Anger management

Idag har inte varit en lika bra dag. Kan ha varit den värsta på länge.
En sån där dag där allt verkar gå fel. Jag gör saker jag inte menar, jag säger saker jag inte menar. För just då så låter det så självklart i mitt huvud, men sekunden efter blir bara allt fel.

Men nu ska jag vart fall gå och lägga mig och hoppas att jag inte styrt till allt för mycket så att jag kan vakna upp imorrn och vara glad. Och på torsdag kommer Sally och Freja hit, DÅ kommer jag va glad!!! Ledig hela helgen och kommer få vara med den underbara älskade treon!

1 år och skuldfri! :D

Just nu känns allting så himla mycket lättare! Jag har betalat tillbaka all min skuld till Kimmy! 26.500 åkte in på hans konto den 10 juni. Mitt mål va att bli klar i augusti, men nej då semesterpengar och en riktigt slitmånad på jobbet resulterade i 33000 kr efter skatt :D Det är sån lättnad!

Jag har firat 1årsdag med Kimmy, umgicks hela dagen, gick ut och åt och bara hade en supermysig dag tillsammans.
Dagen slutade med att han gick på jobb och jag firade Lenny som fyllde år. Alla blev superfulla och stämningen va riktigt bra!






försöka!

Idag är en sån dag som jag verkligen försökt att komma igång o ha det kul.
Men det går bara inte. Det ända jag haft lust med sen jag gick hemifrån va att gå hem. Men så träffa jag massa vänner och tänkte, jo men ändå rätt skönt o hänga med vänner. Så blev med ut en tur, hade ganska trevligt. Men tillslut va det bara att inse, hur bra sällskap jag än hade så hade jag verkligen ingen lust att fortsätta.

Så nu sitter jag hemma, funderar på att städa lite innan jag går o lägger mig. Och det sjuka är att jag faktiskt njuter av tanken att gå runt och städa. Ibland saknar jag min ensamtid och hemmakvällar! Så nu ska jag sluta kvällen så bra som möjligt och njuta av att bara chilla och göra fint i lägenheten. För att sen gå och lägga mig och vänta på att min kära kommer hem och kryper ner i sängen. Det är fint! <3

Godnatt