Bob Dylan!

Ska snart iväg och jobba på Bob Dylans konsert. :) Det är hur soft som helst att jobba på konserter. Du står mest o tappar öl eller står i kassan. Alltid god stämmning! :P Efter konserten ska jag vidare till metro och jobba. Så idag kommer jag jobba super mycket. Men ge mig mera!! :P

Har flyttat ihop med Frolle nu, det är litet men mysigt. Blir förmodligen inte kvar där alls länge till. Har en annan lägenhet i samma hus som jag får flytta in i när jag vill nu. Så det ska bli riktigt kul :) min första egna lägenhet. jippihuu :P

nu mot BOBBAN!

http://www.youtube.com/watch?v=cJpB_AEZf6U

söndag

Då har man jobbat sitt första pass på 5 månader. Lite trött i hela kroppen efteråt! slockna så fort jag la mig ner.
Har haft en helmysig dag tillsammans med Evelina och David. Sol i Bergen och shortsväder, uteservering och rödvin. Njut av livet!! Sen blev det grillning med familjen. Och nu taggar vi för en lyckad kväll! Humöret på topp och jag är glaaaad!

Imorgon är det en riktig fixardag :)

ikea

det blev en kul kväll igår iaf!
Vi bestämde oss för en lugn tvspelskväll. Slutade med klackarna i taket. Fridas födelsedag, midsommar, tillbaka i bergen, inflyttningsfest. Joo vi kom ju på en del saker vi va tvugna att fira. Bästa frolle!
Idag ska vi till ikea och köpa förvaringssaker. Eftersom jag flyttar till Frolle imorgon. Världens minsta lägenhet utan garderob. Så idag blir ikea dag. KÖTTBULLAR!!!!!!!!
Ikväll ska jag jobba. Första arbetspasset på nästan 5 månader. Jippihuuuuu!

Midsommar i bergen

Jippihuuu. Solen skiiiiner :) för tillfället iaf!
Blir faktiskt att bojkotta midsommar idag, ingen sill, ingen snaps, ingen stång...
Får se vad som händer ikväll, dom flesta ska jobba och jag är mer sugen på en lugn kväll.
Så midsommar firar vi en annan dag när Eve är frisk och alla är lediga :)
God stemning! :)

Glad midsommarhäst!

Bergen

Nu sitter jag här, i soffan, i Bergen! :) Det känns bra, förutom huvudvärk. svin ont faktiskt.
Fick med mig all packningg utan problem. bara ganska många kommentarer, "du ska flytta eller" .
Japp mitt liv väger numera ca 58 kg :)
Ikväll ska vi nog fira Frida som fyller år om några dagar.
Men blir en lugn kväll för mig för imorgon är det jobbjakt! :)

Dom jag vill dra med mig.







brainstorming

Att vakna efter 4h sömn av ett gäng dagisbarn som gör det klassiska skriket  "Men titta på mig då" Är faktikst inte så charmigt och gulligt som det låter. Nu kan jag inte somna om heller, har försökt superlänge. Men men det var väl bra antar jag. Har massa saker att fixa. Måste packa det sista, tömma rummet. Men vet inte hur jasg ska lyckas för jag har ju redan mer än 66 kg och det är min maxvikt. Mitt hopp är att dom inte väger handbagaget, det har bara hänt 1 gång i min livstid så det skulle väl vara jävligt typiskt om dom gör det imorgon. Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på en låt som jag gråtit till alldeles för mycket. Vilken låter jag förbli osagt. men visst är det läskigt när en låttext passar in helt perfekt på ditt liv så man tror att den är skriven till just dig?! skrämmande! En annan skön låt är ju Timbuktu-resten av ditt liv. Tjurig kille eller? sommarplågan har jag redan hunnit tröttna på. jag klarade 2 veckor och gratulerar nu alla svenskar som måste höra på den var 10e min i 2 månader till. Eller så skaffar man sjyssta cd-skivor och skiter i radion? För på krogen spelas den ju iaf bara 3ggr per kväll :) Idag är sista gången i mitt liv jag ligger i det här rummet och bara drar, konstigt. Jag tycker itne om sista gången i mitt liv grejer. Eller att säga hej då, det är hemskt! Så det brukar jag försöka låta bli. Avsluta hellre med en lögn, vi ses! Min externa hårddisk är btw trasig, påtal om sista gången. Den mår inte alls bra. Alltså är alla studentbilder, alla bilder jag haft sen 05 faktiskt puts väck. Till och med asien bilderna. så jag är inte glad. men har inte orkat hänga läpp för det, känns som en sak för mkt just nu. tänker som vanligt det där löser sig. Skrev klart mitt cv igår, så jobb ska lösa sig. Basse ville gå på jobbjakt tillsammans. Så det blir väll att bråka om vilken restaurang vi ska gå in på. Nrj är bäääääääääääst! Bara min musiksmak, så ni som diggar lollomusik, där är den! Jcoke benjaminsson har jag hört diggar det som fan! Nae dags att lägga sig i ett bad för sista gången i den här lägenheten?! jorå men så att de.. Hej då! Eller jag menar, vi ses!

Haha inflik, satte på radion för 2 min sen gissa låten - sommarplågan, vill du ligga med mig då! Vänj dig!


Moving on

Har varit i Norrköping nu. En helt underbar vecka! Insåg hur mkt jag kommer sakna alla, igen...
Jag har firat studenter, fikat i massor, träffat släkten, varit på bio, filmmys, festat, skrattat, o allt man gör med bästa vänner!

Tillbaka i sthlm, packar, städar, tvättar o dä! Idag har jag tagit en paus från det och varit med Linda, helmysig dag på stan innan jag åkte till pappa. kvalitetstid!

Ser fram emot att flytta, nu vill jag bara ha onsdag o komma iväg. Känns som jag bara går o drar ut tiden.
Blir mer o mer taggad :) Någon som vet några jobb i Bergen? Ledig lägenhet kanske? :P


hmm...

Förstår inte riktigt, jag har aldrig varit en morgon människa. Men sen vi kom hem från Asien vaknar jag typ senast kl 10 varje dag. Idag vaknade jag vid 7 och kunde inte somna om. Så nu ligger jag i sängen och fördriver tiden. Åker till Norrköping vid halv 10. Soft. Disa sa att vi ska sola och bada idag. Låter mysigt!
Men en fråga,  hur får man tiden att räcka till?!
Jag har ju helt underbara vänner som planerar  mina dagar åt mig. men det är så mycket jag vill hinna. Har iaf bestämt mig för att på onsdag flyttar jag. Så norrköping till söndag, 2 dagar i sthlm. Sen blire bergen för hela slanten :)
Bara för att ni är min andra halva!
Och jag kan inte sluta le när jag tänker på att vi ska få va tillsammans!! <3 <3

här kan man va...

Nu har jag kommit till Sverige igen. Tog en liten tur till London och Norge emellan. Har haft det riktigt bra, jag är glad. Kunde inte bli en bättre start på att komma hem. Har bestämt mig för att flytta tillbaka till norge. Ska försöka få något svinbra jobb så jag kan bli rik fort. Just nu är jag inte så rik. Har lite pengar kvar men är ju mest arbetslös.

Nu är jag hemma i sthlm, ska packa ner mitt liv i flyttlådor. Mamma ska flytta så hälften går dit och resten får jag försöka släpa med mig till bergen. Imorgon åker jag till norrköping och blir kvar tills jag känner mig färdig. Det mesta är som vanligt, jag har ingen aning....

Men just nu är jag glad, det känns ganska bra att komma hem trots allt.