I keep dancing all night long

Sluta nyss jobba. Ikväll ska jag antingen vara med Disas familj eller så ska jag gå och fika med massa roliga människor. Jag mår illa, har ätit världens största portion bolognese. För jag tänkte att jag har ju inga pengar, så om jag äter tills jag nästan spyr så kanske jag inte blir hungrig mer idag. Spara massa pengar, svin bra! Passar på att svulla i mig kimmies godis också under tiden han duschar, Ha!
Jag har en ny onepiece! Bästa plagget, för er som inte vet så är det som en overall fast mjukisdräkt liksom.. den är grå och rosa, och sådär ny och skön innan man tvättat den för många ggr :)


Tog massa kort från Disas födelsedag, men funderarpå att inte lägga ut några, ni skulle mest bli rädda istället för glada tror jag, hmm får se när jag laddat kameran..
Jag älskar kaffe, dagarna jag öppnar dricker jag nog litervis. Älska mer!

Och Anneli, Evelina mår bra och är superfin i håret, men hon har haft lite ont i magen idag. Men förutom det så är det super. Hon ska med och fika ikväll så du behöver inte oroa dig för att det ska bli en vild natt ;D

happy!

Idag äär jag ledig. har sett klart sista avsnittet på one tree hill nu.  Måste vänta på säsong 8=pain!
Jag måste verkligen springa ner på rimi och hoppas att dom har allt jag behöver så jag slipper gå till stan, men det tror jag inte. :( orkar inte riktigt gå på stan, super tråkigt att gå själv. Det är det som är det värsta med att vara ledig, alla andra jobbar ju..

Försöker tagga till ikväll, men det går sådär när man har fått ny soffa som är så skön att man aldrig vill resa sig ur den. Men efter tre timmar har jag börjat få lite ont i nacken, lite träsmak, men ändå, Disa slutar inte förns sju så jag har ju massa tid på mig att fixa inför hennes födelsedag, right?

ååh måste duscha, måla naglarna, fixa överraskning, tur att jag vet vad jag ska ha på mig. Jag la fram det på sängen igår! ;P


ikväll ska jag ha roligt!

Mosaka!

Har jobbat sen 7, är fortfarande ingen morgonmänniska! Men sjukt skönt att gå hem vid tre!
Sitter i soffan, lyssnar på musik och kliar Kimmie i håret, tror han somna :)


Personalfesten va som en personalfest ska vara, skönt häng, alkohol och minnesluckor :D

Imorgon är det ÄNTLIGEN dags att fira Disas 20 årsdag :D wiiiiiiiiiiiiie! Kine och Disa har 20års fest på Sjoko. Klubben vi jobbar på. Tror det kan bli en riktigt bra kväll! :) sen 23e fyller hon år och får besök av familjen!
bästa familjen Tell :D

Ikväll ska vi se på Eva och Adam:D

Sjoko!

Tillbaka  i Bergen :)
Skönt att komma hem en snabbis :) Nyladdad med energi!


Sitter i soffan o taggar inför jobb. Är rastlös vill gå nu. Det ända som ger mig liteångest är att alla är så otrevliga mot folk som står i garderoben. När jag tänker tillbaka så vet jag att jag själv inte är världens pärla, man vill  ha sin jacka o gå hem liksom, fort ska det gå. MEN, jag ska aldrig mer hänga mig över disken med tio brickor, jag ska aldrig mer vara dryg mot någon som gör sitt bästa. Det är inte ett svårt jobb, men fan va skit man får. Va trevliga för i helvete! Och till er andra garderobsmänniskor, förlåt om jag varit sån någon gång.

Likadant med folk som ryddar, så kul är det inte att gå genom ett helt dansgolv med 25 glas i famnen. Flytta på er era fylla svin, hoppa inte in i mig med flit, slå inte ner alla glas för ni vill höra kraschet!
TACK! :D



Förutom det så älskar jag att jobba på uteställen, hög musik som jag kan sjunnga till. Taggar som fan till imorrn, personalfest med hawaii tema! ska försöka komma ihåg att ta med kameran. så ni får se allt som händer på personalfest, som man brukar säga ingen personalfest utan incest... eller hur va det??

Fast nu får ni ju inte glömma att jag är en fin flicka!

puffar

Har packat lite saker som jag kan ta hem, sommaren börjar ju faktiskt ta slut här nu. Måste erkänna det. :/
Klockan 23.00 landar jag i Sverige. Ska bara vara hemma torsdag, åker tillbaka fredag kväll. Men kände att jag behövde åka hem. Synd att jag bara kan vara hemma en dag hade velat hinna träffa norrköpingsfolket. Men men, det är som det är.

Disa är tillbaka, det känns grymt skönt!
Jag äter kalaspuffar, supergott!
Ska snart jobba :)

Söndagen och firandet av hanna, blev riktigt lyckat! Vi hade en grym kväll! :)

Lördag

Chillar i bempas säng med grabbarna. Dj frolle sköter musiken, kimmie flarrar o Bempa chillar mest.
Igår somna jag vid nio, men blev väckt, gick ut, blev bjuden på drinkar, hade superkul. Jag och 10 killar, haha.
Dom använde mig som safecard. "om du är med mig så spelar jag svår mot henne automatiskt, asbra!
Tur att dom uppskattar mitt sällskap haha!
På jobbet va det riktigt mycket att göra idag, men det gick bra :) Börjar jobba klockan elva igen :) Ska bli kul!
Imorgon är lediga dagen, sundayfunday! då ska vi fira Hanna, riktigt trevligt! ¨då ska vi äta sushi, supergott!
Pappa har bokat biljett hit nu med, han kommer om 4 veckor tror jag de va :)
kuuuuuuul!

ännu flera missförstånd

Första släktmiddagen med norska tjejen

Killen om flickvännens systerdotter

-ja men det här va en rar liten tös!

Översättning: ja men det här var en konstig liten hora..

hahahaha

pastasallad

Kvällen spenderas med Bempa i soffan, det blir film, pastasallad och munkar. supergott!
Igår skulle vi på onsdagsklubben och bara ta en öl. Det blev jättemånga öl...
Kul var det, räddningen på en lång dag på jobbet 7-21. soooft! Imorrn är det fredag, dubbeljobb, lördag, dubbeljobb, söndag, fira Hanna, måndag jobb och Disa är tillbaka :D

Bempa hälsar tjofadderittanhej.

Imorgon kommer Frolle hem också, snart är hela familjen hemma igen. Känns bra, det har nog aldrig varit så tyst i den här lägenheten. Har ju ingen naken frolle som springer runt om nätterna, o Kimmie jobbar ju dubbelt hela helgerna så där blir inget liv, o bempa har faktiskt hållt sig nykter så ingen som kommer in i rummet och letar efter blå ljus för att vara på den säkra sidan.. Men ni vet att den 23 september fyller Disa 20 och då är det nog vi som letar blåljus och springer nakna, eller nej, jag gillar inte att springa naken, men springa runt det är jag bra på :D

Mina fötter är nere på golvet och jag känner ändå hur ä´ckligt dom luktar, stackars fossingar som måste vara instängda i jobbskor hela dagarna. Ge mig fotvård, för helvete i resten av ditt liv!

Världens bästa <3


språk missförstånd!

Man tror ofta att norskan och svenska är väldigt lika, men det finns vissa saker som kan bli heeeelt fel!

Jag kom till jobbet häromdagen, (till krogjobbet) Det var inte en jävel där och dom som väl va där satt i en ring som på ett mellanstadie disco. Då säger en av tjejerna jag jobbar med:
-Det är väldigt roligt här!
jag svarar med världens konstigaste min
- eh hehe mm

(roligt=lugnt)

Något alla svenskar måste lära sig innan man går ut på krogen är att inte beställa bärs!

(bärs=bajs)

Så om vi bygger på dessa kommer standard meningen:
-Hade ni kul igår?
-ja det blev mycket bärs så det var roligt!
  Ni ser ju själva vad det betyder...

Den roligaste fick jag höra häromdagen.

En chef ringde hans anställda och frågar vad hon gör.
- jaa jag är hemma och pular lite.
- eh okej, stör jag?
- nej då, det är lugnt.
-vad sa du att du gjorde sa du?
-jaa, jag pular o fixar lite..

När hon senare kom till jobbet undrade chefen varför i helvete hon 1. svarar i telefonen när hon pular, och 2. varför i helvete hon berättar för chefen att hon pular!

(pula=knulla)

Tänk så fel det kan bli. haha!


I wonder if it was a dream

Idag är jag ledig, eller jag fick gå upp vid åtta för att fixa en beställning på jobbet, va klar vid halv elva :) så det var egentligen bara bra att komma upp ur sängen för annars sover jag ju bara bort hela dagen! Så idag har jag redan hunnit med massor! Jag har  jobbat, vart o chillat hos Eve på Monki, städat rummet, fixat med räkningar och nu chillar jag mest :)

Jag vill v ara en morgon människas, man får ut så mycket mer av dagen då, men vem orkar gå upp tidigt frivilligt?! jag beundrar dom som klarar det!

Häromdagen kom jag på hur lätt det är att vara "vuxen". För när jag var liten tänkte jag jämt att det skulle vara så svårt att ta hand om sig själv. Betala räkningar, öppna nya konton, boka olika biljetter, ta ansvar på jobbet, flytta hemifrån.. aa ni fattar vinken. Men när jag var på banken häromdagen för att lämna in mina skattepapper som äntligen kommit så jag kan få ett norskt konto så insåg jag hur lätt det faktiskt är. Man får hjälp med allting, är det något man inte förstår så är det bara att fråga. Men oftast är det bara att fylla i papper. Så egentligen behöver man bara kunna läsa och skriva för att klara sig utan problem. Det ända som är svårt är att ta tag i saker! För så kul är det ju inte att hänga på skatteverket, banken, posten o hit o dit.

Jag saknar att köra bil! Jag älskar att köra, hur ska det gå när jag kommer hem?! Kommer vara livrädd haha! I den här staden är det enkelriktat överallt. Så om man ska till gatan ovanför, så måste man köra runt hela stan! haha så här vill jag verkligen inte köra bil. Skulle bli tokig!

Längtar tills min lön kommer. Har inte ett öre att leva på nu. För jag vill verkligen inte ta utav mina svenska pengar. Men om allt går som det ska så kommer den kära lönen den 15 :) wiiie!

Jag är avundsjuk! Jag vill också åka på semester!



I need you

Idag har varit en sån dag då jag bara vill vara hemma, hålla om mamma, springa längre än man tror att man klarar av med pappa, fika på fräcka, gå ut i sthlm, äta korv på ikea, göra flumma saker som kommer upp i mitt huvud, ligga o glo upp i taket o bara prata en massa strunt, skratta tillsammans med mina närmsta... listan kan bli hur lång som helst.

FAST nu ska ni verkligen inte tro att jag inte trivs här. För det gör jag verkligen, jag har lärt känna massa härligt folk, jag tycker det är kul på jobbet och jag diggar staden.

Om du är erfaren frisör så är det en asskön kille som ska öppna en ny salong här, han vill ha erfarna svenska frisörer. Så jag sa att jag skulle kolla runt lite, hör av dig om du känner dig träffad och har lust att flytta till Bergen! :D

Har snart sett klart säsong 6 på one tree hill, världens bästa! Så det är det min kväll ska bestå av!
Godnatt <3

Hard work work

Det där med att vara nyttig går sådär när David beställer in mina favorit munkar! Ni vet såna där runda bullar med fyllnad dränkta i socker.. ASGODA! och ni vet att när man stänger så ska man kasta dom där goda bullarna för dom håller sig bara färska en dag. Och norrmännen verkar inte gilla dessa så mycket så ingen köper de, alltså är det alltid fyra över vid stängning. Vilket slutar med att dom följer med hem och jag äter upp alldeles för många av dom! FY DAVID! ( Vi har croissanter också, chokladfyllning )¨

Nu har Disa lämnat mig, buhu! Nu väntar jag tills jag ska börja jobba för andra gången idag.. ska bli kul är lite nervös, jag blir alltid lika nervös när jag ska göra något nytt.. Hata nervosotet, borde inte finnas, fast just nu inbillar jag mig att det är bra att vara nervös!

Borde duscha, JOBBIGT!


familjen

Pysslar med nya möblerna


Mitt o Disas rum som äntligen blivit lite mysigt!
Nya gardiner, nya möbler.
Ljus, ljus, ljus!



Sally har sin plats på nattduksbordet <3


Och så blev det en koja i rummet som bara är där...


Blomma, "Måste få bättre luft i lägenheten, blommor fer syre" -Bempa

Så bor vi. Frolle är i Portugal så han fick inte vara med på fix o trix dagen i lägenheten.
Men i vanliga fall är vi
Teleborian/Disa
Bobbo/Lovisa
Bempa/Dennis
Frolle/Fredrik
Kimmie-bara Kimmie helt enkelt..

vad ska man säga?

Ligger för tillfället i Kimmys säng med jätte ont i huvudet, men han ligger och pillar i mitt hår så det känns ganska bra ändå! :) Påtal om hår så har det varit ännu en olycka. När ska jag förstå att hemmafärg inte blir bra om man inte alltid använder samma som man brukar?! Den här gången blev jag gul, sen grå. Efter mycket flört med frisören i samma varuhus som jag jobbar i så fixade dom till det :D Disa mutade dom med kakor under tiden jag va där, så jag fick 500 kr rabatt :) Trots att jag verkligen inte hade råd med frisör så var  jag tvungen! men nu är det mörkblondt och fint och jag hoppas inte utväxten kommer synas alltför mycket. För  nu ska jag inte röra håret mer! (tror jag säger så varje gång)

Kvällen var planerad öl och fotboll hos David, Hanna och Frida. Men huvudvärken sa ifrån så jag blev hemma.
Den här månaden fick jag inte så många timmar på jobbet som jag ville, men har tagit lite extra pass och har fått klart att jag jobbar varje lördag i garderoben på sjoko, så det blir ju lite timmar där med. (Kanske redan har skrivit det) Får se om jag får jobba fredagar på calibar, vet inget om det än..


nästa vecka är Disa i Turkiet och grabbarna är i oslo söndag-måndag så då har jag lägenheten helt själv. Veckan utan Disa kommer nog kännas tomt, vi lever ju typ på varandra just nu. Och har gjort det sen i juni. Men det är nog bra att hinna längta lite :P hahaha lät som jag prata om en pojkvän. Men det vet du, det har jag ingen och har inte planerat att få en heller. För som ni kanske vet så är jag livrädd för allt som har med kärlek att göra :D Och det trivs jag faktiskt med :) Så länge jag har mina vänner och familj så är jag helnöjd!


Påtal om vänner och familj så saknar jag alla där hemma. Kommer hem till jul, inte långt kvar :P Ångest att tänka på jul redan! Ska försöka komma hem i november, men vet iinte om jag har råd eller kan ta ledigt, sånt som märks längre fram. Vi har nog bestämt oss för att vara kvar tilll januari btw. Kom på att vf gå arbetslösa en månad innan vi åker på vår resa? Då slösar vi ju bara massa pengar.. Så kommer hem i slutet av januari, åker iväg i början av februari, blir borta typ 3 månader. Så i april mina vänner, då blir det FEST!!! Frågan är vad man ska göra då? äsch sånt som löser sig :)


Skriv en bok!
Där fick ni en ordentlig uppdatering iaf :)