Grattis til mig själv! :)

Igår var en bra dag.
Den började med fullsatt restaurang. Så arbetsdagen var riktigt rolig!
Efter jobbet gjorde jag mig lite fin, för då skulle vi gå på Dagfynn Lyngbøs show. En stor norsk ståupp komiker.
Det var en riktigt kul show och jag förstod faktiskt det mesta. Ibland kan det vara svårt att hänga med eftersom det ofta är mycket internt, men den här gången gick det väldigt bra :)
Sen gick vi upp i baren och drack lite cocktails. Mycket trevlig kväll! :)
 
Jag tror också att vi håller på att bli med lägenhet :) Väntar på slutgiltigt svar. Men jag är ca 99 % säker på att vi får den. Frågan är bara när. Hon som bor där nu vill helst att vi flyttar in till 1 september redan. Så därför känns allt ganska flummigt. Men som tur var så har vi en som förmodligen ska flytta in här exakt samtidigt så på så sätt behöver vi inte tänka på dubbla hyror.. Men vi får se hur det går.. Jag håller tummarna!!! Den nya lägenheten va superfin!! :D HOPPAS!
 
Snart är det vinfest också. Det är ett arrangemang vi är med på med jobbet. Så jag ska vara med väldigt mycket i år. Det ska bli riktigt kul. På torsdagen ska jag gå vintåg, visa runt alla mellan restaurangerna för att träffa alla vinproducenter och smaka på deras viner. fredag och lördag består av en 3 rätters middag med vin. Och på våran restaurang så har vi Ruffinos producent. Så det ska bli väldigt intressant! :D
 Så på tisdag ska vi värma upp med en vinsmakning för alla i restaurangen :)
 
Brorsan som snart blir klar i skolan också. sjukt.
Tur att vi håller oss lika snygga som förr!
 

1 dagen..

Idag börjar premier league! :D Och för första gången har jag gått med i fantasy league, det är nån internet sida där du kan göra ditt egna fotbolls lag med alla spelare som spelar i premier league, och så får du poäng utefter hur alla matcher går. Så det är jag och... 100 andra killar... Men förstå då hur kul det skulle va om jag faktiskt vann. Vinnerinstinkten har börjat talat!!

Har precis varit ute på morgon löprundan, så sk hoppa in i duschen och gå ner mot stan. Måste hinna handla lite saker inför morgondagens personalfest... :D

Förresten så har jag tackat ja till skola nu. jag ska bli webbdesigner. Det låter väll coolt? Det är en heltidsstudie på distans. Så får se hur det går. Tror det kan va bra för mig att ha något vid sidan av jobbet så jag får tänka på något helt annat. Sen när jag är klar kan jag göra jättefina hemsidor till er! Och kanske till och med slänga iväg massa snygga reklamer och så till Monkans företag. Eller va det så att du inte vill jobba FÖR mycket?! ;)
Min bror säger att det är en onödig utbildning, men lite högskolepoäng är väl aldrig fel om det är något man tycker är kul??

Duscha, shoppa, fotboll, jobba! Bra dag! :D

Att släppa en sten.

Jag söker motivation.
Igår va en bra dag, mycket bättre än på länge!
Det var fint väder, vi grillade, det blev en spontan utgång som slutade med massa skratt och vi sablade champagne. Det va kul, men tror inte det är att rekommendera att göra när du är full på en nattklubb. Men säger chefen att du ska sabla, så sablar du. (för den som inte vet vad sabla är så är det när du huger av toppen på en champagneflaska med en speciell kniv.) Alltså slutade det med att vi drack massa champagne och dansade och skrattade! Tack alla för det!

Idag har jag mått som man gör dagen efter du dricker champagne. Men en stor sten har släppts och detta gör även den här dagen till en bra dag.

Hoppas att allt fortsätter i den här riktningen så kanske motivationen kommer på vägen?!
Jag har ju trots allt en kille som får ta emot alla mina klagomål.
Du är bra!




sommar i Bergen

Sitter i lång stickad tröja, jacka... Och ändå fryser jag.. Sommar i Bergen.
Igår va det fint väder dock.
Men det är helt sjukt vad vädret kan påverka.
Den där semestern jag har prioriterat bort tack vare jobb är mer än efterlängtad en dag som denna.
Jag vill vara sommarbrun. gulbrun som jag brukar kalla det lite fint...
Vädret får mig att tänka, planera, drömma mig bort.
Men jag övertalar mig själv att det inte ska vara allt för negativt med dåligt väder.
Jag älskar ju att bo här!

Jag har nog aldrig druckit så mycket kaffe som jag gjort de senaste dagarna.





OL

Har kollat på en lägenhet idag. Den va jättefin, helt perfekt. OM det var för en person och låg mitt i stan. Men nu är vi två och 9500 för att bo längre bort från stan än vi gör nu och fortfarande lite för litet, känns inte helt aktuellt.
Nu ska jag ut och springa, håller fortfarande mitt träningslöfte.
Sen blir det os kväll.
Eller som norrmännen säger OL, hur tråkigt låter inte det. Blir typ irriterad i hel kroppen. Låter som en avslagen öl. USCH. Dags att ge mig ut i det fina kvällsvädret (uppehåll)

Är sugen på ny dyksemester!!



torsdag

Har upplärming med Frida på jobbet.
Men Frida kan redan det mesta, så jag chillar.
Det är skönt. Framtiden ser ljus ut för bocca restaurant. Det här kommer bli bra.
Lennarth har blivit med hund.
Grattis till Lisa som fått sina 2 små tvillingpojkar.
I helgen fyller Dennis år.
Jag har börjat träna massor. 5 ggr i veckan :)
Jag mår bra och nu ska jag laga mat.