typ hej :D

Idag har vart en ganska bra dag.. dock huvudvärk !

va hos farmor o farfar förut.. dom tycker dom är så gamla så dom vill ge oss saker hela tiden för dom tror a´tt dom snart ska dö, så dag va vi nära på o få ett blått plastfat som vi kunde lägga typ frukt eller nått annat bra... ända till min bror sa att vi redan hade ett sånt där fat hemma.. då blev farmor glad för då tyckte hon att hon va lite hipp ;)
sen somna jag i soffan efter den goda tårtan men farmor gick och väckte mig hela tiden för att dela med sig av sin fina kunskap om hennes gamla servis... du vet väll att man hade en speciell bricka som man skulle ställa smöret på!? en till varje person!!!! mycket viktig kunskap ändå! tack farmor :D

en annan kul sak om min farmor... förra sommaren så bytte vi brevlåda hemma då kom farmor o farfar förbi för att göra något viktigt ärende..
farmor: misstolka mig rätt nu, men ser inte brevlådan lite ut som en soptunna (och kollar rakt mot soptunnan)
mamma: farmor det där ÄR SOPTUNNAN!
hahahaha farmor är SÖT!

nu är man hos Viktor som sitter o pratar i telefon och är allmänt osocial... men jävligt social mot personen han pratar med.. det är ju bra :D då har ju den kul iaf.. nej tänk inte på mig här sitter jag och skriver blogg HEEELT ENSAM!


PUSS


L...

T: Don't be mad, don't get mean
N: Don't get mad, don't be mean


*I wanna talk to you
Last time we talked Mr Smith you reduced me to tears
I promise you that won't happen again*


Back it up, back it up
You got it, you got it


ensam trasig farlig

Kul :D


ska träna nu :D alltid nått positivt..


what I gotta do know?!

som att nån ens bryr sig vad man skriver...




pricken över i?!


:D

 bra dag idag :D

har vart typ Lovisa Fredrik dag idag :D
vi har:

  • tagit oss en välförtjänt sovmorgon till 11.30
  • gått en runda på stan
  • lekt baywtach i regnet
  • höga knän i trappan
  • fis har fisit i hissen
  • ätit upp fis o tildas godis

en mycket bra dag...
177470-55


plus i kanten

Fredrik Löfgren...

ville bara säga att jag tycker det va bra att du inte börja John Bauer
Du hjälper mer än du tror!

STORT PLUS TILL DIG!

:s


Jag har alltid undrat varför dagar som inte borde finnas finns...

dagens irritation:
kommer till fotbollen och har glömt sport BH strumpor och t-shirt så rehab va min enda utväg..
dagens rehabtema: samla bollar eller rättare sagt slav åt Tomas den lata fotbollsläraren som gör allt för att slippa röra på sig. Sen när jag samlat ihop alla bollar i målen så tar den ena målvakten alla bollar o skjuter iväg dom till ANDRA SIDAN PLANEN!!!!! ooo inte fan går jag och hämtar dom då för skjuter man iväg dom med flit tror man ju att han inte vill ha dom! nae men då en minut senare står han o skriker att han INTE HAR NÅGRA BOLLAR! gaaaaaaaaah o vem får skiten från den lata fotbollsläraren för detta då?! LOLLOO

Vill tillbaka till fjällen!!!!!!!

snart fotbollsträning i lilla åby också.. hoppas det blir kul så man har gjort nått kul en dag som inte borde finnas men ändå finns...


Dagen STJÄRNA!

Disa räddade min dag trots att hon inte vet om det...
Disa du va nog inte trött den va jävligt rolig :P
Iaf om man har min humor.. (o nu va jag till o med på dåligt humör då måste den va kul!)

http://www.youtube.com/watch?v=j80YDDfiaT4






Irritation

ännu en sån där dag som börja så dåligt och sluta så dåligt! men ändå liksom allt i mitten har vart okej..

det börjar med att jag vaknar en timma för tidigt, somnar om och vaknar sedan utan väckarklockan exakt halv 7 då jag ska gå upp.. för ovanlighetensskull så låg jag bara kvar en kvart i sängen UTAN ATT FÖRSOVA MIG! kors i taket.. sen iaf så går jag upp och nu är morgonhumöret INTE bra. det bröjar med att vi bara har äckligt bröd, så då måste jag hämta annat bröd i frysen i källarn... tror du inte att det ligger sjuuuuukt många grejer i vägen för kylen jooodå så jag slängde bort allt och lyckades ha ner en kruka på cupen.. men tror inte den gick sönder :S sen när jag väl hämtat det där himla brödet så ska jag rosta det när jag satt i sladden i brödrosten så slår jag huvet i hyllan ovanför brödrosten!! Där gick sista tåget då stog jag och skrek o hoppa i golvet tills pappa lugnande ner mig.. sen efter det kom inga fler missöden förns jag sitter på föreläsningen, det börjar med att en tjej på föreläsningen kommenterade allt och garvade ni vet sådär jätteirriterande plus att dom brevid mig satt o snacka konstant! gaaaah va jag hatar mornar.. sen efter det hade jag labb den gick bra sen åklte jag hem o va hemma till klockan ett.. mycket skönt sen i skolan igen har jag styrkeprov gick ganska bra faktisst :D sen när jag kom hem hade vi piknik i lillsjön jag jenni anton linus och viktor.. mycket trevligt nu är jag hemma och fick en såndär akut depprission som bara jag får! jag hatar dom! så nu ska jag lägga mig i sängen o försaöka somna utan att va allt för deprimerad för då kommer allt bli skit imorrn!

JAG VILL HA SOMMAR!!!

I could be brown
I could be blue
I could be violet like sky
I could be hurtful
I could be purple
I could be anything you like ¨

förövrigt en sång som gör en lite glad iaf :D


Utmaning

Tilda har utmanat mig att skriva om 6 egenheter om mig själv samt att utmana 6 nya personer att göra detsamma.
Detta är reglerna:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

 
Går aldrig utan mobilen utan mobilen i närheten blir jag stressad. vet inte varför men jag är sån som lätt blirrastlös och måste hela tiden ha något att titta på eller leka med. då är mobilen perfekt. En hel dag utan mobil går bara inte. Går den sönder tar jag mammas.

tejboll efter varje träning eller match sparar jag all benskyddstejp. Idén fick jag av Lisa Fridström, dock så är hennes något större men jag jobbar på de. det är alltså en boll som består endast av benskyddstejp.

K och A brunnar lustigt nog måste jag alltid gå tre gånger på alla K brunnar, en dum idé jag haft sedan jag var liten det betyder tur i kärlek, dock så har de nog aldrig faliit in haha men man kan ju alltid fortsätta inbilla sig. Och alla dessa A brunnar betyder otur så dom får man INTE gå på för då får man otur. När jag var liten var jag så dum att om jag hade gått på en A brunn gjorde jag själv så jag fick otur på nått fiffigt sätt...

planerar människa jag lyckas alltid planera veckan som kommer redan veckan innan. det är träning det är plugg och så ska man hinna med vännerna där i mellan. haha får alltid höra det av Alexandra när man ringer och ska bestämma när man har tid att ses brukar låta ungefär såhär : nae måndag tränar jag, tisdag ska jag va med ...... , onsdag är det träning, torsdag kanske jag kan beror på hur mycket jag har i skolan och på fredag ska jag och jenni.... lördag match och söndag då kanske jag kan =D om jag inte ska fika med Lina som vi oftast gör på söndagar..

snarkar och smaskar det är inte roligt att sova med mig om man förväntar sig en lugn och skön sömn. jag både snarkar och smaskar, kan även förekomma att jag pratar i sömnen. Sist fick jag höra att jag hade varit tyst hela natten men sen på morronen runt klockan 5-6 någon gång hade jag börjar snarka på både in och utandning haha.

morgonhumör och försovning mitt morgon humör är inte att leka med. jag blir arg för minsta lilla. och jag lyckas alltid försova mig, på fotbollen brukar dom slå vad om vem som kommer sist till samlingen och jag brukar alltid vara en av de nominerade - Skärpning! plus att jag nästan alltid får springa till bussen och bara det gör att mitt morgon humör blir ännu värre!

men bli inte rädda jag kan vara snäll ibland med.. försöker i varje fall.. ;D