verkligen inte vill annat än att vända sig om och sova bort hela dagen.
Men när man jobbar kan man inte riktigt göra så, för när man gick i skolan påverkade det ju bara mig, nu måste ju någon annan göra mitt jobb, o de är ju inte vidare schysst.
Inte nog med det så har dagen vart piss. Misslyckad, värdelös och avskyvärd är bara förnamnen..
Det jobbiga är att imorgon kommer bli en likadan dag..

4 dagar..

Det kommer bli den bästa julen någonsin.
Har aldrig saknat min släkt och mina vänner så mkt som nu.
Ska bli underbart att först va med släkten, sen hem till Cecilia och fortsätta julmysa.
För att sen vakna upp och veta att jag ska spendera dagen med Sara och Sally. PERFEKT!
Dock synd att jag inte kan följa med ut 25, men men. Det kommer ändå bli perfekt!
Sen är det bara en vecka kvar till nyår, då är bara frågan vad händer på nyår?? Det kommer bli perfekt med, för med sally blir det alltid bra! Visst?!


Fääärdig

Äntligen färdig med alla julklappar! :)
Är faktiskt väldigt nöjd med årets inköp.
Dock slutade dagens julklappshandlande med två tröjor, ett par örhängen och ett par skinn handskar till mig själv :D Ibland behöver man unna sig tycker jag :)
Och nu vet jag att Disa tänker, men Lollo du har ju inga pengar. Och svar nej, jag har inte ett öre egentligen. Men man måste ju ibland. Det va faktiskt bara bra saker jag köpte idag :D
Jag tror inte att jag tål kyla heller, därav skinnhandskarna. Mina händer är helt sönder spruckna och huden bara går sönder, det svider och kliar massor! :(

De senaste dagarna har mamma tjatat på mig att jag måste köpa nya vinterskor bara för att jag halkar hela tiden. Men idag på stan, vem va de som halka och slog i backen då och stukade foten. inte var det jag iaf! Mamma!

maten är klar, lasagne mums!


Halo

Nu verkligen öser snön ner, mysigt!!
Jag och mamma ska julhandla och mysa på stan.
Sen skaa vi bygga klart min garderob, den har inga dörrar för tillfället. Efter det är jag helt klar förutom en tvbänk :) Det blir såå fint!
Alla pratar om att vi får lön snart, jag har jobbat två eller tre gånger, KUL! Jag är så pank just nu..
Men fan vad jag ska slita för att få ihop alla pengar till våran lilla resa! Vill åka NU!
Lyssnar på massa one tree hill låtar, måste se lilte ikväll tror jag. Bästa one tree hill!

har inte tid nu ursäkta!

shulululu lullu

Har faktiskt INTE varit bakis idag, kors i taket!
Rolig kväll igår och mysig dag idag :)
Nu är det mesta färdigt i lägenheten, bara kök oo badrum kvar nu.
Va i gamla stan förut på julmarknaden.  Mysigt!

Gårdagen i bilder :)

 
 
  

Det snöööööar :D

Jag kan inte sluta tänka på hur mycket jag saknar alla. Det ända jag tänke rpå varje dag är att jag vill krama om alla mina närmsta vänner, men hur lätt är de då? Disa är i norge, Jenni i London och Sara hon är i Strömstad och resten av mitt hjärta bor i Norrköing. Kul! Kom hit och ge mig en kram för jag behöver verkligen det, jag behöver er! Idag är en dag då jag känt mig väldigt ensam och jag har aldrig längtat så mycket till jul som nu. Saknar min Wille också  ju!


Taggad som fan!

Sluta tjata, Här har ni eran bild ;)


fett tjock nice!!

Ledig helg, skönt skönt! :)
Har jobbat hela veckan så de e jag värd :P
Getting fun and waisted står på schemat, ryktet om jäger går tätt på gatorna..
Tror på en riktigt rolig kväll ikväll :)
Men som vanligt, jag hittar inga kläder!




**** SNÖÖÖ

Snöstorm, imorse va pendeltågen 45 minuter sena, trafiken står stilla, men JAG lyckas att ta mig till jobbet i tid ändå, sjukt bra kämpat Lovisa :) Dock sjukt lugnt på jobbet men Lovisa gillar detta ;)


Jag vill helst inte ta någon bild Disa, du får skaffa skype eller va inne på msn så kan vi caaaaaama ;) Jag showar endast för dig, och brallan såklart! ;)

Snart är det jul och jag kommer till Norrköping 24 och 25, jobbar dock 26 så ingen utgång. Men någon som skulle vilja mysa med mig på dagen den 25?? (A)

SAKNAR ER!!!!

...

Just det, glömde en sak..
Disa!
Jag har klippt av mig håret...

Det är kort, typ axlarna.

Sitter o tittar på bilder när jag va blond o långhårig, det va typ ganska nice. Nu, kort o brunett..

BUT its to late!


Glöggmys!

Idag började jag jobba vid nio, en lugn dag på ikea barkarby måste jag säga. Fick dock en utskällning av en kund för att vi inte hade grädde till kaffet, jaa DUMT, det ska vi fixa diiiiiirekt! Hur kunde dom missa en sån sak?!

Häromdagen va han snaggade i vakna med the voice o handla, sen på vägen hem satt jag bredvid Ebba Hultqvist på tunnelbanan :) Så nu är jag typ känd va?! ;P

Glöggmys idag med, vi drack glögg, lekte lite och fick julklappar :) det va mysigt!
Imorgon blir det julmys istället :P Då blir det gröt och julklappar :) Nice, jag gillar julklappar!
På fredag blire partaj och på lördag hoppas jag på att Sally kommer hit en sväng och gör min dag! :D

Nu måste jag sova för imorrn blir det mera jobb!
O trot eller ej men jag har typ börjat gå o lägga mig skapligt tidigt på kvällarna nu! :D Tycker iofs inte att det hjälper så mkt, jag är ändå inte pigg vid halv sju när klockan ringer..


Jobb jobb jobb

Sitter på jobbet på min första rast. Skapligt trött efter gårdagen. Buss till Norrköping vilken va framme tio i ett, somna fem, upp kl sex, buss tillbaka vid sju. Och här sitter jag nu och smaskar på mitt äpple med leendet på läpparna :D Jag blir ju bara så lycklig av att kunna hälsa på någon jag känner! Händer ju inte alltför ofta här uppe lixom... Men men, jag kämpar på och jobbet går bra. Måste bara tänka positiva tankar!!


Livet

Kan inte sluta titta på några bilder den här kvällen,

den ena är på min prinsessa Emelie, saknar henne och hoppas verkligen att vi hinner ses under jul!



Sen har vi bilden som alltid gör mig så lycklig, den sprider glädje, trygghet och kärlek.



Men idag är tankarna lite extra hos en av mina äldsta vänner, Cecilia som opererades idag.



Ikväll blev en sån där kväll då man bara önskar att man va hemma hos alla nära och kära, vill krama om er hårt och länge!





The good christmas

Ikväll är det nobelfesten och jag är inte bjuden, elakt!
Sally kan va lugn, jag har inte fuskat, är hårigare än nånsin ;) yummiii
Ikväll ska jag unna mig ett långt och skönt bad med tända ljus o lugn musik.
Älskar att ha badkar!
Känner att jag härmar sallys inlägg idag men jag vill verkligen ha nyår nu, för då får jag träffa både Sally och Disa! Vi åker förmodligen till Norge :):):) hoppas verlkligen på det nu!

Jag hoppas också på att hinna träffa Linn och Emelie i jul. Emelie du får helt enkelt sjukanmäla dig på jobbet. HÖR DU DE!!! Det blir dock ingen utgång den 25e tråkigt men sant.

När jag tänker efter är det massa jag vill hinna träffa, men hur många hinner  man träffa 23-25? släkten iaf, det ska bli mysigt! :D

Läste i metro idag om en kvinna som åkte tdit för narkótikasmuggling på vägen hem från brasilien. Som straff fick hon samhällstjänst i ett år. Hennes uppgift var att sitta på brasiliens stadshus eller vad det va och varje dag i 3 och ett halvt år läsa selma lagerlöfs böcker. haha!

 

 


fundersam

Ibland är ju saker helt oförklarliga. För ungefär ett år sen så skrev jag högskoleprovet, mitt resultat va det sämsta jag nånsin fått på ett prov tror jag. Alltså bland de sämsta i Sverige. Inget jag är stolt över, men jag brukar skylla på att jag va sjuk när jag skrev det, det känns så mkt bättre då!
Hur som helst så är det konstiga att jag har sökt massa utbildningar till våren, och på de flesta har jag större chans att komma in på provet än på mitt betyg. Och den kursen jag verkligen kom in på va också på provet och inte på betygen. Jag som ändå har helt okej betyg, men det va nog fler som fick asbra betyg o skitdåligt resultat på provet antar jag.
Nu är ju bara frågan om man ska tacka ja till en distanskurs på 15 hp, hälsopedagogik... Känns som jag inte tjänar så mkt på att ta en distanskurs eftersom jag vill plugga för att träffa folk. Själva plugget orkar jag ju egentligen inte.. Något som stör mig ännu mer är att jag bara har schema fram till den 18 januari och efter det vet jag inte vilken anställning jag får, så vet ju inte ens om det är någon idé att börja plugga.. ÅH jobbigt!

O måste bara nämna att linjen jag verkligen ville läsa, 312 reserv! Wiiihuuu det här ska nog gå bra!

En annan sak jag har tänkt på är att när en stockholmare frågar en fråga, typ Hur trivs du i stockholm Lovisa, så svarar jag och svaret man får tillbaka är 9 av 10 ggr "e de så" eller "menar du de". Eller typ när vi va ute, kan ha vart den skummaste utgången jag vart med om, den slog till o med paris o london. Det börjar med att vi står längst fram i kön, vakterna kollar leg 3 ggr utan att släppa in oss. Efter 1 timme säger vi att vi går om det tar längre tid, då kom vi in direkt. Inne på stället så dansade tjejerna som att dom trodde att dom va jenna Jamson, killarna bestod mest av dischoturkar som tjejerna kallade dom.



Alla verkade ha det sjukaste självförtroendet on earth och jag blev  typ mest irriterad. Men man vänjer sig nog, eller så går man till ett annat ställe nästa gång, för här va de inte ens särskilt bra musik. Jag tycker inte det är roligt att stå och gnugga min stjärt mot någons svettiga underliv, så nej tack inga porrdanser för mig! :D

Gozza berättade en kul grej på jobbet häromdan, förra helgen va det en kund som hade köpt en säng, men glömt sängen berdvid bistron, så när dom stängde så stod det kvar en säng. Den personen hade nog behövt den där sängen! :)


ba ba black sheep

hmm, många frågor om jobbet.
Första dagen va massa massa massa information o jag va helt slut i huvudet.
Då kom dom på att det va svårt o få in en kassautbildninng om jag inte fick den då. Så jag sa att de va lugnt så då fick jag den med. Så nu har jag jobbat tre dagar och det känns faktiskt jättebra! folket verkar bra, jobbet är helt okej, de flesta kunderna är snälla mot mig (än så länge) och jag har bara gått vilse några gånger. Så nu är jag ledig torsdag fredag, sen jobba hel helgen, men det tycker jag bara är roligt. Det jobbigaste av allt är att ta sig dit. Tunnelbana, pendel och buss. Igår missade jag pendeln både på vägen dit och hem, då får man vänta 25 minuter på nästa! men jag skyller på pappa som tagit med sig internet till norrköping så jag inte kunde kolla tidtabellen!!

Imorgon kommer brorsan så då har jag något att göra imorgon med! :D
Jag som trodde att jag skulle få sovmorgon, nopp. kl 10 är han i stan där jag måste möta upp honom. Men vad gör inte man inte som världens bästa lillasyster för sin  saknade storebror! <3

Nu börjar in her shoes :)

New stuff!

Jag o mamma har varit jätteduktiga idag :) På två timmar hann vi handla en garderob, en tv bänk en sängstomme och några småsaker, det lilla piffet som vi kallar det :) Nu väntar vi på att få det hemkört, det kommer ikvällsså imorrn blir det o piffa till rummet :) Då ska det målas och möbleras :) Jag ser ljuset!

Har bara sovit tre timmar inatt så egentligen orkar jag inte gå ut. Men det kan ju bli roligt ändå :) Får se hur jag gör.. :D Det är ju bara det där problemet med kläder. Jag måste köpa nya kläder, på sommaren är det ju hur lätt som helst, dra på ett par schyssta jeans shorts o en tisha så är det klart, eller en klänning o inget mer. Men på vintern då måste du välja på att antingen frysa ihjäl på vägen till krogen, eller svettas ihjäl inne på krogen. Trååkigt! Just nu önskar jag mig en blandning av Cissis, Disas o Sallys garderober. För isåfall vet jag precis vad jag skulle ha på mig ikväll. BUT NOOO!

usch

Jag kan inte rå för att kroppen tycker och tänker som den gör.
Just nu är jag jätte irriterad. Är nog mest irriterad över att jag bryr mig så mycket.
Varför kan man inte få bestämma själv vem man ska tycka om och vad man ska tycka. Varför, varför, varför kan man inte bara bestämma att man ska släppa?! Sjukt irriterad. Och jag vet att det kanske inte är bra och skriva det här när det är folk jag inte känner som läser, eller folk jag egentligen inte vill ska veta det här, men jag kände att kag verkligen behövde avreagera mig. Det va onödigt att träffa honom igen, egentligen är nog det mesta onödigt. Jag är rädd för att bli kär. Jag är rädd för att alltid bli ensam. Vet inte varför, jag är nog bara sån som fastnar för dom jag inte kan få. För dom som vill ha någon annan, just därför så blir allt mycket svårare och mycket mer intressant. Men det är ju bara onödigt!
Det är DET jag blir irriterad på. Just nu vill jag bara SPY på den här känslan.



just nu längtar jag till imorrn. Då ska vi köpa möbler till mitt rum och om det blir som tänkt så blir det förhoppningsvis min första utekväll i sthlm. Hoppas det blir roligt!

Då va det dags igen..

Ska till Karolinska och möta mamma, kopiera alla papper jag måste ta med mig till på måndag. Det är intyg hit o dit, skattepapper som aldrig kommer på posten o massa annat man måste tänka på när man får nytt jobb...

Köpa metrokort, leta efter frisöraffären som har schampot jag vill ha på 50%, se hur lång tid det tar att åka till jobbet och HUR man åker till jobbet, kolla möbler, julklappar, julpynt till balkongen (vilket är det ända stället vi kan julpynta i år). Aaa den här dagen kommer nog gå fort den också :)

Har fortfarande huvudvärk av den där himla sprutan, men jag har inte tid o va hemma ursäkta! 

Nu är klockan två och jag måste åka :)

 
Fina tapeter va?! ;P renoveringsobjekt javisst!


Happines

Hittade nyss bilderna från göteborgsvarvet i våras. Haha, dom har man inte sett sen typ dess. Tror det kan vara den bästa känslan, att vara så utmattad i hela kroppen att du inte orkar ta ett steg tiill, då vet du att det är en mil kvar. Keep on running baby! Pappa vill att vi ska springa maran i år igen, men jag tror jag hoppar över de det här året. :P Fast jag blev sjukt sugen på att börja träna nu! Nästa vecka ringer sats så ska jag provträna :) niiice!

  

 


sjuk :(

När sprutan för en gång skull inte va så läskig, så va bieffekterna det!
Inte kunnat sova pga migrän, som fortfarande inte släppt, feber, frossa, och ingen mat behålls i magen :(

Smsade med Disa imorse, nu är hon på väg. Till Norge. Just nu finns det inget annat jag längtar så mycket efter än sommaren. Sommaren 2010 då vi försonas igen och Sally tar äntligen studenten. Det är en lång tid kvar och det kommer finnas de dagar som man känner den där Disapaniken. Paniken att man bara måste krama om henne, man vill prata med henne i flera timmar. Hon har alltid så kloka svar på allting, ibland blir jag rädd när hon säger saker om mig som jag inte visste själv men som faktiskt stämmer. Men hur kul kommer hon inte ha! Jag vet att hon kommer ta norrmännen med storm och ha en fantastisk tid i Norge. För det är hon värd!


peeeps

När jag kom till Alviks centrum ser jag en stor skylt, KÖ TILL VACCINATION!
Ingen kö, jag går in med klumpen i magen i hopp  om att vaccinet ska vara slut.
Jag tänker på alla mardrömmar jag haft angående sprutan.
"Ska du vaccinera dig?" frågar en ganska så snygg kille. "Eeh aah" svarar jag med skakig röst.
Fyller i en lapp och går upp till våning tre, rum 9 sägerr tanten så fort hon kollat på min lapp.
"Hej, nu sticker det. Då va det klart!"
Ingen som högg mig med sprutan i magen, ingen som kastade ner mig på golvet och stack mig flera gånger i foten och inget som går sakta men säkert mot mig med sprutan i högsta hugg och hotar mig till livet.
Utan från och med att jag gick in genom första dörren, gick jag ut ur samma dörr på mindre än 5 min.
Jag skrattar alltid lika mkt åt mig själv och min rädsla för sprutor. Men såhär i efterhand  så är jag riktigt stolt över mig själv att jag ens gick in!
Börjar få on i huvudet och förut trodde jag att armen var förlamad, då va det inbillning. Nu börjar jag få ont på riktigt. Men bara för att så många blivit dåliga av sprutan så känns det som man liksom väntar på att bli dålig och istället inbillar sig att man är det.. Kroppen är konstig! Det är då man är glad att man har en mamma som kommer hem och säger, vänta du bara, det blir värre!

Förutom att vaccinera mig på min 2 timmar långa promenad så tog jag massa fina kort, fina för o va med mobilen iaf. Har faktiskt hittat en riktigt mysig sträcka nu. Fast man måste gå på dagen för annars är den ganska läskig. Skog o stigar och så! :D
   
  
     


Solen skiner, himlen är blå!

Nyss ätit världens mysfrukost :) Jag älskar att äta frukost! utan frukost blir jag skit tjurig, får ont i huvudet och snäser åt allt och alla.  Jag har aldrig förstått mig på de där med att inte äta frukost, vad tjänar man påå det egentligen? I och för sig så skulle jag kunna äta hela tiden om jag ville, jag är nog alltid hungrig. Det är alltid jag som blir mamman i mina vänkretsar, nu äter vi, ni måste äta, men gud har du inte ätit sen... Det håller på sådär hela dagarna, nae vi har inget o göra, ska vi fika? Vi ska inte äta  lite då? Men jag tycker iaf att det är bra att man äter, för utan mat är inte magen glad, ochär inte magen glad är inte kroppen glad! :D:D



Nu ska jag ta på mig långkallsingarna och gå ut på en llångpromenad, solen skiner och himlen är blå. Det är frost i marken och på bilrutorna. Så antar att det är sån där härlig kyla. Nu är det bara snön som saknas här i Sthlm. Sen skulle jag kunna vara ute 24-7 :D


Tillbaka till det grå..

Nu ligger jag här på min madrass i sthlm igen, lägenheten är fortfarande full av lådor, men trot eller ej, vi har golv! Framsteg farsan!
Jag har fixat skype så jag sitter o pratar med Bally för tillfället. Kan det bli bättre?? Får inte nog av ungen! ;) Disa måste fixa de när hon är i norge, för då måste jag få prata med henne!
Vad händer imorrn i storstan? vet inte, färga håret kanske :D