loov

än så länge har jag inte ens märkt att det är lov och lär inte märka av det förns skolan har börjat heller.. alldeles för mycket att göra osåå..

Jenni ringde precis nyss, allt hade börjat med kaos men så brukar det ju bli när det handlar om kapten katastrof haha.. men det löser sig alltid som vi brukar säga.. och tänten har redan lite hemlängtan till sin nya kärlek.. keep on fighting vill man så klarar man allt.. hihi inte van och säga så till henne men men.. ibland chockar hon allt. första natten skickar hon smset 'här är mitt nya nummer jag är full och har 3 nya bästisar' haha så det där går nog kanon...

själv sitter jag och funderar på hur jag ska göra ikväll.. behöver egentligen bara va hemma o ta det lugnt men vet inte fall jag har tålamod till det.. får se vart jag hamnar så att säga..

skänker en tanke till alla er som bodde i dom nerbrunna husen i Åby också, har tänkt på det ända sen jag hörde om branden. helt sjukt, hemskt, något som man inte tror händer..

min bästa vän

inte skrivit på ett tag nu.. har jobbat hela den här helgen också.. har fått ett nytt jobb nu så jag jobbar på Deli nu med, riktigt kul faktiskt.  även om man blir lite sliten o jobba på två jobb samtidigt men det där går bra än så länge iaf.. även om jag varit trött så har jag kunnat gå ut efter jobbet både fredag och lördag och igår va det personalmöte och åpersonalfest på deli så kul har jag haft hela helgen hihi..

dock är det en liten detalj som ligger och skaver. i fredas va sista gången på ett bra tag jag va ute med min bästa vän Jenni, Blixten mcdriver, kapten katastrof, Charls, Karlsson. Hon flyttade till London igår och bara för att jag vet att du är borta så saknar jag dig redan vad ska jag göra nu dåååå, vem ska va min karatewoman som tar alla mina smällar och fungerar som världens bästa bollplank vem ska va katastrofen om helgen vem ska vara så ärlig mot mig att jag bara vill slå dig för att jag vet att du har rätt och faktiskt vågar säga det rakt ut usch det här blir bra, jag får helt enkelt komma snart... måste tänka positivt YEAH



trött

jag har kommit fram till att ett liv som livlös är sjuukt jobbigt. har varit ledig ca 4t timmar den här helgen så nu är jag helt slut. dags att ta nya tag nu då, kanske ska börja ta tag i sånt som kallas skola oså med. fast jag har ju iofs typ inget att göra. ganska skönt ändå..  det va som jag trodde den där överlyckliga o energisprudlande Lovisa försvann i helgen..
nya tag JAAAA


Glaaaad

Idag är jag på riktigt bra humör fast jag vet egentligen inte varför.. för jag borde egentligen vara typ arg o deppig med tanke på allt som händer runt omkring mig just nu.. haha men va fan jag dansar i stolen till Miss li.. kan ju inte bli bättre.. och jag borde verkligen gråta om jag tänker på hur min helg ser ut..

fredag jobba 17.30-21.30
lördag jobba 06.00-16-00 vidare till nästa jobb och jobba 19.00-01.00
söndag jobba 12.15-21.00

men jag får ju pengar på söndag komme jag inte vara på lika bra humör dock så jag får njuta av stunden här i min stol tillsammans med Miss li.

jag tror det är vädret hihi :)

Dansa med mig :)

pinsamt

idag har jag fikat med Malin alltid lika trevligt dom få gångerna vi träffas :D
Sen åkte jag och myste med Sally. Så ville hon se på film och nu kommer det pinsamma...

Jag såg verkligen Grease för första gången i mitt liv idag.. :o inte helt okej haha
Den va aaas bra hihi :D 

saknaaar

I MISS YOU <3



Lovisa och Viktor
det är så det ska va :)


usch

sjukt arg, irriterad du är vidrig. hur svårt kan det vara....
ÅÅÅH jag vet att det finns folk det är den sämsta ursäkten att komma med.
Det här är så jävla larvigt. USCH gå och lägg dig det här är inte helt okej...

 


skönt

Idag har vart en tuff dag, NOT.. har varit i skolan en halvtimma för att sedan inse att jag bara hade seminarium och sen gå hem. så min skoldag va 10.30-11.00. helt okej tid ändå. men det behövdes har inte sovit nästan nånting inatt så nu ska jag lägga mig och sova en stund och sen läsa i min engelska bok bara för att jag är så duktig.. hihi

Funderar på att åka till Linköping över natten.. skulle behövas, du ger mig alltid sån sprakande energi :D


en vanlig upp o ner dag

imorse vaknar jag av väckarklockan kl 7. jag blir as arg och tror att det är mitt i natten. straxt efter får jag ett muntert sms av fredrik där det står i princip att jag verkligen måste vara i skolan kl 8 det fanns ingen jag ville döda mer vid det tillfället. no offens fredrik <3. joo det är så här va att vi gör ett grupparbete i fek b och då bestämde min älskade grupp utan min vetskap att kl 8 en måndag morgon blir det plugg. o jag som skulle börjat kl 10 egentligen.. men men jag gick dit ocxh tilda va sen men efter mkt om och men så gjorde vi iaf vår lilla fek så nuy slipper vi lektionen på torsdag vilket betyder att jag är ledig både onsdag och torsdag den här veckan så trots att det tar emot så får jag väll tacka min lilla grupp för den.. <3
bilder från fek lektionen blev det också under tiden som vår lärare skällde på folk som sov och skrev med permanent penna på whiteboarden..
   


nu är jag världens bästa dotter som helt frivilligt lagar kvällens mat. det blir fiskgratäng med kräftstjärtssås. mums. jag borde flytta hemifrån för jag är grym på matlagning hihi.

sen om jag hinner så blir det promenad med Malin, long time no se - SKÄRPNING. men måste se på tv kl nio riktigt viktigt. i värsta fall får vi skjuta upp promenaden för jag måste verkligen se det programmet. och jag tänker inte säga vad det är för det är för nördigt hihi.

PUSSSSS PÅ DEN

dagens gåta

det är 3 myror som går i ett led

den första myran säger - jag har 1 myra framför mig och 2 myror bakom mig


den andra myran säger- jag har 3 myror framför mig och 2 myror bakom mig


och den sista säger jag har 5 myror framför mig men inga bakom mig


hur kom det sig?
 


Svar- Dom ljög :P







höstdag :D

Det är sådana här dagar som gör att man verkligen älskar hösten. Världens mysigaste dag :D

                       






why do you see right trough me...


sova är överskattat..

Inatt har jag vaknat 17 ggr och varit heelt säker på att jag sovit bort hela dagen. så varje gång jag vaknat har jag varit nära på att slänga mig ur sängen o få ångest för att jag sovit bort hela dagen.. Antar att jag är lite nervös ändå.. jag brukar aldrig vara det, men självklart så är jag det idag.. usch jaaa. Bara hoppas på det bästa o annars får man ta det med en klackspark.. hihi


inte helt okej

Det är inte helt okej att sätta ett prov kl 15.00-17-00. och speciellt inte när man måste räkna och ha sig. varför valde jag ekonomi för.. bra fråga men jag kan ju iaf skratta åt mitt lilla prov när jag får tillbaka det och sedan hitta på 10000 ursäkter om varför det gick som det gick.. skämtet

ikväll blir förövrigt en lugn kväll ska ut o äta med mamma o pappa osåå.. mysigt och skönt.
blir nog lugnt hela helgen faktiskt, tror det kan behövas efter den här veckan.. och på tisdag ska vi nog beställa studentmössa.. iiiih sjung om studentens lyckliga daaar

En liten gammal bild på den

när jag träffade min man...

Igår va dagen, Jennis födelsedag och dags för fira!
vi drar oss mot teaterbaren efter vårt besök på deli. och där är han. han sitter där med sina vackra blonda lockar. men sitt vackra leende och hans ljuva stämma hörs lite dolt i vimlet.. Han ser på mig och jag tar steget. Jag går fram till honom, jag känner hur det klickade. Det va kärlek vid första ögonkastet. Han tar i mig jag tar i honom, nu är det bara giftemål och barn som väntas... =) HAN ÄR MIN!!!!



men jag skulle kunna hata jenni som tvingade mig att ha på mig den där tröjan i sympati till henne.. men den bjuder jag på för som sagt, Lovisa Gustavsson klingar riktigt fint =)

läskigt instämmande låt



this is just how I feel :$

höst och såå

Efter att ha umgåtts med Disa hela eftermiddagen kände jag att en lång höstpromenad skulle sitta fint :)
och det va faktiskt riktigt skönt, älskar att bara gå o rensa huvudet på alla konstiga o dumma tankar o bara lyssna på min dåliga musik på mobilen som gör mig asirriterad för att det är glapp i sladden så den åker ur hela tiden. men trots detta så är det hur skönt som helst att bara få vara för sig själv och rensa huvudet. Det behövs faktiskt...


mot bättre tankar..

dagen igår började faktiskt riktigt kasst. jag går till skolan trots att jag mår piss sen när jag kom dit va min lärare sjuk så jag blev arg och gick hem igen.. försökte va duktig o läsa min engelska bok men somnade hela tiden och fastnade för olika tv program. kände mig mest deppig hela dagen. så tillslut fick jag ångest över mig själv och tvingade med jenni på en långpromenad så jag kunde skrika av mig på någon.. det va riktigt skönt och vi pratade om precis allting.. sen när jag kom hem vid nio halv tio snåret ringer klockan och det är Linns härliga stämma.. en fika va hon och emelie sugna på, jag kände att de va likabra att haka för jag behövde verkligen få tänka på annat ett tag till.. så vi slutade på världensbar och sen delhi, precis vad jag behövde tackar tjejerna för en kväll med många skratt och mysigt sällskap hihi.
dock mådde man som man förtjänade imorse då det plingar på dörren  vid halv 8 då va det golv läggarna som skulle lägga nytt golv. så jag gick till skolan för jag kunde ändå inte sova. och självklart hade jag ingen lektion den här morgonen heller men jag lyckades hålla mig kvar så duktigt så jag gick på min enda lektion som va idrott. vi blev filmade av några engelsmän som tyckte vi va snygga -tror jag- sen va de solstund med Linn Fredrik Elin och Tilda.. och nu sitter jag här hemma och väntar på att Viktor ska ringa och säga att jag kan komma och leka hihi..
     
   

På senaste tiden...

På senaste tiden har jag

målat om mitt rum,
mest färg på mig och minst på väggarna. men nu är det iaf färdigt och mina väggar är inte längre lila med rosa färgade blommor på en 3 dm bred bård. nu är dom viiita. haha påhittigt va =) 


     

firat Robins 20års dag,
av mig och jenni fick han en porrtidning, fyra muffins och en kungen öl, tror han va helnöjd =) dock blev kvällens höjdpunkt drickfontänen han fick av vitkor och viktor, det är den på mittenbilden. rom och cola blev kvällens drink..

   

tagit smygfoton på Disa 
dom va till hennes present som jag ändå glömde att jag hade tagit

 

kvalitets tid med mamma
vi fördrev tiden på en djuraffär i väntan på att nordic skulle öppna. sen åt vi thaimat. brorsan va också med men honom fick jag inte på bild..

 

utforskat nya frisyrer med Elin
vi funderade på det här med mycket lugg åt sidan. tror att det kan göra sucée en vacker dag =)
   

Firat Disas 18års dag
vi va för upptagna med annat för att ta bilder. dom ända som togs va på bussen till stan. den bästa blev självklart på födelsedagsbarnet som hade den kortaste kvällen av oss alla =)



restaurang och bio kväll med Viktor
kommer inte ihåg vad filmen hette men det va en polisfilm och båda somnade. så bra va den haha
men maten va god iaf =)

     


har gjort ganska mycket mer men det här va iaf det jag hade bild på.. livet bara leker  =)

..

hur svårt är det att svälja sin stolthet.. jag vill inte va så här, jag är inte sån. men jag kan inte gå med på det längre. snälla svälj stoltheten o säg förlåt o sen är allt bra. eller åtminstonde bara säg hej. varför är det alltid jag som ska komma o låtsas som jag inte bryr mig. för det gör jag, alldeles för mycket. det jobbiga är att jag vet att det kommer sluta med att jag tänker att allt är mitt fel o att jag är världens svin. just nu känner jag att jag är det, men vill bara att du ska förstå att jag blir ledsen.. vet inte varför jag skriver det här, iofs så kommer du nog aldrig läsa det ändå o om du gör det så är frågan om du ens förstår att det är om dig. men om du nu skulle förstå det så snälla jag begär inte mycket. egentligen bara en sak. att du inte behandlar mig som skit, för jag har känslor trot eller ej men jag tar åt mig.


parkeringsböter

snälla din lilla slyna gör så något mer gör mig arg.. 450 kronor i böter yeah. blir så trött jag tyckte ju att jag kollade noga efter den där jäävla skylten men nej klart jag kollade på FEL JÄVLA SKYLT. åååh jag är så jävla klantig jag har inte råd med dom pengarna just nu, jag hade ju lagt undan pengar tyill paris men där rök dom. iaf lite av dom.. orkar inte. gah va arg jag är.. det är fan som sally säger, allt händer fan mig nu. jag blir så trött på allt.. inte en sak i taget nej ta allt på en gång istället .......