Skönt ändå!

Har haft en ganska hysterisk helg, typ lika hysterisk som det alltid brukar bli när jag är i Norrköping.. Torsdagen bjöd på en lugn kväll o mys.. Fredag slutade på ottens och palace dansgolv, palace sög! Igår blev inte riktigt som planerat, 20års festen va riktigt rolig ända tills grabbarna som vanligt ballar ur o ska bråka o förstöra för alla. Så det blev att dra vidare till otten, somnade vid sextiden efter en helt hysterisk natt! Idag är jag trash! Men det va det värt! Sitter o väntar på tåget som bara blir mer och mer försenat.. Inte så roligt! Men ska faktiskt bli skönt att åka hem igen, är typ lite för trött o sliten för att orka gilla Norrköping idag.. Om jag tänker efter är det ganska nice i Sthlm ändå.. :)

Mami!

Jag är så sjukt stolt över denna dama! Känner mig som en stolt mamma!
Du är Grym bajsunge <3<3
Jenni Karlsson the new bar manager :D


Sen så är det bara en sak till jaag måste säga innan jag går till stan och möter upp farmor..
Idag hade varit en dag som vi tre skulle vara tillsammans, jag vet att jag och Sally kommer ha en grym kväll, men Disa saknas, på något sett är det ett tomrum som ingen annan kan fylla. Jag vill att det hålet ska vara ifyllt och att Disapinglan ska stå bredvid oss på dansgolvet,m att Sally ska få tjata på mig att man inte lämnar en vän, fast egentligen vet vi ju båda två att hon sitter på toan i ett försök attt nyktra till. Jag vill att hon ska klia mig i nacken så jag blir alldeles till mig och hon blir generad, jag vill helt enkelt att min bästa vän ska pallra sig hem från Norge. Fast på samma sätt vet jag att hon har det bra och tycker att det är kul för henne, fast dä, jag är nog mer självisk idag. För idag vill jag ha henne och Sally vid min sida på dansgolvet!

Jag vill ge dig såhääääääääääär mycket käärlek


För att vara lite snäll

Eftersom förra inlägget va rätt, tråkigt..
Det här är så tråkigt, fast ändå tjuter jag av garv.
Just för att det är höjden av dålig humor!












Varning äckligt inlägg!!!

Okej, det värsta jag vet är snor. Det är min största fobi (i samma klass som när någon är nära mina öron såklart)
Och det värsta är att ingen verkar förstå, hur äckligt det är att snyta sig i andras närvaro. Många gör det till och med vid matbordet. När jag är nära någon som snyter sig vill jag typ spy och skakar i hela kroppen för att det är så vidrigt. Ska man snyta sig så kan man väll låsa in sig på toan, jag menar när du klämmer ut en bajskorv gör du det  ju inte vid matbordet? Och snor är väll minst lika äckligt? om inte äckligare, bajs är ju liksom naturligt, snor bildas vid sjukdom! BLÄ!!
Varför jag skriver dedt här är för att den senaste vecckan har varit väldigt jobbig för mig och min fobi. Det första som hände var en tjej, visst jag haar full respekt för att hon var handikappad och "inte riktigt med i svängarna". Hon kunde verkligen inte styra sin kropp. Så henne blev jag inte irriterad på, men i vilket fall som helst så sätter hon i halsen och hostar till. Ni vet sådär kraftigt, så det flyger en slämklump, som man riktigt ser hur gul den var, mot mig! Jag ville vända på klacken o springa, men det kunde jag ju inte eftersom hon faktiskt inte rådde för det. Men som tur var avviker snorslemmet innan det när till mig och fastnar som en fläck på väggen vid kassan, kunden efter ställer sig  mot väggen. Jag va tvungen att gå bak till lagret och svälja spyan som va på väg upp.

Sen så har vi ju dom här pensionärerna som inte förstår hur otrevligt och äckligt det är att snyta sig när man står i kassakön, straxt innan man är framme, straxt innan man ska ta upp pengarna, straxt innan, sådär lagom långt innan så att ljudet av att snoret rusar ut ur näsborren ut i det fria, når mina öron. Jag måste besöka lagret igen.

Idag var det en liten flicka på 4 år, så henne kan jag ju faktiskt inte heller klamra, men hennes mamma! Hon skriker, mamma mamma jag måste snyta mig. Redan där fryser min kropp och jag gör allt för att inte kolla och allt för att stänga av öronen. Men det gick inte att undvika, hon gör ett försök att snyta sig utan mammans hjälp (som skiter totalt i att flickan måste snyta sig) snoret hamnar dock inte i servetten utan rinner ner mot munnen. Hej lagret!

Var bara tvungen, förlåt att belasta er, men snor är äckligt, så snälla, snyt er aldrig i min närvaro!
Det har till och med gått så långt att jag knappt kan snyta mig själv längre..

USCH!!!


kudde

I lördags morse åkte jag till jobbet som vanligt, det va mycket folk och när jag slutade va jag helt slut. Att då komma på att man lovat att gå ut med Alishir, en kille jag jobbade med i somras, gjorde mig ännu tröttare. Åkte till Solna för att säga hej och då kom han fram till att han inte hade råd. Jag pustade faktiskt ut o åkte hem. Väl hemma kom jag på att jag va själv hemma för mamma o pappa va på spa den här helgen. Skönt för dom medans andra jobbar o sliter! Men helt ärligt så gjorde det ingenting och jag kunde inte bli gladare när jag kom hem. Där hade dom gjort lördagsmys till mig! Blev ju bara såå glad va!
Igår va en dag som aldrig tog slut, men det gjorde den som tur va. När jag kom hem fick jag paket av mamsen o papsen, dom hade köpt en japansk morgonrock, riktigt fin faktiskt. Så nu har alla tre likadana som vi mmyser runt i :D
Idag LEDIG! skönt! dock lite tråkigt att jag skulle ge mig in på de där med att färga håret!
Jag bjuder på dom här bilderna så att jag en dag kan skratta åt det...
Fas 1- avfärgning
resultat: orange med gula hårbottnar, jag kallar mig själv FIRE!
Fas 2
Tanken va att bli ljusbrun..
Resultat
med toffs helt okej, utsläppt katastrof
Fas 3
Blonda slingor för att komma steget närmare blond
Resulltat: 3cm kortare, nu är det fan kort! Slingorna är tyvärr inte så snygga, men toffsen ska bli min bästa vän. För nu kan jag inte färga mer på ett tag..
Tomorrow, work
wednesday, work
Sen åker jag till Norrköping, kunde inte längta dit mer nu. Ska göra så himla mycket roligt! :D

Bra!!

Det har varit två helt underbara dagar! Det blev som planerat, först en runda på stan, promenerade från stan och hem, så där fick jag min promenad också, Kanon! Sen åkte vi till söder där vi myste på kohpangan.

Idag åkte vi till Naturhistoriska riksmuseet, både museum och cosmonova blev det! Mycket kulturellt!! Efter all kultur va jag sjukt hungrig så vi åkte till stan och åt på tgi friday. Riktigt god hamburgare måste jag säga!!
Dags för Lina att åka hem och jag styrde mot Sundbyberg, lets dance med Angelica och Amanda, nu sitter jag och väntar på tunnelbanan. Gick vilse på vägen till stationen, sen kände jag igen en godis affär och det bajsbruna huset min moster bodde i när jag va typ 10 tror jag, jag vet att jag hade min första top (sån där innan man kunde ha bh) för både moster o mormor kommenterade den och tyckte det va onödigt eftersom dom små liven fortfarande liknade mer ett mansbröst.. dock varade det ju så till nian, men små och fasta är så jag gör det! ;D Oj back to godisaffären, Rätt bra minne tycker jag, så där ifrån hittade jag till tunnelbanan helt själv! Missade den dock med två sek, skittråkigt eftersom nästa fick 20 min senare, typ nu. Måste kila! bye<3

Isch Pisch!

Gick upp tidigt som jag tänkte, men ingen promenad, hade lovat att städa hela lägenheten, så nu e dde gjort och sminkad och klar sitter jag och väntar på att Lina ska dyka upp. Tror dock hon kommer runt tre fyra så jag får se vad jag hittar på fram tills dess. Ville ta bilen och åka en tur men den hade pappa så det sket sig ju, va så himla längesen jag körde bil, jag älskar att köra bil! Lyssna på hög musik, sjunga högt, och bara köööra! Hur skönt är inte det?!



Love it! <3


ha!

Imorgon kommer Lina :)
Kommer inte ihåg nnär jag träffade henne senast, innan jag flyttade hit iaf tror jag.. usch!
Hon kommer vi halv fyra så om jag går upp skapligt hinner jag gå en lång promenad innan, skulle vilja hinna färga håret med, men jag väntar nog till nästa vecka!
Funderar på och först mysa runt i gamla stan sen åka till söder på kvällen och ta en öl, det låter väl mysigt? På fredag får vi se vad vi kan hitta på, har ju inte gjort något speciellt sen jag flytta hit, kanske är dags? Typ gå på något coolt museum, den där runda bion va den nu heter, bara mysa runt vid djurgårn, vad kan man mer göra?
Har lust att turista! :P

vuxenpoäng!

Eftersom hela familjens adressändring kommit in förutom min så var jag tvungen att ta saken i egna händer.
Så nu har jag skaffat e-legitimation, adressändrat och skickat efter den rätta askattesedeln. Känner mig typ, rätt vuxen nu!

Har suttit o tänkt på vad jag änskar mig i 20års present med, kom på att det passar ju typ perfekt att fylla år nu för jag har ju faktiskt massa saker att önska mig! Så mostra mi, här har du listan och du blir ansvarig att föra den vidare till din del av släkten ;) Farmor kan jag ringa själv :P

  • Digital kamera (kompakt kamera som man säger om man gått fotokurs ;P)
  • tatuering
  • stereo
  • Flytta hemifrån saker i massor! Men mest behöver jag en tv bänk just nu :P
  • halsband
  • Parfym
  • Tomas Sabo armband, eller massa andra armband
  • Skjortan som jag hittat på Levis
  • Jeans skjorta
  • kläder
  • sneakers / converse
  • nagellack
  • presentkort make up store
  • presentkort till färgning hos frisör

Nu ska jag bara komma på vad man kan köpa för skojigt till Linn och Cissi som också fyller år :D





videoblogga??

Blir typ avundssjuk på dessa underbara videobloggar, man måste nog börja.
För dom är ju så sjukt bra  alltså!



Det där med vilken hårfärg...

Vill typ få tillbaka den här hårfärgen, men hur fan fick jag den?



Eller så kör jag på den gamla klassiska, grönt och permanentat?!



Men i brunt är ju allt lite roligare...



Fast jag trivs nog som bäst i blondt trots allt...



Hur fan bestämmer man sig?



Tisdag kväll

Kom precis på hur sugen jag är  på ägg!! Ett kokt ägg vill jag ju ha innan jag går och lägger mig!
Imorgon blir det att vakna tidigt för att farbror doktorn ska få ta sig en titt, sen har jag massa saker att hhinna med. Så min lediga dag kommer nog gå rätt snabbt ändå. Tur att jag är ledig torsdag fredag också då!
Har inget speciellt att säga, har iaf inte varit lika deppig idag.
Men tankarna far fortfarande åt olika håll.. jobbigt!
Funderar på o ta bilen till landet imorrn, där trivs jag som bäst!


upp och ner ner och upp

Idag har inte varit en bra dag,
3 timmars sömn inatt visade sig under dagen,
har varit lika trött som när jag vaknade hela dagen,
tankarna har varit åt annat håll,
tyvärr inte så mkt positiva tankar.
just nu känner jag mig sådär ensam som man gör vissa dagar,
jag saknar alla,
ville inte att början till något roligt skulle ta slut så fort,
vill att det ska bli 28 januari,
vill att det ska bli 6 februari.
vill att den här dagen ska gå över så att jag kan vara den vanliga, glada Lovisa!

Funderar på om jag ska färga håret i veckan, är trött på att vara så rödbrun, mot ljusare ttider kanske??




Känslor

Jag får ontt i magen av alla känslor som den här låten väcker!
Kan inte sluta lyssna, får tårar i ögonen, mest av lycka och lite saknad...
Vill mest skrika ut texten, kan inte beskriva med ord..



<3

najs bajs!

Kvällen blev kanoners! Precis som planerat!
Först badade vi skumbad tillsammans, pimplade vin och pratade massa! Sen va det dags att fixa till sig vilket alltid tar mycket längre tid än planerat, måste byta kläder 17 ggr vet ni!
Min favorit pub va lika trevlig som vanligt och min snyggaste australienska bartender jobbade idag med. Vi pratade lite smått med varandra och jag funderar på om jag ska börja hänga där varjde dag, för SÅÅ snygg är han! Sen va ddet iaf dags att dra sig vidare, klackarna drog sig mot stureplan och fötterna ömmade något förskräckligt, eftersom jag va tvungen att använda mina nya stövlar. Soliddaritet va riktigt nice, hittade min drömkille, han va till och med snyggare än bartendern!
Kvällen slutade hemma vid 6 tiden trötta och ont i fötterna!
Ändå rätt soft att krogen stänger 5 här, man är ju liksom inte klar vid 3, det är ju typ alltid reaktionen "nej är kl redan 3". Jag är helnöjd!
Träffade Jonas med, roooligt! :D
Idag åkte vi till stan så Sally kunde göra enn sista shoppinginsats, hon va jätteduktig idag med! :D
Nu ska jag bara ligga i min säng och mysa, ett bad blir det nog också!

En riktigt braaa dag

Idag kommer Sally och jag är såååååå glad!
Har planerat kvällen, först laga mat och dricka vin. Sen tänkte jag att vi hittar någon mysig pub/bar och förfestar lite. Framåt midnatt har jag tänkt att solidaritet ska få en chans. Många som pratar om det stället. Ska tydligen va schysst! :D Tonight gonna be a good night!!!!
Måste erkänna, ett stort plus till Marcus den här veckan som hållt nyårslöftet mycket bättre än mig! Jag har slarvat alldeles för mycket och vet att jag kommer göra det ikväll och imorrn med. Men han har till och med tackat nej till GRATIS KORV! Det är bra! Sen så tyckte han att han skulle få vara med på en av mina tavlor i mitt rum också. Så då gjorde jag en på honom med :D Det är nog den bästa ;D
aa, jag är helnöjd! :D

En bra dag!

Först lunch på stan med Amanda. Riktigt längesen man träffade henne och verkligen pratade, så de va riktigt trevligt!

På vägen hem blev jag svag, jag liksom drooogs in i en skoaffär, tror de va Gud som sa åt mig att jag va tvungen att bara dra en snabb blick i affären. Där stod dom, stövlarna med stort S! 12cm hög klack, platå framtill, snörning hela framsidan, svarta. Jag va bara tvungen att testa, återigen talade Gud till mig -Testa Lovisa, testa! Så kristen som jag är så lyssnar jag på honom och testar stövlarna. Dom satt som ett smäck! vi boundade direkt. Gud sa -Köp dom Lovisa, köp dom! Man kan ju inte säga nej till Gud.. Så nu står dom här i miitt rum, så nu kan jag kolla på dom varje dag! För gå i dom, det kan jag inte! :D


Kvällen spenderades först på Chaplins med Emil, Erik, Martin och deras polare som jag glömt namnet på :$ Jag är värdelös på namn alltså! Sen vidare mot Rigoletto, en biograf alltså. Avatar stod på schemat! Jag blev såld! Vill typ se den igen :D

Tavlor!

Har legat och lekt lite med massa bilder, vill ha nya tavlor i rummet.
Så imorrn ska jag till stan och skriva ut bilder!
Resultatet:
<3

Trött tröttare tröttast

Igår åkte vi direkt till jakobsberg efter jobbet för att spela bowling och dricka en himla massa öl.
Jag har alltid varit totalt värdelös på bowling, men igår! Jag gjorde 7 strike, blev 4 bästa av 44 personer! Den ni!! Det skulle Jonas få höra, han som fortfarande mobbar mig för att jag är usel på bowling sen vi spelade på första dejten ;P HAHAHA! Jag borde utmana honom, för jag är fan grym ;P

Kul och komma till jobbet sådär lagom halvbakis vid 11.50 och få höra att man börjar 13.50! Jag blir så trött!!
Nu är jag ännu tröttare, och när jag slutat kommer jag va tröttast! Men det har jag inte tid med för ikväll ska jag träffa brorsan o martin. Imorrn blir det luncha med Amanda, och på lördag, då kommer Sally!! <3<3 kommer ha den bästa helgen! <3<3

Tidsfördriv för att bli trött!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Jaa, hoppade bungeejump :D:D

2. Höll du några av dina nyårslöften?: Tror inte jag hade några, men om jag hade så förmodligen.. 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nopp, fast snart så :P
4. Dog någon som stod dig nära?: farfar
5. Vilka länder besökte du?: England och Cypern
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Fett med cash ;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 12 juni

8. Vad var din största framgång 2009?: Vene svårt att säga..
9. Största misstaget?: Kan inte komma på något direkt..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Lite småsjuk bara..
11. Bästa köpet?: Min bästa och sötaste datoor
12. Vad spenderade du mest pengar på?: alkohol, mat och smink.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: sommaren i smögen och studenten.

14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Det tar emot att säga det men rap das armas, sen har vi ju självklart send me on my way, riverside och låten som blev studentlåten Destination.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Kan man va annat än glad när det är sista terminen i skolan, bästa sommaren på smögen, en utmaning med flytt till sthlm. Helt klart gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Upplevt och tagit vara på det man har bättre..
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Spenderat så många tankar på det som gjort mig ledsen..
18. Hur tillbringar du julen?: I kvarseboskogen med släkten, natten spenderades tillsammans med Cecilia :)
19. Blev du kär i år?: det vet du!
20. Favoritprogram på TV?: Greys anathomy, oth och paradise hotell haha!
21. Bästa boken du läste i år?: 14 år till salu
22. Största musikaliska upptäckten?: Lady Gaga ;P 
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Fira min födelsedag i London.

24. Något du önskade dig men inte fick?: En fisk.
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?: Jag fyllde 18, överraskningsfest hos östrand, en utgång som jag inte kommer ihåg så mycket av, mest sett bilder..

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Måste sluta grubbla!
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: Sååå schöön!

28. Vad fick dig att må bra?: Vänner, familj och för en gång skull kan jag nog säga mig själv med :)
29. Vilken kändis var du mest sugen på?: Chad Michael Murray
30. Vem saknade du?: I somras saknade jag verkligen Linn och Emelie, hösten har jag saknat alla mina vänner i Norrköping, alltså är det fler än vanligt!
31. De bästa nya människorna du träffade? : Måste härma Sally på den frågan, Smögenligan, solklart!

Chill!

Dagen va lugn ända till stängningsdags. Jessica planerade en lek, en står och ger ut mat och den andra i kassan. Varannan kund får man ett ord som man måstte få med i en mening till kunden.
EX:
Jessica: Isbjörn
Lovisa: Hej hej, visste du att isbjörnar inte lever i sverige?
Rätt kul , men va för lite folk för att det skulle fungera.. to bad!

Sen så hade vi ju besök av självaste blondon bella och pojkvännen Nils. Jag kände igen honom direkt, fast tyckte att han hade väldigt mycket större huvud i verkligheten än på bilderna, men vafan finns ju fler med ballonihead liksom.. Han beställer två korvar som blondin bella sedan självklart måste fota! Så dom korvarna som nu ligger på blondin bellas blogg är dom som jag gav till llille Nils! Nu är jag väll ändå lite känd?? eller?


workday!

Sitter på jobbet, sista rasten. Det är sjukt lugnt idag så det är riktigt skönt!
Känns som dagen gått skitsnabbt eftersom vi mest drivit oss igenom dagen :)
Tror både Jessica o Jacob går på något :P
Måste back to worka nu :D

Måå bra!

Igår va jag och Airin på söder och drack öl, ett ställe som hette kohpangan. skit mysigt typ reagge ställe. Världens sötaste bartender ;P Sen ringde Dado och fråga vart jag va så kom han Samir Tomas och Mirza, kul och träffa dom! Va sjukt längesen:D
Airin är en tjej från jobbet som jobbade sin sista dag igår, riktigt synd för hon är en riktigt go tjej! Hoppas man kan fortsätta hålla kontakten med henne! 
Somnade direkt när jag la mig haha! trött tjej kanske!

 

Idag har varit en bra dag! Promenad som ni såg sen har jag vart hemma o fixat massa småsaker. Åt världens godaste laxsallad förut, ge mig meera!

Nu sitter jag mest i köket, på golvet, mot diskmaskin. Vi har nämlighen inte börjat renovera köket än och diskmaskin är trasig så luckan går upp hela tiden. Men om man sitter lutad mot den under hela disktiden så går det kanon! Det bullrar rätt skönt i ryggen. Tur att mamma o pappa inte har en alltför upptagen dotter som går med på att spendera en timme på golvet i köket :D


Livskvalité

Har varit ute i två och en halv timme och gått en lång promenad, sjukt mysigt!
Underbart väder, vacker natur och bra musik i öronen gjorde min dag.
Första gången sen jag va liten som jag gick ute på isen, rätt härligt!
Borde åka in till stan och fixa nytt metro kort med, men får se om jag orkar :P


   
      
  


Boriing!

Först en after work planerad, efter en avbokad skulle Amelie hänga på, men hon kunde inte heller.. Då får jag ett sms, vi kommer till sthlm, jag blir glad ringer upp. tjugo min senare ångrar dom sig.
Så efter tre positiva besked sket sig alla och jag sitter ensam i min soffa ochh äter fruktsallad..

Nyårslöftet är igång och humöret fortfarande på  topp! Lite tråkigt bara att det finns en hel godislåda på jobbet och vi får äta hur mycket vi vill, men icke! Jag ska klara det här. Nu ska jag bara köpa ett gymkort också, sen kommer jag kanske till och med må bra igen :D Och misstolka inte det där, nej jag tycker inte att jag är fet. Jag tål bara inte att äta snabbmat och mår bra av att träna. Vill tillbaka till livet jag levde för några år sen!! :D


irritation

Är sjukt irriterad på mig själv!
Skulle ut och träna, äter chips istället.
Jag hatar känslan av att vara avundsjuk/svartsjuk. Vilket jag är hela tiden.
Det är ju så mycket jag vill göra.
Känns som jag sitter i  något mellanting just nu.
Att jag bara går och väntar på något bättre.
Jag trivs jättebra på jobbet och Stockholm är helt okej, men det är inte hemma.
Norrköping känns nog inte heller som hemma längre, det är det som gör att allt känns konstigt, jag känner mig nog inte hemma någonstans för tillfället.

Så det enda jag gör är att gå dagarna ut och in och väntar, vilket gör mig tokig! Ta mig till paradiset tack!


winterwonderland

Idag har jag kokmmit på en sak, eller jag visste det redan. Men har tänkt lite extra på det.
Man vet inte vad man har innan det är borta, man måste lära sig att uppskatta närvaron och nuet! Oj djupt, men sant.

Dagarna i norrpan har varit lika bra som dom brukar vara, dock börjar jag känna att jag träffar vissa människor oftare nu än när jag faktiskt bodde där. Fast det överväger inte än att få träffa mina närmsta vänner, vilket jag gör alldeles för sällan. Underbart att få träffa Sally och Disa, och riktigt skönt att jag hann med att träffa Linn och Emelie. Pricken över iet var Cissi och Vitkor <3<3
Det jag blir lite ledsen på är att alla säger att jag ska bjuda upp dom, jag har ju sagt åt er att komma när ni vill hallå?! Så kom hit nu!

O sen har vi ju det där med att jag lyckats köpa en iphone. Har alltid sagt att jag aldrig ska köpa en för att jag är både klantig och oteknisk. Alltså kommer den gå sönder typ snart och jag förstår mig inte på den. Fast trot  eller ej så förstår jag mer än jag trodde ;) Tror jag iaf ;S haha. Sen att jag förmodligen blivit blåst och kommer få högre räkningar i månaden, men han sa att det va en bra deal. För man fick ju faktiskt en iphone!

Imorrn är jag ledig, ska nog passa på o ta den där fikan, kan bli trevligt! :D
Då slipper jag tvätta också ;P

Lindö mys till 100%

Sally pratar med Empan, så jag sitter här och mysewr med Ellen.
Förut skulle jag vara snäll och tanka åt Sally, så efter jag tankat och skulle betala så funka inte kortet, fett pinsamt! Så skulle Sally föra över pengar, men hon kunde inte. Ännu mera pinsamt! Men efter 20 min kommer hon på att hennes plånbok ligger i bilen. problemet löst, alla blev glada!
Väntar på att Disen ska ringa, hon åker imorrn, BU!
Men idag är det iaf bara en månad och två dagar kvar till jag fyller 20! WIIII


Weekend

Mitt nyårsfirande kunde ju inte bli bättre, bättre sent än aldrig.
Vi skrattade igenom oss hela kvällen, faktiskt till och med när jag låg ensam i min säng så skrattade jag mig själv till sömn.
Idag trodde jag skulle bli en riktig bakisdag, men icke! Jag har mått kanon och Davids födelsedag och hemkost firades. Jag och sally styrde bilen mot Linköping där vi mötte upp David och Rasmus. IKEA stängde dock tidigare i Linköping än i Stockholm vilket betydde att vi inte fick några köttbullar. McDonalds fick stå för kalaset. My bad, sorry! Sen drack dom andra öl och jag drack kaffe, mrs chaufför. Efter att Davidd blivit lagom salongsberusad va det dags för bio, Sherlock holmes. Helt okej. MEN Norrköping är ju bättre än Linköping, OFTA bioduken sitter högre upp än stolarna så man får nackspärr! Har ni hört talas om värme?! Kanske skitkallt, fick typ bög i huden!
Men men, mycket bra dag!!

Nu sitter vi med varsin dator, jag lovar att Sally snokar på facebook, det gör hon jämt!

Congrats!


Gott nytt år!

Ikväll firar vi in 2010 på riktigt!
Först ut och äta med Linn och Emelie m.fl.
Sen hem till Becca sen en hård utgång!
Sååå taggad!

Imorrn, köttbullar på IKEA Linköping!



1 januari

Idag är en dag då stora delen av sveriges befolkning ligger bakfulla, förutom taxichaufförer, duktiga nyktra mammor som fick köra för farsan ville supa till, folk som helt enkelt va trötta på allt som har med nyår att göra eller nykterister. Och jag!

Idag mår jag prima! Igår fick jag i mig en och en halv cider, va sjukt taggad men huvudvärken och kramperna i magen tog över. Men idag är jag iaf glad att vakna upp pigg och kry tillsammans med min älskade sally. Sen att Disa hann hit en stund gjorde saken ännu bättre!

Det är ju så att jag vetat om att Disa skulle komma hem i två veckors tid. Det har varit den svåraste uppgiften i mitt liv att inte försäga mig till Sally. Men I DID IT! och fy så överraskad hon blev. Hon slängde sig ner på golvet och grät. Det är lycka!