kaos, otur, klantig, skönt.

Helgen har varit väldigt speciell. Även om jag är världens klantigaste på jorden så tar det har fan priset.
 
Det börjar med att jag försover mig och missar flygbussen i fredags. Efter mycket om och men kommer jag till flygplatsen. Då märker jag att plånboken är borta. löper runt och letar efter rätt buss. Och tillslut så hittar jag busschauffören som säger att han lagt den på servicedisken. Så jag får tillbaka plånboken.
Det blir strömavbrott på flygplatsen så planet blir försenat. Väl i stockholm så är det bilkö. Så kom inte till norrköping förns åtta tiden.
Lördagskvällen va super mysig. Det blev även lördag. Var med Wille hela dagen och det kan ju inte bli annat än lyckat! världens bästa unge! :) <3
På kvällen åkte jag till Jenni för att överraska Linn på hennes inflyttningsfest. Natten slutade i panik och plånboken försvann på riktigt den här gången. Så söndagen vaknade jag upp med en telefon som inte fungerade och utan plånbok. Så hela söndagen ägnade jag till att spärra kort och försöka få fram om jag kunde flyga utan någon legitimation. Och det sa dom skulle gå bra. Nettan o bosse kom förbi, jag va inte så social men kul o se dom varje fall! länge sen sist, Mormor kom och lagade mat, dock va jag kanske inte den roligaste tjejen att umgås med, ångest och bakfull. Men det va kul att hinna träffas varje fall!
Åkte hem till pappa och åt thaimat till kvällsmat och kollade igenom farmors gamla smycken. så nu har jag fått lite nya tillskott i smyckesskrinet :)
Imorse gick vi upp vi 5. stressar till arlanda. Blir fast där för flyget blev 3 timmar försenat!
Nu sitter jag i oslo. Har fått ombeställa flyg 3 ggr nu. de 2 första flygen till bergen blev inställda. så nu hoppas jag på att det som går kl 16.20 kommer att gå!!
 
Jag vill heeeeem!!! Jag är trött och tjurig. Jag har ingen plånbok och börjar bli trött på oslos flygplats. Men bredvid mig har jag några snälla norska tjejer, alla åker ensamna så vi turas om att passa på varandras saker när vi vill kpa kaffe och så :) tur att det finns snälla människor!
 
 

Min <3 Snö

 

Im coming home for christmas!

Japp, första julen hemma på 2 år.
För första gången på länge så känner jag att jag ser fram emot jul!
Tänk er hur härligt att va tillsammans ALLIHOPA, Hela familjen!!!
Nu måste det bli snö!
Och i år är det hela paketet som gäller (rim, finast paketinslag, dyrast present till Lovisa)
Och så ska vi ha smörgåstårta på julbordet?!
 
Och inte bara det, 25, dagen då man träffar alla sina vänner!
Eller varför inte köra en dubbel, 25 norrköping, 26 stockholm?!
 
Ett minus att inte Kimmy blir med, men vi får fira när jag kommer hem! :)
 
Okej, kanske blev lite töntigt glad nu.
Men jag gillar töntigt.
 
 
 

Trött

Mina ben värker, mest knäna.
Det sticker bakom ögonen.
Armarna är tunga.
sliten till 1000.
Mycket jobb nu för tiden. 1 vecka kvar sen ska allt bli som vanligt igen.
Lennarth (restaurant chefen) har varit 50% sjukanmäld, vilket betyder att jag bara jobbar kväll. Och nu ska han ha semester 1 vecka, vilket betyder dubbeljobb 1 vecka. MEN jag ser ljuset, för efter den semestern så ska vi börja som tanken var redan i juli. varannan helg tidig och varannan helg sen. alltså kan jag sluta vid femtiden varannan helg, hur bortskämd är man inte då?! PLUS 1 helg i månaden helt ledig! Eftersom julbordssäsongen börjar snart så är det viktigt att inte vara allt för slitna. För då innebär det långa dagar med många sittningar och mycket stress.
Roligt men slitande :D
 
Nu ska jag städa och gå och lägga mig och vänta tills min man kommer hem! <3 :)

långa nätter

Ligger i sängen och jobbar. Gör alla scheman för november och december. Sånt tycker jag är ganska kul, till en viss gräns. Men men, målet är att bli klar till imorgon, SEN kan jag förmodligen boka biljetter hem över jul det här året. Jag hoppas på det varje fall!!! :D Har inte firat jul hemme på 2 år så nu tycker jag att det är dags, så då borde jag få EXTRA många julklappar i år?? :D
 
Återkommer med mera besked! :)
 

För er som inte orkar så mycket text.


Disas födelsedag, (både upp och ner)
Temys, pyjamas, stor tekopp.
 
 
Restaurangen blir bedömd i tidningen.
 
Bilder från en kväll i restaurangen
Hej då Rim kväll :(
 
Challe är med och leker
 
 
 
Lyckobild!
 
 
Glass!
 
 
Bild till vinfest tidningen
 
 
Söndagsfotboll
 
 
En kväll på taket
 
Cathrine min nya favoritfrisör!
 
kockar...
 
 
Gunhild, en av mina närmsta väninnor här i Bergen :)
 
 
En dag med min kära.
 
 
Bryggen
 
 
Innan Frida kom till Bocca ;)
 
 
 
 
just kidding..
 
 
Med Vänliga Hälsningar
Lovisa Amalia "Bobbo" Bjälke
 

höstväder

 I Bergen är hösten inte lika mysig som hemma. Färgerna är mysiga, men ramlar av fortare eftersom det är konstant regn från och med september-mars/april... ish.. Så väldigt grått. Detta kan lätt resultera i nedstämt humör och höstförkylningar. Än så länge har jag klarat mig ganska bra från båda två.. (peppar peppar).
 
Förutom att jag lidit av migrän 3 dagar och konstant huvudvärk i 1 snart 2 veckor. Det gör mig lätt irriterad och jag är inte alltid den trevligaste människan på denna jord. Dom som det mest går ut över är Kimmy och Lenny (Lenny är min chef och den jag jobbar mest med) Dom får ibland säga till mig när jag går över gränsen och överreagerar. Det är dock Kimmy som får höra alla mina "spyor" När han kommer hem och jag klagar och spyr ut allt i en timme innan det är hans tur att prata. Men Jag sätter pris på att han lyssnar och att han hanterar mig! Kimmy är bra, han är väldigt bra!!
 
På senaste tiden har jag också börjat leta runt efter min vinter semester. tänkte någon/några veckor i varmare breddgrader. Dykresa!!! Saknar att simma med sköldpaddor, simma bredvid en valhaj, leka med nemos, och beundra min bästa andra värld, under vattnet! Det är helt fantastiskt!!! Så det är mitt nästa mål. Har även kommit på ett mål med livet den här veckan. Jag ska uppleva alla världsdelar. Då menar jag inte bara en gång i en världsdel, utan att uppleva- se kulturskillnader, flera olika land så en inblick i samhället. Jag älskar att resa, det behöver inte va länga resor, men 2-3 veckor kan ge mycket!! Nästa resmål suktar mot sydamerika :D
 
Jag tror jag måste lära mig att uppskatta min vardag lite mer! Jag har det ganska bra ändå. Jag kan bestämma över mina arbetstider ganska mycket, jag tränar fortfarande och tycker att det är kul, jag har helt okej med pengar, min familj är bäst, min kille är inte bara snygg han är bra också, jag har en lägenhet som jag trivs i, jag har gott om vänner som jag kan prata, umgås, skratta och gråta tillsammans med. Jadå, jag har det bra, jag måste sluta deppa över vad jag inte har! Den här veckan har jag tänkt väldigt mycket på min älskade och saknade kusin Wille! Måste komma hem och hänga lite snart
Lycka <3