mors dag

Balen blev lyckad alla va fina! Bilder kanske kommer senare om jag orkar :P

Idag väckte mamma mig vid tio o sa att vi skulle åka till moster o skulle jag med åkte vi NU. tog på  mmig bikinin o satte mig i bilen. Solade från 11-17, nu är jag rööödare än tomten, tomaten men inte rödare än mamma :D

När vi kom hem lagade jag morsdagmiddag som  vi nyss ätit., sjukt gott chockad själv! :D:D

Kanske borde göra något av kvällen också :D  mysa! <3


Bal :D

Mina vänner är stressade för att jag intbe börjat göra mig iordning. Men vadå? En skönhet som mig behöver väl inte fixa så mycket?! :P Började morronen med glass i solen med Emelie. Sjukt bra början!

O igår hämta vi Danne! Jag fällde nästan en tår :D Perfekt dag igår med min bästa bästa bästa vänner!

Idag ska bli en bra dag!
Vi hade iaf tur med vädret! :D:D:D

Potta

Sitter o väntar på att klassen ska dyka upp :)
Dags att vädret blkir bättre snart tycker jag, fint vädder nästa vecka och veckan efter det är  ett MÅSTE hör du det gud?!?!
Vet inte om jag har städat lite typ pinsammt mycket :P ni vet sådär så att bordet är dukat, maten redo för värmning, inte en fläck på golvet.. haha känns jättepinsamt fast kanske hellre så än när det är som värst i mit rum? :P haha då skulle dom iofs inte komma in. Nae okej städat är bra men det är nästan föööör städat :P När jag vaknade hade mamma lagt på dukar o pyntat med massa blommor på borden :P haha sötaste :D Nästan så jag borde ta kort men där går gränsen! :D

Förresten så har jag vart hos frisören, och det är ett stort steg för mig. Jag är rädd för frisörer. En gång när jag var gjorton och skulle klippa uppklippt för första gången så sa jag det till frisören och förklarade hur jag ville ha. Det slutade med att idioten klippte pottfrilla fast i tre olika längder, liksom tre pottor i håret!! hur kul va de då?!  Inte nog med det, det va tre dagar före nyår och det var omöjligt att få en tid nånannanstans för o rätta till de! så varje gång jag kommer till frisören så säger jag det så att dom blir rädda och gör sitt bästa :P Men den här gången blev jag iaf nöjd. :D

FnizZ

Laga mat, champions league, trevligt sällskap, kanske grillning..

Imorrn kommer hela klassen hit då ska jag bjuda på mat och hoppas på att det inte blir stel stämning! Men det blir nog bra får göra mycket mat så kan alla äta istället för o prata :P Har hört att det är ett bra sätt att få tyst på folk :P

Kollar på rent hur, dom spelar drakar och demoner eller nått, han är grå runt ögonen och flickvännen är inte bättre hon. Stackars barn! Tur att jag alltid städar mitt rum :D:D

Dags att laga maten till imorrn ;D

PTSD

Kaffe med mjölk, oboy med grädde, banan, apelsin och en jävla massa böcker. Skriver om psykologi, tror snart jag själv kommer utsättas för det jag skriver om, posttraumatiskt stressyndrom. Ska hinna klart innen fem, dream on baby! men men får sitta hela dan hela natten lämna in imorrn bitti innan lärarn hunnit kollat sitt fack och säga att jag  lämna in exakt kl fem när han gått hem :D yes!

Jag vill soooooola!!! måste typ sola varje dag den här veckan för o sola ifatt alla mina bruna vänner, man vill ju inte va en blekfis på lördag. För då är det baaal! :D alla kommer va så fina så fina :)

nae men usch jag har inte tid med det här. Jättejobbigt!!!

gotta get that!

Dags att sätta sig o plugga sista arbetet nu då.. Psykologi B. Inbillar mig själv att det är kul så blir det lättare, ska bli grymt skönt o lämna in det imorrn o känna sig färdig! då är frågan, hur fan kunde jag anmäla mig till två kompletteringar?! vilket  innebär två arbeten två redovisningar två bokrescensioner plus två prov på plats. svenska och engelska, allt ska va klart och göras direkt efter studenten.. Men men det blir som det blir. :D
Ser fram emot imorrn, så vi kan fira att vi är klara!!! Så snart börjar det, onsdag kör vi igång! :D:D

nae dags att sätt sig in i Estoniakatastrofen! Katastrofpsykologi, mycket intressant!!!

jobb

Ska jobba ikväll, sista gången innan jag åker..
Lite sorgligt, hoppas på roligt folk ikväll! :D
Kul och jobba igår hoppas på en likadan kväll ikväll!

Massa av mina vänner är och öser i Varberg hoppas dom har kul ikväll, jag vill meeee :P
Men men  vad gör väl en bal på slottet? ;P

Nu kom 4 tjejer till brorsan, förfest på gång. Jag kan inte bestämma mig om jag ska äta något mer innan jag jobbar. Åt för en timma sen så är proppmätt nu, men om jag inte äter något mer så kommer jag ju va sjukt hungrig redan vid elva o jobbigt o jobba hungrig! fan i-landsproblem?!


ajja sjukt tråkigt inlägg, men måste spara min ösiga sida till jobbet ikväll ;P KOM TILL MIG OCH GÖR MIN KVÄLL ROLIG?! :D


:)

Tyvärr så gick hans fotbollskarriär inget vidare så inget mer om min son! :/

<3

Han kan inte bara sjunga... Han kan dansa också!!



Stolt tjej!

Min framtida son!


skruvborr

Jag pratar sönder pappa medans han tvättar fönstrena, han står på två olika stegar för att nå ipp till fönstret högst upp.. Mest för att dom var för lata för att ringa fönsterputsaren, jag kan själv som han alltid säger! Överskattat. Nu tappade  han skrapan för tionde gången, farmor ringer och frågar om vi river lägenheten. Jag pratar på han svarar trots att han bara hör vartannat ord jag säger. Men det är vardag i den här lägenheten, ingen lyssnar men jag pratar! I LÖÖÖV IT!

Räkmacka och biokväll!

Efter en lång smärtsam helg slutade kvällen med mysigt sällskap, världens godaste räkmackor och bio.
The uninvited... Inte så bra men skönt att göra något som inte va så ansträngande :)
Nu ligger jag i sängen och är helt slut och har ont i hela kroppen, imorrn ska jag kötta psykologi B, katastrofpsykologi inriktning Estonia olyckan.. Hoppas det är intressant för en hel dag och natt av arbete väntar!

helgens motto:
Smärta är kroppens njutning!


I did it!

Äntligen är det över, snabbgenomgång över loppet

Efter...

3km börjar känna av vänster knä men tänker att det är för att jag inte va uppvärmd än.
4km kramp i nacken, pappa masserar i farten
7km Jag tror att jag ska dö och är nära av att bryta!
8km blir akut toanödig men kan inte gå på bajamajor så jag höll mig
9km håll! håll! håll! den släpper inte förns 13km
1mil två tjejer skriker/sjunger "ont det gör ont", kom med i tv, vi va i bakgrunden
13-17km kändes riktigt bra inga krämpor!
14km 7km kvar, min vanliga träningsrunda (som jag sprungit 2 gånger)
15km jag räknar ner varje km och det tar längre och längre tid innan nästa skylt kommer..
17km MJÖLKSYRAAAAAAA I VADERNA!!!
20km 1km kvar och mjölksyran har gått över i KRAMP!!
21km MÅL kissade nästan på mig!

Nu har jag duschat o fräschat och sitter o dricker vin o äter chips, vaderna gör sjukt ont o magen skriiiiiker efter mat och av utmattning. 

Jag är nöjd! sluttid: 2.16 bra för o va så otränad som jag aldrig varit tidigare! :D





AJ!!

16 maj i Göteborg

Uppe med tuppen, har precis kommit tillbaka från morgorn rundan, sprang bara en mil idag eftersom jag snart ska springa loppet.. kändes som en bra uppvärmnning!
Okej jag ljög, har försökt sova tills nu men  är det inte skrikande bebisar så är det hysteriska katter sen kom solen och det fanns ingen rullggardin eller persienn.. Så två timmar sömn i en soffa har gett mig ont i nacken, ryggen och jag är trött, vill hem till min säng. Men NEJ jag klagar inte för jag ska springa häcken av mig. 15.40 går startskottet för min grupp, typ den sista, vinnaren har nog redan gått i mål då. Men jag kom på en sak, trots att jag startar i en av de sista grupperna så kan jag ju ändå vinna! Fatta chocken, eftersom jag startar typ två timmar efter första startgruppen så har han ju förmodligen hunnit fira ett bra tag när jag tar löpet mot målet och vinner heela skiten... Devore la gött?!?!?!

Dags att hämta nummerlapp, jag vill ha peppnings sms idag!!! kan behövas! :D

Puss på mina underbara vänner som ska supa skallen i bitar ikväll <3 ramla inte av båten för jag pallar fan inte o ta studenten ensam, inte like roligt fan!!

typ lite rädd osåå

resan gick bra tills  pappa tog över ratten och körde vilse för han inte lyssna på mig när jag läste kartan, jaa men jag hann inte va den populära ursäkten...
När vi änntligen kom fram till lägenhten som skulle va halvtom eftersom han som bodde i den va på väg att flytta ut och inte skulle vara i gbg den här helgen, så låste vi upp dörren utan att plinga på.. in kom vi, micron va öppen, tvätten va nytvättad, ipoden låg på i hallen, nytuggat tuggummi på bordet i tvrummet o ölburkarna i en hög i köket.. jag blev lite rädd men va glad att han inte va hemma iaf. Fatta vad pinsamt det hade kunnat bli! Hej här kommer vi och där ligger ni o har sex, hej Lovisa heter jag! haha nae det va iaf tur.. sen ringde vi honom och han hade glömt bort att vi skulle komma, men nu ska han hålla sig borta till 9 imorrn bitti så tidigt upp imorrn!

Riktigt spännande dag har det varit, avslutade dagen med en öl o en havspasta, mycket gott.. Pappa är fortfarande på vinet så det här ska nog gå galant! Laddningen är på höööög nivå (Y)

nu måste jag sova så jag orrkar med morrondagen, jag är sjuuukt laddad! oj oj OJ vad laddad jag är!!

Godnatt <3
 

Göteborg

Varför gav jag mig in på det här?!
Imorrn åker jag till götet för o springa halvmaran på lördag, jag har ingen kondition och har laddat med snabbmakaroner och bigmac närmsya veckan. Har inte tänkt på att alkohol kanske inte är det bästa för träning, har inte tänkt på att träning kan göra att man orkar mer, har inte tänkt på att sömn är  bra för kroppen, har inte tänkt på att man blir dålig i magen av energidryck om man inte vänjer magen, har inte tänkt på att jag får blåsor iunder fötterna av mina löpskor om jag inte vant in mig, har inte tänkt på att man borde ladda både psykiskt och fysiskt, har inte tänkt på NÅGONTING!!!

Jag är otaggad för o springa, jag vill va full o galen med mina vänner på studentkryssningen! vad ger jag mig in på!

maraton hade jag iaf tränat inför, det va ett mål. ett roligt mål, ett mål som jag aldrig skulle gett upp, men det här är sjuuuukt!


Får festa på vin till maten på lördag kväll med mamsen o pappsen, den ni!!!!


kycklingwok och nudlar

dagens känsla...


Hyllnigstal

Håller på med tal i skoklan och jag kan inte bestämma mig för vilket jag ska välja. Ett är till min moster, ett bröllopstal och det andra är till min morfar, begravning... Skriver det mest för att jag verkligen menar det jag skriver och hoppas på ett sätt att moster läser inlägget :) <3


Vi har samlats här idag för att fira Monika och Kjells bröllop.

Monika är min moster, moster-monkan som vi brukar säga. Monkan har alltid varit en stor förebild för mig, hon har alltid gjort det hon velat göra och det hon drömt om.

Det finns många minnen man skulle kunna ta upp men jag har valt ut några, första minnet var när jag va så liten att du stoppade ner mig i brevlådan, skrattade åt mig och tog kort på mig. Jag tror nog bara du var avundssjuk på att jag va liten och smal och du som va...

En gång tog du med mig och brorsan till fjällen, det var en nära döden upplevelse i bilen upp men lever gör vi och mycket skidor blev det.

Sen tror jag du tröttna lite på oss här hemma, för 2000 åkte du till Saudiarabien. Detta var en jobbig tid, man visste inte riktigt vad som kunde hända eller hur det var med dig. Sen ringer morbror och säger att jag måste komma hem. Hem kom jag och där låg du i vardagsrumssoffan! Chockade blev vi, glada framförallt.

Efter Saudi tror jag vi fick ännu bättre kontakt, jag följde med dig till jobbet och fick upp intresset för att bli sjukgymnast som jag är inne på en idag. 2002 var det året morfar gick bort, jag tror att hela familjen kom närmare varandra. Det var en hård tid och är fortfarande. Men detta bevisade att vad som än händer så kommer vi alltid finnas för varandra och hålla ihop. Straxt efter morfar gått bort köpte du ett hus som vi hjälpte till med en hel sommar. Man kan nog säga att vi riskerade våra liv för din skull, högst upp på taket la vi nya plattor, högst upp på stegen målade vi om huset. Sen en dag näär vi kom dit. Så satt nå¨gon där.

Det här är Kjelle sa du på ditt vanliga lite halvseriösa sätt. Jag tror inte att det var någon som egentligen förstod va han gjorde där. Tills dagen kom då du på samma sätt sa.

Ni är bjudna på bröllop i augusti. Mormor började gråta, jag skrattade åt skämtet, men här står vi nu på bröllopet i augusti. Det pirrar i magen när jag ser er två tillsammans, kärleken sjuder du är vackrare än någonsin. Jag kan inte säga annat än Tack Kjell för att du visade Monika den sanna kärleken, tack Monika för att du är den bästa moster och förebilden man kan få!

Skål för brudparet!



Jag känner mig på något sätt tom, en annan känsla är lättnad men också en stor sorg. När du gick bort lämnade du ett spår i mångas hjärtan, ett spår som aldrig kan ersättas av någon annan, du kommer alltid att vara min morfar, den bästa man kan ha!

Jag vill tacka dig för allt vi gjort tillsammans, tack för all kärlek du givit mig, och alla andra i din omgivning. Min tid med dig skulle kunna liknas en väderlek. Ibland skiner solen och vid andra tillfällen är det molnigt och regnet öser ner.

Mitt första minne från dig är vår campingresa till Öland. Det var du mormor jag och Victor. Jag kommer ihåg att vi stod på stranden och du vänder mig upp och ner sådär som jag älskade när någon gjorde. Jag skrattade så jag grät.

Något annat jag aldrig kommer att glömma är när du var barnvakt åt mig. Vi skulle dricka kaffe, nyfiken som jag var så skulle jag se vilken kaffekopp som var min och lyckades få kokhett vatten över hela överkroppen. Du sprang med mig till duschen och sköljde mig med kallt vatten. Sen fick jag sitta i ditt knä och kolla på tecknat hela dagen. Jag riktigt minns den känslan, så lycklig att få mysa in mig i ditt bröst och du kramade om mig så som bara du kunde. Trots att jag hade så ont så var känslan som en solig vårdag.

En dag när jag kom hem från skolan möttes jag av synen av mamma gråtandes i soffan. Hon berättade att du fått cancer. Jag förstod inte, jag vet inte hur många gånger på en minut jag frågade om den gick att bota. Jag förstår fortfarande inte hur en sjukdom ska kunna ta någons liv. Du som hade så mycket kvar att leva för, så mycket mer att ge. Detta var värre än stormen.

Det bästa jag visste var att vara hos dig och mormor. Äta skorpor med marmelad och lyssna på musik som jag bara tyckte om för att det var hemma hos er. Varför det var det bästa jag visste var för att ni båda gav mig en sådan trygghet. Den kärlek som fanns mellan dig och mormor går inte att förklara När du såg på mormor så såg man hur lycklig du blev av henne och hur lycklig hon blev av dig, solen riktigt lyste om er och det gick inte att undvika att bli alldeles varm i kroppen. Jag vet att du vid ett tillfälle efter du blivit sjuk sa att

- nej jag är inte rädd för vad som ska hända med mig. Jag är rädd för hur det ska gå för dig nu när du blir ensam.

Du brydde dig alltid om människor i din omgivning och gjorde alltid ditt bästa för att man skulle vara glad. Du lyckades också.

Allt gick så fort, tre månader efter beskedet somnade du in. Det som känns bra är att hela din familj var där. Och jag blir lycklig när jag ser hur många vänner till dig som har samlats här idag för din skull. Jag vet att du har haft ett bra liv och jag vet att du alltid kommer att finnas för mig och för alla du bryr dig om trots att du är i himlen. Jag vet att du vakar över oss.

Jag kommer leva på känslan av din trygga famn, den trygghet och kärlek du spred omkring dig. När solen skiner så vet jag att det är du som sprider glädje och trygghet till mig, när det regnar visar du ditt stöd i tuffa tider. Man kan aldrig säga det för många gånger, tack för allt, jag älskar dig morfar. Och jag tänker inte säga hej då utan, vi ses igen!

<3


tired and scared!

Jag börjar typ bli rädd på riktigt nu, Göteborgs varvet är i helgen och jag va nyss ute o sprang. Från borgs kyrka o hem, höll på o dö. Har aldrig varit såhär otränad i hela mitt liv. Men vafan det är en annan sak o springa ensam som när man springer med 51000 andra visst?!

Lovisa- hur långt är det från borgs kyrka o hit???
Pappa- ingen aning
Lovisa: säg bara att det är typ 8 km så blir jag glad!
Mamma: Det är typ 8 km :)
Lovisa: Fan va jag är grym!!!!


En sak till måste nämnas. Idag har varit som en vändpunkt i mitt och mina vänner liv.

Disa: Jag har tagit körkort och  snart kommer Danne hem!
Sally: Jag har piercat tungan och har precis fyllt 18
Disa och sally: Lollo har inte gjort ett piss, eller kansske kommit igång lite med träningen.. ELLER?!
Lovisa: Jag kanske är glad för mina vänner är dom bästa och gör så bra saker så jag med blir glad. Jag är typ bäst av alla!


P.S.

Idag är det exakt 1 MÅNAD KVAR TILL STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!
Det kommer gå så sjukt fort.
Snart Smögen tralalalalaala :D:D:D:D

D.S.


LOLO

Helgen har varit riktigt rolig! Sally fredag Lisas land lördag.
En helg jag kan leva på ett bra tag framåt!!
Mycket skratt, mycket sprit, mycket naket, vad mer kan man begära?!



Årets bild kanske?! hahaha!!

nervös

Blir typ nervös på mig själv, har fortfarande inte börjat på filosofi arbetet som ska in imorrn..
Det är svårt och tråkigt och ingen motivation.

Förutom det så mår jag prima och jag va grym på redovisningen  imorse!!! :D

chokolate

Sitter i Linas nya lägenhet, det finns en tältsäng ett sängbord och fyra stolar. :D
Jag fick sitta i kuddhörnan på golvet, helt okej ändå.
Har funderat lite på svennebanan låten idag... Jag är emot den egentligen men tror jag gillar melodin LITE! det värsta är att jag vet att den kommer spelas på varenda uteställe i sommar och det kommer va en låt som man tänker tillbaka o tänker på studenten.. blandade känslor på de eller?!

nu är det denhär veckan och nästa vecka kvar med plugg, sen är det bara några rester och kompletteringar som ska göras.. det är väll bara o gilla läget o låsa in mig de två sista veckorna.. BLÄ men ett måste...


I helgen ska jag iaf INTE plugga för då ska det firas, skrattas, ösas, lekas, mysas, pussas, kramas, drickas, dansas, njutas och allt positivt man kan tänka sig. En Sallyhelg helt enkelt :D 


cookie is drunk

Senaste dagarna:
Disa "Jag ville bara äta för att jag skulle nyktra till innan jag somna, godnatt"
Sally "Vi ska ösa och jag ska äga otten"
Linus "jag är så jävla chill är jag"
Emelie "men om du sveper flaskan och kör fort som fan hinner du ju inte bli full förns vi är framme"
Linn "jag tror surdansen är på väg"
Sara "Jag saknade dig ikväll"
Marcus "jag hatar dig"
Linnéa "Jag är på trädgårn och vill ha dig här"
Tilda "Men gud det kan va den hårigaste jag sett!"
Fredrik "polisen har hällt ut all vår dricka o en 17årig tjej spyr, jag är glad att jag är spiknykter"
Cissi "Wooow fontänen va cool"

Det är ni som gör mig glad! <3


a lot of notes

dra åt helvete gå och dö din värdelösa noshörning..
sa ellen nyss på tv..

kom och gör mina skolsaker för jag har ingen ork längre!

jag vill hellre städa mitt rum och det är JÄTTEstökigt och det skulle va JÄTTEjobbigt
eller så kanske jag borde äta lite istället?
oooh någon som vill ta en fika med mig??
jag ska kanske träna ikväll?


nae jag ligger nog kvar i min säng o kollar på ugly betty, det är det jag är bäst på :D

never been kissed

Alldeles för lång dag på jobbet slutade med asgarv åt joggning och fontäner.
ser på världens bästa film, never been kissed. favoritfilmen sen sjuuukt länge! typsikt lollofilm skulle lina säga ;D

Jag älskar spontana sms, eller sms från personer man inte trodde skulle höra av sig, kan rädda en hel dag!

förutom det så måste jag verkligen duscha men orkar inte och vill se klart filmen.. hoppas jag inte börjar tidigt imorrn?!

6 dagar kvar, aaråååååå!!!


what is the question?

Har precis kommit ut ur duschen efter min morgon springtur runt ön.
Jag hatar att springa på morgonen, det går aldrig bra. Men ändå envisas man i hopp om att det kan gå bättre den här gången. But no jag tror att jag behöver X antal stabila mål innan jag klarar av att springa! Inte en sketen kaviar macka iaf!

Väntar på att mamma o pappa ska komma hem för då ska jag o mamma till kalmar o strosa runt på stan. ska kolla efter skor och klänning :D måste passa på när mamma är med så kanske man kan försöka att få något i typ hmm vårpresent kanske??

work på deli ikväll! kom förbi och drick en drink med mig?!

fjärilslätta vingar

Känns så grymt skönt att det bara är fredag! Känns som typ söndag..
Har varit o kollat in Tessans kryppin i kalmar idag, vi grillade i solen och myste framför tvn!

Det bästa med att vara på landet är att för en gång skull känna sig utvilad, inte ofta man gör det. För här finns verkligen ingenting att stressa upp sig för, det finns inte tusen saker att göra. När solen gått ner lägger man sig fra,mför tvn och bara njuter över att va ledig. Älskar den känslan. huvudsaken är bara att man inte gör det för ofta för då blir jag rastlös. Men det passade så himla bra just nu. Den ända nackdelen är bara att jag himla gärna skulle varit med mina  två bästa vänner just den här helgen, för det känns som dom för en gång skull kanske faktiskt kunde behövt mig lite.. :$ eller kanske inte behövt, men hade iaf känts bra om jag varit där just den här helgen. Men jag hoppas dom vet att jag älskar dom a looot! I sommar kommer dom inte bli av med mig istället för då ska vi bo ihop hihi