senaste tiden..


 
jag har lekt tiger, haft kvalitetstid med Gunhild, egoboost, fått blommor av en gäst och varit hundvakt till Sean.
Kimmys pappa har varit på besök också, det va trevligt. har dock inga bilder från de...
 
Jag är så jävla pank just nu. Vill ha den 10e!!! Vi fr lönen då nämligen.. Det ända jag har nu är drickspengarna. och lånade pengar av Kimmy... Hatar att låna!!!
Vinna på lotto kanske?
 
 
 

tjena!

TRÖTT PÅ ATT VARA "SJUK"
Jag blir alltid typ sjuk, istället för att bara bli svinsjuk i 3-4 dagar så ska jag gå och vara superförkyld, hosta tills jag spyr i 10 dagar! Inte tillräckligt sjuk för att inte vara på jobbet liksom. Snälla ge dig. Pallar inte liksom!
 
Annars mår jag bra! Måste säga att listor är det bästa som finns.
Speciellt kom ihåg listor eller att göra listor.
Allt borde finnas i listformat!
Lennarth gör narr av mig för att jag alltid gör listor på allt. (Lennarth är min chef)
Men själv tycker jag det är svinbra!!
 
På senaste tiden har jag haft 2 STORA MONSTER i lägenheten.
2 jättestora spindlar!
jag har tagit mig mod till att gå nära och döda dom, för det får fan inte finnas såna hemma hos mig.
Usch, äckligt, läskigt, kan inte sova.
 
"Russetiden" har börjat. Det är alla studenter i Norge, från och med valborg (eller strax före) till och med 17 maj så har alla som ska ta studenten russetid. Dom är fulla 24-7 och har uppdrag att fylla. Allt går typ ut på att skämma ut sig. så det här kan leda till det mesta kaos i stan, både ul och jobbigt. men dom verkar ha jävligt kul varje fall.. På kvällstid så rullar dom.
Under hela gymnasietiden så sparar dom ihop pengar till rullningen. så hyr dom bussar, ibland bygger dom till och med om inredningen i bussarna. hyr chaufför för alla veckor. Så åker dom runt i stan och rullar.
 
Fett ändå. Nog med Bergenskultur för idag!

hade på bade med sjokolade°

Vardagar

Jag var hemma från jobbet igår, sjuk och jävlig. men insåg att när man är hemma blir man nästan ännu mera sjuk. För att man tycker så synd om sig själv, och för att man bara är inst'ngd och inte får någon friskluft. Så jag har bestäm mig för att jobba idag. Har varje fall ingen feber längre tror jag..
 
Snart kommer mamma, Lasse, Victor, Pelle och Wille. Det ska bli så himla kul!
Får se vad vi hittar på, det beror ju lite på det underbara bergenvädret. De senaste dagarna har det bara varit spöregn och blåst så in i helvete. Men hoppas att det blir bättre när dom kommer. Så brorsan kan få se alla fina bergsutsikter! Bergen kan vara bra vackert.
 
Nu ska jag äta och göra mig fin till jobbet.