sommargott

Sommaren har gått sjukt fort! Den senaste tiden har varit riktigt rolig. Först va Becca, Becca och Klara här-sjukt kul! Sen kom mamma, Moster och Kjell och hälsa på- super mysigt! Saknar dom hur mycket som helst! I helgen var Jessica här, sjukt tråkigt att Linda blev sjuk. Men jag och Jessica satte nivån i taket. Jag har nu festat fyra dagar i rad, jobbat dag 3. Vilkket betyder väldigt lite sömn men riktigt roliga nätter. Igår var första dagen sedan lågsäsongen som jag Disa och Sally var lediga tillsammans. Det slutade med en av de roligaste kvällarna i mitt liv!
Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills jag och Disa lämnar Smögen, vet inte om jag skrivit det tidiggare men jag har fått jobb i norge nu. Så vi åker härifrån typ den 5e och åker till Bergen den 10e :D Jag är jättenervös! Har fått jobb på ett café så måste lära mig kaffemaskinen och den grötigaste norskan som finns!  Men tror det kommer bli sjukt kul! Måste passa på att åka runt nu innan man börjar plugga. Jaag får ju ändå bara panik när jag känner att jag är fast någonstans!



tankar..

Jag har köpt en regnjacka, det regnar ju här typ hela tiden!
Japp, ni såg rätt, ingen sol på smögen, bara sol i resten av sverige!
Det gör faktiskt så att jag får ännu mera hemlängtan, vill till sthlm typ här och nu.
Fast ändå inte, smögen är ju underbart. Eller folket och stämningen!
Igår när vi var ute spela dom sån musik som är typ intern mellan säsongarna. Så dom som inte är här och jobbar måste trott att vi va helt sjuka, låt efter låt hoppade vi, dansade vi, skrattade vi. Jag tror jag skrattade konstant. Vi fick dricka sprit ur en potta, öl ur en sugpropp till avlopp, blev nersprutade av bartendern (vattenslangen dårå), vissa fick ragg, andra inte, svetten rann nog på oss alla, ja en behövlig kväll i åskovädret!
Grabbarrna gjorde ett vad förra veckan,
om Erik rakar av sig håret gör Emil också de,
Om Emil gör de så gör Gustav och Adam de..
Så nu är alla grabbar rakade, nazistligan ser det ut som.

cant you see what I see?!

Fläskläppen är  borta, jag är frisk igen, jag mår kanon :D
Jag är ledsen för satt jag inte kan vara med på piratfesten imorrn men men inget att tjura mer över..
Idag har jag solat, asskönt!
Ikväll ska vi gå ut, har inte varit ute på typ rätt länge nu så det ska bli riktigt kul. Först lite förfest på klipporna och sedan lagergrens röj!! :D  wiie taggad som fan!