Lycklig!

Julafton blev en riktigt lyckad kväll. Jag fick den bästa julklappen <3, en bra kväll med vänner, god mat, god stämning :) Det ända jag saknade var såklart familjen, men jag fick iaf skypa :)
Mellandagarna har jag spenderat tillsammans med mamma :D Hon är bäst är hon. Vi har mest tagit det lugnnt eftersom alla är sjuka/ håller på att bli sjuka. Men idag har vi varit på museum och på akvariet.  Mysigt att få lite ensamtid med henne. Händer inte så ofta :/

Snart nyår, det ska vi fira med knytkalas och fest. Ska vara en sluten fest på ett av uteställena. SIN hheter klubben. Kan nog bli riktigt bra faktiskt! :) Sålänge jag är med mina vänner så är jag glad. nyår är egentligen ganska överskattat, bara massa stress. Men i år ska jag passa på att njuta, förra året var jag ju magsjuk :P

Dagarna går alldeles för fort just nu känner jag, jag vill bara stanna tiden och leva sista månaden i slowmotion. Just nu är jag väldigt glad, det finns goda anledningar. :) Något jag vill ta vara på, något jag är rädd om. Egentligen lite rädd för, men antar att det är sån jag är. Jag ska iaf njuta och hoppas att allt blir bra. Du gör mig lycklig! :$

White christmas!

Det snööööööööööaaaaaaaaaaar :D En vit jul till oss i bergen med, jag glädjer mig!
Har precis fixat det sista med julklapparna, tyckder det är hur kul som helst att köpa :D Tror jag är ganska nöjd ändå, får se om dom blir glada. Det måste dom fan bli!

Julafton på fredag då, jag har iofs ingen julkänsla men tror på en riktigt bra och mysig jul. Jag är glad, är du glad? Lyssnar på gott jul med sean banan, han är rätt jävla skön ändå ;)

Kommer sakna familjen, men ni vet att jag tänker på er! 

 

Ha!

en sån jul ska inte jag ha iaf!
Jag har planerat julmiddag med folket som blir kvar här. Lite kalle lite mys, sen ska vi till Lux, ett uteställe för er som inte vet.. Och ha det för oss själva och bara ha det sjukt braaaa!
Sen kommer ju mamma hit den 27e, samma dag som Disa och Eve kommer tillbaka :) NIIIIICEEEE
snipp snapp på snoken nu slår jag igen dagboken

Im alive!

Ville typ mest säga att jag lever.
Jag jobbar typ hela tiden så har verkligen ingen lust att sitta vid datorn när jag väl är ledig..


Geilo var underbart kul, vi badade, åkte snöskoter, ring efter snöskoter och massa andra lekar. Mer än så var det bara sprit som gällde. Riktigt kul!


Vår tvättmaskin fungerar inte för att vattnet har frusit, förra veckan var vi utan el i ett dygn, dörrhandtaget sitter löst så varje gång man öppnar dörren så lossnar det. vet inte riktigt vad som kommer nästa gång? just det sa jag att vi hade stopp i toan också? ÄLSKA vårran lägenhet!!!!


Myser med Disa och Fredrik, längesen men välbehövligt!! vi har ansiktsmask, eller inte Disa för hon fick panik när det stack. Pratat massor, fått ur oss allt vi ville. Så som det ska va med bästa vänner!! <3


Saknar Sally och Cissi så det gör ont i hela kroppen, behöver era kloka ord!