Fixardag

Fick lägenheten idag så har hållt på o städat och flyttat typ hela dagen. Men har i princip inga möbler än så det är ganska tomt, trots att den är liten. Men när det är klart kommer det nog bli bra. Superkul med nytt, eget, bara mitt! :)
Första egna lägenheten, excited! vill bara få klart den direkt. Men måste ha pengar... Jobba jobba jobba!!!

Nu är det dags för en paus. Hade planerat utgång men tror faktiskt att det blir en lugn chillsöndag. Fint väder, grilla kanske?! Eve är påväg och det är det ända som räknas denna eftermiddag :D <3


Min dag i ord

  • sol och blå himmel
  • ledig
  • uteservering
  • sushi
  • glass och pannacotta
  • ev lägenhet
  • mys
  • skratt
  • glädje

tyvärr ingen kamera. men underbara bergen <3
ikväll jobb.

imorgon ledig och hejdå fest för caroline!

jao

sol och blå himmel, ledig, fixat massa saker.. varit ute mest hela dagen :)
Va nyss ute på en långpromenad, Kimmy tvingade mig att göra massa benböj också, så där stod vi i parken och gjorde benböj, har redan träningsvärk och ska snart på jobb fast att jag blev trött.
Ikväll verkar vara en sån fredag som det blir mycket att göra för många ska ut, fint väder i bergen brukar sluta med utgång... Men vi får väll se..

Jag vill också dansa!


dubbeljobb

Jobbade dag på restaurangen idag och ska snart vidare till metro för nästa jobb!
Imorgon måste jag fixa massa tråkiga saker, måste tjata på skatteverket IGEN, försöka fixa lägenheten, vika ihop tvätten jag tvättat idag.. trååååkigt.

Hoppas på sol så jag har en ursäkt att ligga ute i en park istället :P
Fint väder idag, men jag var ju på jobb.. Kände mig som en klimakterietant som gick runt o svettades och blev tjurig när gästerna aldrig kunde bestämma sig. Att få en gäst som inte kan prata engelska och som ångrar sig 3 ggr och vill göra ombeställning är inte lätt. Speciellt inte när du har 5 bord till och alla krånglar. Jag vill ha det, inte det, utan det, extra det. Och jag som försöker lära mig att komma ihåg allt i huvudet.. Börjar bli ganska flink då :) viner är mitt svåraste, men jag försöker och det är kul! idag har jag lärt mig hur ett riktigt torrt vitvin smakar, jag skulle beskriva det som halsbränna.. börjar till och med känna skillnad på fruktigt, friskt och halvtorrt. Bara namnen som ska in i huvudet med. och länder. och så. Såg precis på family guy och det tar emot i mitt hjärta att jag skrattade. Men det var bird avsnittet. (ett internskämt, som jag inte förstod till 100% förens 1 och 1halvt år senare) Nu börjar jag jobba om 40 min så dags att dra sig...


back in buisness

Idag börjar jobbveckan igen. Det ska bli nice!
Väntar fortfarande på lägenheten och det stör mig.
Men på ett sätt är det ju bra, sparar in hyrespengar och slipper kanske låna pengar till möbler för snart får jag lön och och hoppas den blir okej.. :) Ska börja spara direkt också. Ska vara mycket bättre än förra gången jag var här!
Har ju fått mersmak nu...


Magiska stunder





Chillout

Varit ledig i två dagar nu, LYX! Ikväll är det filmmys grönsaker och dip på schemat! <3





Bilder från London :)


Igår..





Dessa två killar hade bartömning innan nyöppningen på måseskjæret :)


Bra kväll!

tankar

Fackeltåg och hela torgallmenningen full av folk. Stämningen i bergen är väldigt speciell. Förmodligen likadan i hela norge just nu. Eftersom det var ganska många ungdomar från Bergen på utöya så märker man att många är berörda.





Men som tur är har inget hänt här i bergen och jag mår bra.

Fääärdig!

Inte så mycket på jobbet idag, ganska skönt. Första dagen på länge som jag känt mig utvilad. :)
Det bästa med att börja tidigt är att man har hela dagen på sig sen. Så nu har jag ätit med Eve Frida och Christine, sushiiii :D ska kanske gå upp för Flöjen snart (berget i byn).
Jobbar tidigt imorrn med så lugn kväll på Lovisa! :D

Puss O Hej!



Säng-häng

Har haft en ganska kass dag. Pms-dagar är aldrig bra, har varit helt extrem i 2 dagar. tycker lite synd om människor i min omgivning. Men Daniel har rätt, 1 vecka i månaden får vi vara tjuriga!
Eve räddaren i nöden tar hand om mig inatt. Sleepover och tjejsnack. Mycket mysigt!!!

Har fått augustischemat nu med, heltid. superbra! Jag är helnöjd och nu är det bara 2 saker kvar att ta tag i. Lägenheten och... hemlis. vill inte lova för mycket. Men det kommer och när det gör det kommer jag nog berätta, mest för att jag förvånar mig själv. Det är bara tid och ork som behövs.

Eve ligger och sjunger till rihannas california king. Fint, mycket fint!

Virrig men glad!


ljuspunkter

Igår va egentligen en helt hemsk dag. Men det orkar jag inte skriva om så jag tänkte bara skriva de bra sakerna som faktiskt hände :)

Är på jobbet då 2 journalister kommer in och bokar bord åt Kurt Nilsen. (Jenni förstår iaf att det värmde i hjärtat på mig när jag hörde detta) Han kommer in och säger att dom borde sitta på övervåningen o dricka kaffe istället. Så kollar han på mig och säger, "ni ser ju, hon vill också följa med och chilla och dricka kaffe" Mitt svar och även det ända jag sa till honom blev "det vet du".

När jag väl va klar på jobb och varit hemma hos kimmy någon timma kommer Dennis. "25 valar vid nordnes". Och där började valjakten. Vi gick ut till Nordnes för att hitta valflocken som just nu chillar runt i Bergens vatten. Men antagligen var vi ca 1 timme försenade. Men spännande va det. :)

Kvällen slutade med grönsaker,dip och film. Men jag sov hela filmen som vanligt! :D

http://www.expressen.se/nyheter/1.2501888/har-simmar-50-valar-mot-bergen

jobbigt glassigt med mysigt!

Känner mig ganska sliten i kroppen, väldigt mycket jobb på senaste tiden. Har fått nytt jobb på en restaurang som servitris där jag jobbat ganska mycket senaste två veckorna. Jobbar ganska mycket dubbelt samtidigt eftersom jag jobbar på nattklubben också. Igår va mitt första pass som servitris på klubben, ska gå en kurs där med så jag får någon licens eller va det va. Så det är ju alltid bra :)

Idag är det söndag och ledig, har passat på att sova super länge eftersom jag jobbat 16-04 3 dagar i rad. Så ska ha en riktig chilldag med mina kära! <3 Får se om jag orkar följa med ut ikväll, tror jag gör det. Har lite abstinens efter mina vänner! :D

Jag trivs superbra på nya jobbet och kul att göra något man aldrig gjort förut.
Det har varit bra väder 4 dagar i rad vilket gör att folk lyser.
Eve ringde nyss, vi ska handla och laga mat och mysa hemma hos kimmy :)
Jag har en känsla i magen att allt är riktigt bra just nu.
Det bästa jag vet är att leva i nuet.



word

Idag har jag mest bara en sak jag vill säg.

Tredje dagen med sol och imorrn kommer våran älskade Disa!!! <3




Spring i benen

Tror att jag snart är tillbaka i vardagen. Det ser positivt ut i alla fall :)
Idag har jag varit superduktig och mitt motto fungerar så här långt. Ska snart vidare och jobba på metro.
Hoppas på lite att göra så man får lite dricks :P -Behövs!
Det var planerat utgång, men får jag jobba så gör jag det gärna, och det fick jag. Så vännerna får dansa utan mig idag, men det lider jag inte för. Lovisa är fattig och behöver varenda liten krona! :D

Karamell, mums!


nervig

Är lite nervös idag måste ni förstå.
Men det ända man kan göra är sitt bästa visst!
Positiv inställning och en glad attityd så kan man inte bli besviken på sig själv senare iaf...
det är mitt motto för dagen!

andra dagen med 20 grader och sol med. Wiiiiie! :D

Ett skepp kommer lastat!

Med vadå?!
En jävla massa glädje!
Jag kommer jag kommer jag är nästan där!
Du vet att jag kommer, jag kommer baby!
Jag tror jag är kär! <3

Taggar i den lilla lilla lägenheten med den store store Frolle!



Det var igår det, idag är en annan femma.
Efter en bra kväll med härligt folk mår jag faktiskt ganska okej.
Fast är genomförkyld och svullen i halsen. Men det beror nog på vädret. Ni vet ju att Bergen är europas regnigaste stad och att sommaren här är som svensk höst. Fast ibland har den sina dagar och då är alla överlyckliga! :)



Oboy!

Chillar innan jobb och dricker varm oboy <3
Väntar på att Eve ska powernapa klart så jag kan hinna få lite kvalitetstid med tjejen innan jag börjar!
Egentligen skulle jag bara jobbat kanske varje lördag. Men än så länge har jag jobbat varje dag vi haft öppet sen jag börjat så det blir ju iaf lite pengar :) Har hunnit med att jobba på en fotbollsmatch med. Så även om det inte räcker så har jag lite jobb.. Tur att man har så underbara föräldrar som hjälper tills lönen börjar rulla in.

Känns som det ända jag skriver om är jobb oså. Ganska tråkigt!
För på dagarna är jag ju oftast ledig :) Hade super fint väder idag. Låg i en park och solade i 2 timmar. Sen grillade vi hos Kimmy. Dagarna flyter på nästan alldeles för fort och lätt. Imorgon är det söndag igen vilket betyder bransjefest? kanske får se. Kanske skulle köra på en nykter utgång isåfall?! :) Visst att det regnar mycket i Bergen, men ska jag vara ärlig så gör det mig ingenting. Jag trivs som fisken i vattnet och mina vänner och min kille gör mig glad! Vi har lite roliga saker på gång framöver också som kan bli riktigt roliga om vi lyckas ta tag i allt.

Jag har alltid varit en söt sommartjej!
Här var det lite mera Lovisa åt folket!